Message |
|
Da, o poti pune deasupra acvariului,nu se va mai misca de acolo 
|
 |
|
+1
In ritmul asta o sa ajungem cea mai tare comunitate de reeferi din EU
|
 |
|
Nu ai auzit de sturionu` carpatin pitic?!
|
 |
|
Shubi wrote:
Inca o chestiune, masculul de Cardinal are o gramada de perechi de ochi in gura, ma pregatesc intens sa le asigur conditii puilor, incerc sa-i cresc.
tinem pumnii stransi,nea` Shubi!!
|
 |
|
CristiC wrote:Odonus niger a avut cineva?
Cum se comporta in acvariu?
Din cate am auzit,este cel mai cuminte dintre trigger-i,usor de tinut,mananca fara probleme.
Am avut si vedeam din cand in cand urme de dinti pe piatra vie....in rest fata de colocatarii lui,nimic...
|
 |
|
|
 |
|
treci pe la mine sa iti dau niste ciupercute....
|
 |
|
Pai...spor la lipit!
|
 |
|
Ai putea incerca cum zicea si roni,sa lasi un capat al acvariului pentru toate acareturile.Astfel ar iesi un display de 1000x660 si ai impaca si una si alta.
Foarte important e sa stii ce vrei de la inceput:Reef,FO,FOWLR.Dupa asta vezi ce spatiu :tehnic; ai nevoie.
|
 |
|
Sa stii ca eu chillerul il am on baie.
Daca nu si nu poate la vecina?? ;)
|
 |
|
Ai luat in calcul varianta cu sumpul in camera vecina?  )
|
 |
|
mugurel wrote:Ma bucur sa vad ca acvariul arata tare si pozat cu telefonul, fie el I6, iar perchea de bellus angelfish e bestiala, femela este cea spectaculoasa.
Tre` sa ma enervez sa-mi fac si eu da ras acvariul, acum ca face un an in noua formula.
ar cam fi cazul sa te enervezi putin...
|
 |
|
Update:
zebrasoma
veliferum
foxface
labroides
six line
2xgobiodon okinawe
o pereche de bellus angelfish
banded goby
whatchman goby
pereche ocelatus
patru anthiasi
un tomentosus
mandarin
|
 |
|
la mai multi!
|
 |
|
Primul Moorish pe care l-am avut manca artemia din zbor,insa l-am pierdut inexplicabil dupa ce am fost plecat trei zile ...o sa vedem cum o sa iasa pana a urma.
|
 |
|
Lion am avut vre-o trei specii,daca nu gresesc,deci nu e loc.
|
 |
|
koala wrote:E un bazin plin de viata, imi place! 
tre` sa mai ajunga un loricula si un moorish via Peti.....atunci sa vezi viata ;)
|
 |
|
Super treaba!
|
 |
|
Mai am de treaba,plus ca in afara de bubble m-am confruntat cu variatii de salinitate din cauza unui instrument optic de doi lei..
|
 |
|
Mai e mult pana departe...
|
 |
|