[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: edyr
Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Scuzati neindemanarea,plus ca e o poza facuta cu telefonul,dar in principiu cam asta e acasa.
Cu ce pret a gasit moorish idol ?
Nu vreau coane sa il fac uzual sau mai bine zis la fel ca cel de acasa,as vrea sa fie putin diferit sa pun macar ceva non reef safe..inca nu sunt hotarat.
Peretele de piatra e ok dar avand in vedere ca acvariul e f mic(96l)brut tre sa pun ceva care sa socheze in spatiul ala stramt.
PLM am vrut sa sherez o poza dar nu merge...deci sa nu ziceti ca nu am vrut..
Am un prieten la Constanta care colecteaza zilnic )
Nu e rea ideea...
Nu e o idee rea dar ar trebui sa fie doar shrimpu` in acvariu,si asta nu ma incanta .deci cade varianta asta.
Ai si tu dreptate....
Ce uamini...
Nu ai vazut filmul ala in care sparge acvariul??Cauta-l pe google ;)
Ce faci cu restul de rosiori,acum ca ti sa ales o pereche?
Cu seringa ai incercat?Dar cu wurdermani?
Pana una alta imi amintesc ca am undeva in magazie un acvariu all in one,cu leduri,de 96l.Oare nu ar merge un nou proiect,la birou?Bineinteles!!
Asadar,as vrea sa imi fac un acvariu fara mari pretentii,la corali,dar cu "ceva" mai deosebit,si aici ma gandesc poate la un acvariu cu seahorse@pipe fish,inca nu m-am hotarat.Ce as putea sa bag?Ce ziceti,ce imi sugerati?
Cum se prezinta acanul,poate hepatusul ciguleste doar tesutul mort?..
tre sa fie interesant cu un acvariu plin de loricule...acu stau sa ma intreb ce o sa faci cu ceilalti pesti???
Poti sa mai povestesti...
O salata,ceva?
gengiskhan wrote:
Am probleme majore cu bubble alga

Asa cum a zis si koala, se prea poate ca solutia asta sa nu te ajute pentru bubble.
Eu iti recomand calduros emerald crab. Nu stiu cat de greu sunt de gasit, eu am avut noroc... dar fac minuni fix pe algele astea.
Cauta, intreaba si vezi ce si cum.

Am doi emerald crab si nimic.Probabil cea mai buna varianta e de recoltare manuala,dar asta e cam exclus la mine....Mai studiem..
Multumesc oricum,Ricardo .
Cam 500l.
Am probleme majore cu bubble alga si inca nu am reusit sa o elimin,ba mai mult am pierderi mari datorita faptului ca se urca pe corali.
Daca crezi ca te poti lipsi de cateva doze ti le platesc in lei , vin sau tuica. ;)
Mai astept nitel sa vad cum evolueaza la tine.
Multumesc

Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Go to: