[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru pentru acvariu 120L  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
nyongi
Unripe member

IP:

Va-rog frumos sa-mi recomandati cateva filtre externe pentru un acvariu de 120L(800X400X400).
Am luat un Eheim ecco pro 200 - 2034 dar dupa ce mam documentat putin si am masurat debitul filtrului, mi se pare ca e sub dimensionat.
Producatorul specifica 600 L /ora dar dupa masurile mele cu mediu filtrant era 300-320 L/ora.
Ce parere aveti, pot folosi acest filtru sau e greseala mare daca fac start cu acest filtru.
Multumesc.
Berea
Membru de baza

IP:

Din ce m am documentat eu eheim cand spune ceva este ceea ce spune,eu personal as da drumu asa fara bataie de cap,dar sa vedem ce zici mai marii acvaristi
zvarr
Membru de baza

IP:

In functie de populatia pe care o ai, eu zic ca poti sa mergi pe alegerea facuta deja.
Daca nu ai in plan vreo suprapopulare sau sa tii africani / americani mari ( pana la punctul la care efectiv te forteaza dimensiunea acvariului sa ii dai), eu cred ca ar fi rezonabil si te-ar scuti de complicatii pastrarea filtrului nou.

Daca ne dai detalii referitoare la ce ai acum in acvariu probabil vei primi raspunsuri si mai complete / avizate.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: