[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
in legatura cu gobyul te contrazic uita-te pe linkul care l-am pus e video cu el innotand in apa dulce..
Si daca tot am captat putin atentia as mai avea o intrebare. Vreau sa`mi comand si 2 goby din aia de apa dulce ce ziceti fac rau la creveti ?(decand mi-am facut acvariul visez la goby aia ).astia sunt http://www.nevertebrate.ro/Brachygobius-xanthozona
Shiet ! Il creste?)) Eu aveam impresia ca il scade ...) de aia am si folosit jumatate de cat zicea din dozaj pff..ce inseamna sa nu stii....Conuri de arin o sa comand odata cu crevetii deocamdata am niste lemne de cactus in acvariu cica tot asa sunt folosiutoare pt creveti.
chiar sunt inutile alea de le-ai zis ? Macar la plantamin ala ma asteptam la cv ca la pret e aproape cat un fertilizant de 250ml ... sa fie ai naibii cu produsele lor ! Imi recomanzi ceva asemanator cu Ph-plus sa fie bun ? Stiu ca am nevoie de teste maine imi vin si le fac sa vad cum sta treaba la mine in apa ca nu vreau sa bag crevetii inainte de teste sa ii gasesc dead. Mersi pentu informatii
Mersi ! precizez ca acvariul are 25l
Daca a mai folosit cineva combinatia asta de produse as fi foarte recunoscator sa primesc si eu un program de lucru cu ele cat mai bun pentru apa si plante. Va multumesc !
Atasez o poza sa vedeti si produsele !
Frumos acvariul si pestii . As dorii si eu sa stiu dimensiunile filtrului astuia resun2500(lungime,latime,inaltime)
astia voiam si eu facusem deja comanda la nevertebrate dar nu au pe stoc. la urmatorul import mi-au zis. Deci m-am gandit bine si eu . MErsi de sfat zici ca sunt ok alaturi de creveti hm?
au dimensiuni pe site vad e perfecta si pentru mine o bag alaturi de cealalta. uite si o poza cu bettanul meu si consoarta lui
Imi comandasem o pereche de ramirezi pt nano-ul meu dedicat crevetilor,dar am auzit pareri si pro si contra(mai multe contra) si m-am decis sa pun ramirezii in acvariul cu pestani. As vrea un sfat cu ce as putea sa iau si eu 1-2 perechi de pesti sa fie linistiti sa nu`mi manance crevetii?(nu sanitari ca am deja 2 Oto) Va multumesc !
mersi mult si pt link cam ce inaltime are 30-35 cm lampa ?
mersi de pont maine ma duc si eu la dedeman sa vad. are suport de prindere pe geam nu ? Eu pe a mea aquazonic de 11W am dat 57 lei ...Daca ma duceam si eu la Dedeman luam direct 2 ).
Frumoasa casuta cea noua. Am si eu o intrebare cat te-a costat lampa aia rosie si de unde ai achizitionato
deci nu am pereche ? is masculi amandoi ?) am citit de ramirezi ca daca sunt de acelasi sex in acelasi acvariu se bat pana la omorare si pana isi fac aripioarele praf..de aici chiar credeam ca am pereche. Nu sunt nici amandoi la fel de colorati.. Sunt TRIST! dar np is baietii mei
Nici o parere despre sexul frumuseilor mei ?
Multumesc ! si Otocinclusii sunt super draguti e prima data cand am dar nu prea stau la pozat. Doar ca mi se par putin mai puturosi ca Aymonieri
pai i-am lasat la aclimatizat vreo 1:30h apoi i-am mutat in casa noua le-am dat cate 2 bobite de papa la fiecare.Si incerc sa le fac "toate poftele" ca mie foarte drag de ei
Astazi am intrat in posesia celor 2 Otocinclus si trebuia sa primesc si cei 2 Iriatherina Werneri dar nu au mai fost pe stoc si mi-am ales o pereche de ramirezi
Ce spuneti se vor intelege cu crevetii ? Dupa cate ii urmaresc eu sunt foarte pasnici am pus chiar un pui de xhifo de 0,3-0,4 cm si nu le-a trezit interesul absolut deloc
Am insa dubii in legatura cu sexele ramirezilor(putine dar am) si vreau si niste pareri de la voi sami spuneti daca chiar sunt pereche.
Atasez cateva poze cu frumuseii sa va dati si voi cu parerea.
P.S au cam 2 cm
frumos eu am 2 cory de vreo 4 luni si nu am vazut depunere cred ca ai mei sunt masculi amandoi.
Am priceput o sa caut ,dar chiar astazi mi-am comandat un sistem de Co2 . multumesc de sfaturi

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: