[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Uite: http://iazz.ro/magazin/filtre-externe-acvariu/filtru-acvariu-extern-sunsun-hw-303/
Si uite-te la carciuma la un topic cu stiker, Cred ca imi fac cont de facebook!
Nu cumpara de la Tucradio!
Da, e foarte frumos!
dan.pavelescu wrote:Andrei, nu stiu cum sa-ti spun, dar cadourile pentru copii mei m-au costat cam 2 salarii, asa ca nu mai e buget pentru altceva. Daca aveam bani, imi luam un Dennerle Flow si incheiam povestea. Si pe mine ma deranjeaza aparatura din acvariu, dar momentan nu ie bani de altceva.

Sebi, m-ai omorat cu Bluwave ala, ti-am zis ca l-am cautat si nu l-am gasit decat pe Amazon, dar carnatul ala nu trimite nici in Romania nici in Austria, asa ca n-am ce face.

Am inteles, asa faceam si eu la inceput, Dennerle Flow e fabrica de nitrati intr-un acvariu marin, uite-te pe topicul meu si vezi cate argumente mi-au fost date contra filtrului extern, si ai sa te lasi de ideea filtrului extern, in legatura cu cadourile pentru copii, mai stiu si eu parinti si bunici care au fost devalizati de copii si nepoti!!!
Nimeni wrote:Mai ai timp sa te razgandesti Batmane... (Bluewave 900).... ;)

Ar arata bine cu un Bluewave 900 pe spate, dar cred ca va fi greu la curatat, scos ditamai filtrul si curatate mediile filtrante.
Arata mai bine asa, filtrele din spate ii strica tot aspentul, mai bine iti iei un hang on mare si nu ai probleme!
Iti dau un sfat bun, renunta la acest acvariu si fa-ti unul cu dimensiuni mai bune, chiar nu ai loc sa faci unul macar cu latimea de 40 cm?
Sebastian Costin wrote:Multumesc frumos.
Ca idee, din toata lampa asta am doua inconveniente pe care le rezolv de indata ce intru in posesia lor:

- Driverele ELN 60-48P se dimeaza incepand din 13% (am sa trec la LDD-uri cu placa de 6 canale)
- Driverele ELN 60-48P suporta minim 8 leduri ceea ce ma obliga sa folosesc 2 surse ...

Deci, varianta care va upgrada lampa este o placuta cu 6 Ldd-uri (din care voi utiliza 4) in care sa utilizez circuitele astfel:

Canal 1: 6x 3W Royal Blue
Canal 2: 4x 3W Blue
Canal 3: 4x 3W Whites
Canal 4: 2x 3W True Violet

Pasul il voie face imediat ce intru in posesia placutei.

Nu ziceai ca vrei sa treci la noua la lampa AI Prime, daca tot treci la ea ce rost mai are sa o faci pe asta dimabila?
2?, chiar e enorm, ledurile din china ce pret au ?
Ce vroiam sa va intreb, un astfel de bazin ar putea fi tinut cu o Eco Tech Marine RAdion Xr-30w pro, ca as mixora dimensiunile viitorului meu bazin pentru ca imi place cum se dimeaza aceasta lampa?
Vorbesc maine cu aia din primul link daca se poate comanda pe pfa si va tin la curent!
Ok, era seara si nu prea eram atent, scriam uitandu-ma la un film!
Opa, daca produc zgomot ceva intern, pana la urma il fac acasa, ca sa ma bucur mai non stop de el, asa daca il fac la cabinet nu am timp de el, acum am un nano de apa dulce si nu prea am chef sa il curat de alge, e mai comod acasa, da nu vreau zgomot acasa!
Ah, am uitat de cele 2 pompe vortech mp 10 cu controller, si niste banda led 5050 pentru monolight, de restul ma mai gandesc!
Pe persoana fizica autorizata nu se poate, ca daca merge iau pe cabinetul bunicii mele,mca as avea si eu nevoie de manusi?
Ah, nu trebuia sa le arati, acum parca as vrea sa aleg si eu dintre 250 si 350, da parca au sumpul mic?
Am vazut ca te gandesti la cardinali sau crs, cardinali sunt foarte greu de tinut, dapai cu burete bolborositor, crs ai putea sa tii doar daca iti iei macar un filtru hang on, ar fi cel mai indicat, si niste apa de osmoza, si mare grija cu parametri apei, sunt foarte sensibili, daca nu vrei sa te complici cred ca poti tine yellow shirimp sau shackura, merita incercat.
M-am hotarat asupra bazinului, nu va avea chiar 550 litri, deci va fi un bazin de 100/60/60 cm, o lampa Ati de 8 neoane t5 de 39w, un skimmer bubble magus c66, niste reactoare, sump de cat o sa am loc in stand.
Pentru materia organica care pluteste in apa!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: