Message |
|
Tunze 9002 nu se mai gaseste nici la comanda, ramane ori hydor nano ori tunze 9004 sau mai bine instalez la sump un prefiltru ciorap, asa ceva: http://aqua-life.ro/accesorii-acvaristica/prefiltrare/suport-sac-prefiltrare-mic si dau bani pe care i-as da pe un skimmer pe corali, creveti si alte vietuitoare, nu e mai bine asa?
|
 |
|
Chiar!...
|
 |
|
Mai bine tai putin capacul cu diamantul si agati de bazin un hang on mare, hagen am auzit ca sunt cele mai bune!, da mai bine sump.
|
 |
|
Frumos aranjat, bravo, felicitari ca te-ai apucat de marin!
|
 |
|
Si eu o sa vreau o d-asta pentru viitorul acvariu, vreau sa stiu si eu pretul!
|
 |
|
Nu mai au loc plantele in acest acvariu, hydrocotilele, echinodorusul si mossul au crescut surprinzator, sunt tentat sa trec la co2 presurizat, da vad ca a inceput sa mearga bine si la hc cuba, asa ca nu ma grabesc, urgent trebuie sa gasesc un background negru sau translucid, ca sa fac niste poze mai bune, ca in prima vara sa inchei cu bine acest set up, bineanteles daca nu se gaseste cineva sa.cumpere set-up-ul pana atunci.
|
 |
|
Ai mai avansat cu proiectul?
|
 |
|
Am inteles!
|
 |
|
Blue anthelia (polip mic) mai este de actualitate?
|
 |
|
Pacat, are c3 plus pe stok, daca e bubble magus doar nac 5a sau nac 7 pus pe diagonala, daca nu hydor sau tunze.
|
 |
|
Am impresia ca cel de pe site e asta, c3 plus e de 256, am vorbit cu domnul Peti si o sa-l masoare : http://www.fish-street.com/bubble_magus_c3_5_protein_skimmer
|
 |
|
Frumosi!!!
|
 |
|
Cat no3
|
 |
|
Am inteles!, o sa pastre valoarea asta.
|
 |
|
Gata!, am castigat lupta cu no3, e mai mic de 2, ce ziceti, e bine asa sau sa mai pun red sea no3 po4x sau acum e prea mica valoarea?
|
 |
|
Am pus vata in filtru, si acum e aproape limpede apa, mai sunt doar micro particule de materie organica!, deci pot sa aman pana dupa sarbatori cu skimmerul!
|
 |
|
Am inteles, p sa pun vata, dar am si particule mici, si o sa spal cupa cat mai des, bineanteles.
|
 |
|
Resturi mici de mancare, excremente, resturi de alge, de cateva zile imi plutesc foarte multe resturi, azi am spalat matrix-ul, ieri am schimbat 12 litri de apa, am "clatit" matrixul in apa veche si am schimbat carbonul, dar nu e mare ameliorare.
Sa pun niste poze sa va arat cum arata acum acvariul?
|
 |
|
La cata materie organica am prin apa nu cred ca este suficient qq, da un 5A, ca c3 nu gasesc in tara si nu vreau sa astept prea mult?, daca nu iau tunze sau hydor si scap de asteptare mare.
|
 |
|
Inaltimea e 480mm!
|
 |
|