[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: koala
Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
insoso wrote:Nu exista nicio combinatie in care s tin domnisoara albastra cu burta galbena?

Doar daca tii 2 clowni + 1 blenny (gen Salarias fasciatus, d-ala care roade algele de pe pietre) + "domnisoara" (care probabil este o Chrysiptera hemicyanea).

Orice altceva, mie mi se pare a fi "in plus"... problema nu este volumul de apa, ci dimensiunile displayului... pestii aia "se vor intalni" nas in nas, zi de zi.
Parerea mea:
- bolovanii aia sunt din "alt film"... tu ai nevoie de pietroaie rotunde, gen "piatra de rau".
- scapa de cei 2 pleco si inlocuieste-i cu 4 elongatus.
Sebastian Costin wrote:Faina cantitate de apa ... dar ai sa suporti atata zgomot de open siphon in casa?

Daca face tevile mai groase, iar apa se scurge usurel pe peretii lor, atunci NU o sa fie zgomot... insa, daca vrea debit barosan, o sa galgaie alea ca teava de la WC.
Frumusei foc!
Uite Andrei, am gasit o poza de la fostul "cub".

image

- se vad "capacele" de plexi puse in stanga si-n dreapta ventilatorului.
- aerul este fortat sa strabata canalele radiatorului.
- la capete e "liber".
Muhahahaha!
Sunt diatomee... apar si dispar in procesul de ciclare. E ceva natural. Lasa pietrele in pace.
dan.pavelescu wrote:... dar placerea ochiului unde plm mai e?

De data asta, mai fata!
Zi bogdaproste c-ai scapat!
Dar de te prind eu altadata,
Sa stii ca intru in pacat...

image
Plm, pestele ala este "Duncan MacLeod din clanul MacLeod"... nemuritoru', varianta banateana.

- singura explicatie logica este ca a stat in sump (cazut de pui, prin tevile de BA)... la un moment dat, a reusit sa depaseasca mediile filtrante si pompa l-a aruncat inapoi in display.
- a doua explicatie ar putea fi aceea ca nevasta ti-a facut o farsa.

Later edit: Treaba cu gusa plina e usor de explicat... e femela si icrele s-au maturizat in ea. A depus, fara mascul (poate stimulata de feromonii din bazin) si si-a luat icrele in gura. Daca insa scoate si pui, atunci e cazu' sa te duci la Biserica!
Plm, nu stiu... poate mi-a scapat mie. Se poate.
Eu as pune 2 bucati de plexi, pe deasupra aripioarelor (late cat radiatorul)... in stanga si-n dreapta ventilatorului... ca sa fortez aerul sa "spele" toata lungimea radiatorului.
Salut Andrei si bun venit pe forum!

Am rezolvat eu problema cu "locatia" ta... se poate modifica in "My profile - Location".
Este o schita corecta si va functiona dpdv tehnic... dupa cate mi-aduc aminte, parca si Mihai Alexiu a avut un proiect d-asta (dulap cu bazine suspendate).
Da, e foarte frumos!
Felicitari!
Plm, intreab-o pe a' batrana... poate ca postasu' era ardelean, who knows?
dan.pavelescu wrote:Ce atata graba? Batcave a vazut apa la un an, Bat-Reef la 1 an si jumatate, nu vad nici un motiv sa ma grabesc

Instructoru' de parasutism le face un ultim instructaj elevilor sai, inainte de primul salt:
- Deci, va aruncati cu capul in jos si tineti mainile departate de corp... privirea inainte... numarati pana la 25 si apoi trageti de manerul care elibereaza parasuta.
Se scarpina in barbie si adauga:
- Ardelenii tre' sa numere doar pana la 3!
Eu m-am pierdut pe drum... parca vorbeam de alta grosime de geam. Sticla de 10 mm mi se pare subtire, asa "la ochi".
Care-s cotele finale ale acvariului?
Sunt convins ca o sa arate infiorator de urat... nu te arunca din prima la lucrare, fa niste teste cu o bucata de polistiren si ceva frunze. Vezi daca-ti place.
alex.paul wrote:... Acum sa discutam putin de filtrare. Ma intereseaza mediile filtrante...recomandari?
Cat despre apa, ce informatii puteti sa-mi oferiti temperatura ph...?

Ai citit topicurile astea?
- http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/9810.page
- http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/35803.page
georgemonda wrote:...Imi plac mie acvariile inalte, ce sa fac?

Ia-ti un scaunel si o masca de scafandru... ca o sa ai mare nevoie de ele, cand o fi sa umbli in bazin.

image

Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Go to: