Message |
|
insoso wrote:Nu exista nicio combinatie in care s tin domnisoara albastra cu burta galbena?
Doar daca tii 2 clowni + 1 blenny (gen Salarias fasciatus, d-ala care roade algele de pe pietre) + "domnisoara" (care probabil este o Chrysiptera hemicyanea).
Orice altceva, mie mi se pare a fi "in plus"... problema nu este volumul de apa, ci dimensiunile displayului... pestii aia "se vor intalni" nas in nas, zi de zi.
|
 |
|
Parerea mea:
- bolovanii aia sunt din "alt film"... tu ai nevoie de pietroaie rotunde, gen "piatra de rau".
- scapa de cei 2 pleco si inlocuieste-i cu 4 elongatus.
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:Faina cantitate de apa ... dar ai sa suporti atata zgomot de open siphon in casa?
Daca face tevile mai groase, iar apa se scurge usurel pe peretii lor, atunci NU o sa fie zgomot... insa, daca vrea debit barosan, o sa galgaie alea ca teava de la WC.
|
 |
|
Frumusei foc! 
|
 |
|
Uite Andrei, am gasit o poza de la fostul "cub".
- se vad "capacele" de plexi puse in stanga si-n dreapta ventilatorului.
- aerul este fortat sa strabata canalele radiatorului.
- la capete e "liber".
|
 |
|
|
 |
|
Sunt diatomee... apar si dispar in procesul de ciclare. E ceva natural. Lasa pietrele in pace.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:... dar placerea ochiului unde plm mai e?
De data asta, mai fata!
Zi bogdaproste c-ai scapat!
Dar de te prind eu altadata,
Sa stii ca intru in pacat...

|
 |
|
|
 |
|
Plm, nu stiu... poate mi-a scapat mie. Se poate.
|
 |
|
Eu as pune 2 bucati de plexi, pe deasupra aripioarelor (late cat radiatorul)... in stanga si-n dreapta ventilatorului... ca sa fortez aerul sa "spele" toata lungimea radiatorului.
|
 |
|
Salut Andrei si bun venit pe forum!
Am rezolvat eu problema cu "locatia" ta... se poate modifica in "My profile - Location".
|
 |
|
Este o schita corecta si va functiona dpdv tehnic... dupa cate mi-aduc aminte, parca si Mihai Alexiu a avut un proiect d-asta (dulap cu bazine suspendate).
|
 |
|
Da, e foarte frumos!
Felicitari! 
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Eu m-am pierdut pe drum... parca vorbeam de alta grosime de geam. Sticla de 10 mm mi se pare subtire, asa "la ochi".
Care-s cotele finale ale acvariului?
|
 |
|
Sunt convins ca o sa arate infiorator de urat... nu te arunca din prima la lucrare, fa niste teste cu o bucata de polistiren si ceva frunze. Vezi daca-ti place.
|
 |
|
alex.paul wrote:... Acum sa discutam putin de filtrare. Ma intereseaza mediile filtrante...recomandari?
Cat despre apa, ce informatii puteti sa-mi oferiti temperatura ph...?
Ai citit topicurile astea?
- http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/9810.page
- http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/35803.page
|
 |
|
|
 |
|