| Message |
|
|
|
Salutare ! 2 pozici de la acvariul cu pestani cu noul design. Ce spuneti ?
|
 |
|
|
|
Buna ! scrie si tu locatia la profil sa vedem daca te putem ajuta cu "mobilier". Eu unul daca esti din oras de la mine te ajut cu placere.
|
 |
|
|
Foarte frumos acvariul. Cand ai de vanzare planta aia de suprafata ma abonez si eu
|
 |
|
|
|
super ce pot sa mai zic ...
|
 |
|
|
ma ia capu paradox  )
|
 |
|
|
Si in legatura cu testele nu le-am luat ca aratau "misto" ci pentru ca voiam sa vad care sunt parametrii din acvariul meu sa vad daca e gata pentru a lua crevetii pentru care l-am si facut. Se pare ca nu e poate cine stie intr`un an o rezlv eu  )
|
 |
|
|
|
In mintea mea chiar nu am venit cu, contraargumente de asta am si zis poate am eu o exprimare gresita. Daca ati stat cu acvariile goale atat nu pot sa zic decat ca aveti o rabdare de fier eu unul nu am putut cu riscul de a ucide ceva vietati nu am putut sa stau atat. Acvariul are cam 35 de zile de cand e dat drumul si de ciclat eu cred ca este. Cred ca prostia mea care a produs reactia asta in acvariu de ies testele in halul asta e ca am pus 1milion de produse in apa din dorinta de a le oferii plantelor ce le trebuie si am format ditai reactia chimica(cred nu sunt sigur). Adica stiam ca perioada de ciclare e 2 saptamani hai 20 de zile.(si in perioada aia am facut tot ce scria la carte). E posibil sa nu fie ciclat acum dupa atat timp ?
|
 |
|
|
|
nu bag mana in foc dar si voi la inceputuri cand aveati in spate doar 4 luni nu cred ca erati foarte departe de mine sincer
|
 |
|
|
|
poate ca nu am o exprimare tocmai ok si poate se inteleg si alte lucruri afara de ce vreau eu sa spun.
|
 |
|
|
bai fratilor nu e vorba ca nu ascult si fac tot ce stiu eu intreb si bag la cap fiecare sfat. Dar narcis a spus ca otravesc tot ce e in bazin cum dreaqului sa fie otraviti cand ei traiesc acolo ???? PE BUNE ACUMA. am inteles tot ce ati zis voi fiecare. Si sShubi da acum invat sa tin testele in mana e prima data in viata cand fac asa ceva  Am acvariu de aprox 4 luni. Dar asta nu inseamna ca nu ascult ce ziceti voi si nu bag la cap ce naiba
|
 |
|
|
|
uite ca cei 2 oto traiesc de 2 saptamani,cei 2 neritina de 1 luna in apa asta si is foarte bine. mananca alge,mancare is activi de mama focului. crevetii sunt de acord cu tine ar murii in 2-3 ore
|
 |
|
|
tot eu am picat foarte tare  ) Nu scot nici un card din buzunar daca chiar vrei sa stii nici unul din produsele alea nu sunt platite de mine.Banii mei mii valorific cate se poate de bine si ii cheltui cu atentie. Dar deja deviem mult ..
|
 |
|
|
|
am citit frate frate si eticheta inainte sa fac postul..peste 30 de efecte plm ...aduce apa de la robinet la parametrii normali..dar crede-ma pe cuvant voiam niste sfaturi de la oameni care chiar au folosit si stiu nu am simtit deajuns doar sa citesc
|
 |
|
|
Narcis stiu ca ramirezii se fac maricei(6-7cm) dar asta peste vreo cateva luni 1 an pana atunci AM TIMP sa ii admir mii doream demult. in legatura cu otocinclus ca nu pot sta alaturi de creveti tin sa te contrazic chiar am primit sfaturi ca ei sunt f pasnici si pot fi tinuti impreuna. Ramirezii o sai mut in acvariul mare odata ce vor sosii crevetii asta daca vad probleme. Daca nu ii tin pana se fac mari apoi le fac mutarea.Acum daca vedeti am facut un post cu testele de apa unde chiar intampin mari probleme si as avea nevoie sfaturi constructive.
SI NU E CHIAR PLACUT PENTRU MINE SA VAD ATATA LUME POSTAND AICI SI DOAR ATRAGAND ATENTIA. OK ATRAGETI ATENTIA DAR AMINTITI-VA CA POSTATI UNDEVA UNDE UN OM A PUS O INTREBARE ARE NVOIE DE NISTE RASPUNSURI
|
 |
|
|
|
NO2,GH,KH,NO2 nu prea sunt ok ..as dorii niste sfaturi/metode cum sa le aduc la limita OK
|
 |
|
|
|
poza ok
|
 |
|
|
|
Testele stiu ca nu sunt cele mai ok dar aduceau de la Sera sau Tetra peste 15 zile si n-am vrut sa astept atat. In poza da il tin invers dar le-am citit bine. Ma poti ajuta cum sa ajung lalimita de ok cu cele care nu le am in regula ?
|
 |
|
|
|
astea sunt pozele
|
 |
|
|
|
Am facut prima data teste de apa inainte sa aduc crevetii. Din ce mi-am dat eu seama NO3 e bun,NO2 nu prea,GH nu e bn deloc,KH aproape OK spre prost,Ph ok,Cl2 ok. Daca nu le-am citit bine va rog sa `mi spuneti. Si daca le-am citit bine dati`mi va rog niste metode sa aduc la limitele normale pe cele care nu sunt ok. Va rog !
|
 |
|
|
sau cei de pe site prostesc lumea pe fata
|
 |
|
|