| Message |
|
|
frumoase imagini dar,
lup cosmin wrote:Pitbulii 11.03.2012
Pitbul si Claiderman crezi ca sunt compatibili?
|
 |
|
|
vladxxl wrote:mda am vazut topicurile si inainte de a posta si ultimul nu merge
intra din nou pe ultimul. Eu l-am verificat acum si merge
|
 |
|
|
|
statistic s-a dovedit ca pestilor care traiesc in bol li se scurteaza viata cu cel putin o treime. Ceva in genul : chiar daca nu ai nevoie de ochelari eu tot iti pun, si nu oricare, ci din aia fund de sifon. Ce zici? e un argument suficient sa renunti la bol? Bolul nu ocupa mai mult spatiu decat un acvariu clasic, iar la dimensiunile pe care le vrei tu, gasesti acvarii nano pe piata complet sau aproape complet echipate. Studiaza putin piata si ce ofera un nano si apoi decide-te. Si trebuie sa te mai gandesti ca pestii, asa mici cum sunt au permanent nevoie de ingrijire si atentie. Daca le poti oferi asta fa un pas inainte, daca nu, mai gandeste-te. Si daca tot te-ai decis sa-ti faci unul din cele mai frumoase cadouri din viata ( cu ocazia asta iti urez si eu La Multi Ani) fa-ti un cadou adevarat si nu o imitatie.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
bine ai venit Gabi. Bate si ti se va deschide, cere si ti se va da, intreaba si ti se va raspunde!
|
 |
|
|
|
bine ai venit si ape limpezi. Vad ca brasovenii apar in ultima vreme ca ciupercile dupa ploaie. Nu pot decat sa ma bucur, cu cat mai multi cu atat mai bine. Sa-ti treci in locatia de profil de unde esti, si ce mai trebuie pe acolo, ca sa apara in antetul tau. Asa vei putea fi mai usor de reperat de colegii din preajma ta. O poza de ansamblu? pentru desfatarea privirilor noastre duminica dimineata?
|
 |
|
|
|
in afara de fundal( din fericire suntem amandoi de acord ca din 2 bucati nu e chiar ok) as face un aranjament de pietre care sa scoata in evidenta mai putin inaltimea si mai mult latimea acvariului. Tu ai un acvariu cu dimensiuni destul de bune. Estetic vorbind, daca tu pui niste pietre mici ca inaltime, accentuezi foarte mult inaltimea acvariului. Eu as folosi un ansamblu de pietre pe inaltime si puse in v catre adancime. Cei 50 cm ai latimii tale nu sunt chiar generosi, iar fundalul asa cum ai realizat si tu iti mai ia din adancime, si as incerca sa maschez asta prin aranjamentul in v. Daca nu intelegi cum, iti mai scriu( asta daca e compatibil cu gusturile tale)
|
 |
|
|
|
eu nu as renunta la modelul de fundal. As cauta unul dintr-o bucata. Sa asteptam si alte pareri
|
 |
|
|
|
dupa mine faptul ca ai renuntat la pietre mi se pare o greseala din partea ta. Mie mi-au placut si am vazut originalitate in ele. Ce nu mi-a placut la ele a fost aranjamentul lor. Simetria lor rupea ideea de natural. Trebuiau aranjate altfel, iar pe urma plantat acvariul. Dupa cateva luni de la plantare se vedea daca ideea ta era frumoasa sau nu. Pana la urma fa un acvariu dupa gustul tau nu dupa al meu sau al altora. Fa ce iti place tie. Si oricum, trebuie sa pui apa pana la dunga plus un cm( pentru evaporare)
|
 |
|
|
|
bine ai venit.
Feedback pozitiv pentru dimensiunile acvariului si ceea ce ai in el si munca depusa( nu in ultimul rand bani).
Feedback negativ pentru background. Dupa parerea mea acel background clona reduce cu 90% placerea de a te uita la acvariu. Nu ai reusit sa gasesti unul dintr-o bucata? Chiar e pacat de ceea ce incerci sa realizezi acolo. Iti taie complet ideea de natural( eu sunt perfectionist si imi sar in ochi prea tare aceste nereguli)
|
 |
|
|
johny_snele wrote:valabil.acum se schimba si pe vivipari.
astept oferte.
pui de xipho 2-3 cm + o pereche mai maturi la 4-5 cm( toti din productia proprie) pe midii si limnophila sessiliflora. Daca esti de acord da-mi PM
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
modalitati de a monta geamurile acvariului sunt mai multe. Iti mai trimit un link ca sa te lamuresti http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/149.page . Varianta fara fund dublu se face ori cu lateralele lipite in jurul fundului ori pe el. Cum iti este tie mai usor.
|
 |
|
|
uite aici 2 link-uri care te vor mai edifica:
http://www.youtube.com/watch?v=IbH2JLtTkg4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=z82GG7VaBUo&feature=related
@scificuss o abtinere e de zece ori mai buna decat un raspuns la misto
|
 |
|
|
|
care din plantele tale perleaza cel mai tare? ( daca reusesti sa-ti dai seama)
|
 |
|
|
|
dar ca pret au fost ok?
|
 |
|
|
|
gandeste-te la cat redau ele, nu la cat consuma. Nu e foarte clar, dar eu cred ca 20w e consumul(fiind becuri economice) si probabil 80-100w redare. Daca e asa e mult
|
 |
|
|
|
apropo stii ca exista si betta gigant? E de cateva ori mai mare decat unul normal.
|
 |
|
|
|
daca tot vrei sa iti iei un betta mai deosebit intra pe imagini google si sa vezi acolo betta. Daca stii modelul poti sa faci comanda tipului care iti aduce.
|
 |
|
|
naitsirc wrote:Cu tot respectul care il am fata de tine scorpionule, cred ca ai fost cam rau cu fraza aia...
imi cer scuze tuturor celor care s-au simtit intepati de mine, chiar nu am vrut sa intep( cred ca a fost nativ). Era doar o parere personala fara pic de rautate. Imi pare rau ca a fost interpretat asa. Se mai intampla cate unele chiar fara voia mea. Deci mea culpa!
PS Am sters fraza ca sa nu se simta nimeni vizat
|
 |
|
|