[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: scorpionul
Forum Index » Profile for scorpionul » Messages posted by scorpionul
da, erau negrii pentruca erau inca pui. Adevarata culoare o arata cand se maturizeaza. Nu-i nimic, experienta asta te invata sa te informezi mai bine asupra speciilor inainte de a-i cumpara. Sa speram ca nu e bolnav, ci este doar culoarea maturitatii.

PS am sters fraza ca sa nu se mai simta nimeni vizat
cateva simptome de peste bolnav: apatie, aripi stranse, ascundere in zone intunecate, refuz de mancare, retragere din grup, mai sunt si alte semne care nu imi vin acum in minte( poate le adaugati voi). Pe urma celelalte semne fizice...care, ca in cazul de fata sunt foarte usor de confundat. Urmareste pestele si daca nu ti se mai pare nimic suspect in afara de pete, deocamdata lasa-l in pace( opinia mea).
plantele astea sunt o adevarata demonstratie de prana. E atata sanatate in ele
ultkas wrote:Sifon nu alta. Poti sa iti faci sprit direct cu apa din acvariu.

asta arata cate de bine le este in acvariu
nu stiu cum vi se par voua, dar urati mai sunt. Parca sunt maidanezi de la noi
ultkas wrote:Ninsoarea de ce este provocata?

plantele perleaza, oxigeneaza apa
arata-mi ce acvariu ai ca sa-ti spun cine esti. Cata ordine trebuie sa fie in viata ta...Sincer, nu te invidiez. Unde este rebelismul si pionieratul? E frumos, chiar foarte reusit ca sanatate, dar e prea multa ordine
Sandu wrote:
Multi alesi putin ramasi...

aici ai dreptate Sandule. Ma uitam acum la cati s-au inscris pe forum :8176. E o cifra impresionanta spun eu, dar daca ii socotim pe cei care au cu adevarat microbul in sange...cati mai raman...?

@koala La Multi Ani! si de 10x10 sa fie!!!
miliadrian wrote:Salut.,din cate stiu eu despre aceasta boala numita si''gris'',izolezi pestisorul intr-un acvariu carantina,ridicata temperatura treptat,si faci tratamentul indicat de @vladxxl.

nu indicati tratamente inainte de a fi siguri ca ati diagnosticat boala corect. Intentia de ajutor e laudabila, dar practica poate fi...@vioradea spune:au niste pete albe pe partea superioara si branhiile s-au declorat si voi tratati de gris? Poate ca"merge" tratamentul si cu ce ati spus voi, dar daca nu?
din cauza nisipului pozele sunt neconcludente. Te sfatuiesc sa dai toate detaliile acvariului tau chiar daca tie ti se par irelevante( ex: mancare, schimbare de apa, etc). Citeste sfatul de la aceasta rubrica:ATENTIE!!!!! CITITI AICI INAINTE DE A CERE AJUTOR MEDICAL!!! Pe urma stam de vorba.
eu nu cred ca este o legatura intre zebre si scalar, dar in fine. Mergem mai departe
dimensiuni puteri si modele gasesti aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/2163.page
eu unul folosesc calculul w/l iar lumina o alternez in functie de plantele din acvariu
vezi aici http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/13207/vand-sistem-co2-complet/
alt pm
daca te uiti la vanzari si ai noroc vei gasi si la 150 euro instalatii co2 complete. Daca vrei sa faci bomba co2 gasesti aproape toate informatiile pe forum
uite, cred ca am gasit o posibila rezolvare http://companie.go.ro/Pesti/CarteScalari.html
parerea mea: scoate-l din acvariu si da-i pace. Daca are vreo infectie si moare, ceilalti pesti vor manca din el si este posibil ca infectia sa se transmita. Oricum este bine sa ai un acvariu nano pentru carantina.
orice e posibil. Eu nu am fost langa ei in noaptea nuntii.
xenon wrote:Buna seara,astazi mi-a facut pui o femela de molly,vreo 15 la numar.Eu nu am mai vazut pui de molly,dar mi se par ciudati,nu au burta,sunt micuti in comparatie cu cei de guppy si abia inoata.Si inca o nelamurire,din cei 15 pui,3 sunt albi,provenind dintr-o pestoaica bineinteles neagra,aveti ceva explicatii?Multumesc!

explicatia e mai simpla decat crezi: daca dintr-un cuplu de culoare iese un copil alb, cine crezi ca si-a bagat pu...tza pe acolo? Un vecin alb...

Forum Index » Profile for scorpionul » Messages posted by scorpionul
Go to: