[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
comparatie lumina diverse neoane  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

am atasat aici o poza gasita pe net in care se vede lumina data de diferite neoane. Deoarece multi dintre noi ne intrebam "ce neon trebuie sa luam" ca sa se vada frumos in acvariul nostru, ii rog pe cei care au avut posibilitatea sa faca astfel de comparatii, sa le posteze aici

Cu multumiri anticipate

[Thumb - Comparatie_Lumina_Diverse_Tuburi.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 09/02/2012 13:28:43

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

scorpionul wrote:am atasat aici o poza gasita pe net in care se vede lumina data de diferite neoane. Deoarece multi dintre noi ne intrebam "ce neon trebuie sa luam" ca sa se vada frumos in acvariul nostru, ii rog pe cei care au avut posibilitatea sa faca astfel de comparatii, sa le posteze aici

Cu multumiri anticipate

pare mai mult doar o prelucrare grafica a aceleiasi fotografii, nu este miscata nici o frunza, nici macar o mica adiere de la filtru sau de la vreun peste

This message was edited 1 time. Last update was at 11/02/2012 11:35:28

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Bogdan_Musat wrote:
pere mai mult doar o prelucrare grafica a aceleiasi fotografii, nu este miscata nici o frunza, nici macar o mica adiere de la filtru sau de la vreun peste

sincer nu cred. Eu nu am vazut niciun peste pe acolo. Cine crezi ca statea sa faca prelucrari grafice doar ca sa te duca pe tine in eroare. Eu daca m-as invarti intre tuburi chiar asa face aceasta experienta ca sa stiu ce tub sa imi cumpar. Din pacate prea putin dintre noi au aceasta posibilitate. Asa ca inca odata revin cu rugamintea ca acei colegi ai nostrii care au posibilitatea sa testeze tuburile sa ne ajute si pe noi cu imagini.
Cu multumiri pentru efort

This message was edited 1 time. Last update was at 11/02/2012 09:50:39

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: