[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Am luat ieri un difusor dupla de co2,modelul are am pus in poza intr un post anterior. Nus ori e defect ceva ca tot co2 iul iese pe linga capacul pastilei , printre capac si garnitura practic ... Am desfacut capacul , l am strins din nou dar degeaba . Ies bule de 2 mm in diametru pe linga capac... sigur e defect
Foarte frumosi !
Eu ti as propune fara gluma Mister Batman sa ti faci un cub plantat sa ai un refugiu pina se "aseaza " marinul.
Dupa il poti desfiinta.
Salut si bun venit !
Bine ai revenit. Mestere eu zic ca arata bine hardscapele.
Aia ma pregateam si eu sa scriu, cum ai gindit tu scapele Asta in nici un caz nu merg pietre mari- acum sint in dimensiunea ideala.
si ultima poza ...

[/img]image
...............

[/img]image
Am inceput sa dozez ferropol 24 cite 2 picaturi pe zi , asta de vreo 10 zile incoace. Staurogyneleau raspuns la asta , au inceput sa aiba frunze de un verde inchis foarte fain. Asta legat de acvariu.
Mai pun citeva poze ca de ceva vreme m a prins mania pozelor ... sper sa va placa si ma scuzati ca nu sint ontopic cu ele ...

[/img]image
Multumesc Mister Batman.
Mersi.
Eu zic ca merge genu asta de eleocharis in zona pietrelor

http://2.bp.blogspot.com/-wZBHfusgCUE/TyNkyHb8XwI/AAAAAAAAAYY/e5r1WGeK0xE/s1600/IwagumiStyle_PlantedAquarium1.jpg
Daca folosesti teste dedicate rezultatele sint credibile. Daca folosesti all in one ....
Si inca una care mi a placut .

[/img]image
...............

[/img]image
Azi am fost o plimbare prin Englischer Garten si am mai facut ceva poze.

[/img]image
Pai nu cred castilul asta limiteaza atit de drastic numarul de specii de plante din acvariu.
Mie personal imi plac pietrele cu genu asta de alge. Arata mult mai natural.Eu zic sa le lasi asa .
Nu ti ar placea sa ai si citeva fire de o plantuta mai inalta in zona centrala ?
Cred ca ar da bine.
Ce fel de test ai folosit ?
Arata foarte bine cu multa vegetatie.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: