Message |
|
La mine BBA a aparut cind am curatat filtrul - l am deciclat - am pus apa direct de la robinet( cu clor) in canistra.
Daca respect procedura- cind curat canistra folosesc doar apa din acvariu nu am probleme.
|
 |
|
Sfintenia ta cind vedem si pesti ?
|
 |
|
|
 |
|
Cei cuviosi au doar bazine de apa dulce....
|
 |
|
Porcu wrote:Cred ca-i in forma maxima, pastreaza poza asta si te poti inscrie la orice concurs  . Ma bucur c-ai reusit sa "prelucrezi" Rotala astfel incit sa se potriveasca.
Am o curiozitate: ce urmeaza? Il desfiintezi sau o intinzi cu el cit se poate.
Ma bucur mult mestere ca ti place.
Sa stii ca am senzatia ca mi bintui prin ginduri  - fix la faza asta ma gindeam zilele astea, daca sa contiunui cu el sau sa incep un nou scape. In mod sigur il mai pastrez o vreme sa ma bucur de el.
Ceva idei am pentru viitorul acvariu ( poate pun si o schita intr o seara ).
|
 |
|
Mai pun o poza cu doi angajati de la echipa de curatenie si va las nu va mai zapacesc.
|
 |
|
Multam maestre de feedback.
Scapa si din puii de creveti ca e moss mult in bazin.
|
 |
|
Iliescu Mihai Ulmis wrote:Superb bazinul! Felicitari
Nu se dau rasborele la creveti ? Cat de mare e cea mai mare rasbora ? 
Multumesc mult.
Nu au nici o treaba rasborele cu crevetii. Eu zic ca au in jur de 2,5-3 cm rasborele.
|
 |
|
Va multumesc domnilor .
|
 |
|
Mai nene fara sa ti intorc complimentele, arata foarte fain ce ai facut. Are volum si imi place lumina cum cade pe pietre de numa numa . Singura buba, cum a zis si Hadul , fa bine si fa poza front view. De abia astept sa ti l vad cu pesti.
|
 |
|
Pentru ca tot sint acasa astazi , am mai facut o sedinta foto cu acvariul. Atasez o poza aici sa vedeti cum arata. Tare m ar bate gindul sa pun si ceva valisneria nana in spate cu riscu de a sta cu foarfeca in apa tot la citeva zile .
Sper sa va placa cum arata.
[/img] 
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:
Gabi C wrote:Foarte fain. Daca nu ar trebui aititea mlioane de acareturi cred ca miine m as apuca si eu de un lowtech marin.
Nu inteleg totusi de ce esti speriat de acareturi. O singura data le cumperi, o singura data le montezi si singura grija e sa le urmaresti daca functioneaza.
Unele au nevoie de mentenanta o data pe saptamana (ciorapul de prefiltrare, cupa skimmerului), altele la o luna (schimbarea carbunelui, mediului antifosfat), altele mai deloc (reactoarele de nitrificare/denitrificare)
Uita-te la mine, sunt intruchiparea puturoseniei si totusi..
Scuze Sebi pentru poluare 
Dupa ce ma mai relaxez cu jobu aici , imi fac curaj si incep unu . 
|
 |
|
Foarte fain. Daca nu ar trebui aititea mlioane de acareturi cred ca miine m as apuca si eu de un lowtech marin.
|
 |
|
Buna treaba. Asteptam acum imbunatatiri si pe partea de gradinarit acvatic . 
|
 |
|
Al meu Canon e un pic batrin si obosit - am un 550 D - nu are un ISO asa " performant " sa zic asa.
Am avut pentru citva timp un 5DMark2 si intradevar cu ala cit am apucat sa ma joc cu el, in lumina mai slaba sau ISO mai sus nu am avut asa noise ca si cu asta .
|
 |
|
Si inca una ...
[/img] 
|
 |
|
Duminica am fost in parc si am facut ceva poze. Stiu ca nu prea le e locu aici dar postez 2 din ele - sper sa nu va sicii prea mult cu posturile mele .
[/img] 
|
 |
|
Bine ai venit pe forum!
|
 |
|
Nu am avut niciodata muschiul asta , chiar arata bine. Nu stiu nimic despre el ( fixare, intretinere ) dar o sa incep sa caut informatii. Sigur o sa l folosesc in urmatorul scape .
Faza e ca am prins gustul radacinilor ( lemnelor ) in apa si cred ca la urmatorul scape , cind va fi sa fie , o sa folosesc iar lemn .
|
 |
|
Iliescu Mihai Ulmis wrote:
Gabi C wrote:@Iliescu Mihai Ulmis - multam , ma bucur ca ti place. Tre sa ma iei cu "tu " .  . Moss ul imi place foarte mult si de aia am rabdare cu el .
Hehe, eu ma refeream la toti acvaristii care ingrijesc mossul  . Limba romana ne joaca feste pe forumuri.
Nu stiu ce rabdare ai, dar eu am vandut radacina plina de moss ca ma saturasem sa tund/smulg si sa se imprastie peste tot. Si acum am fire de moss prin substrat, care cresc ca nesimtitele in orice conditie.
E in regula daca refererirea era in general la acvaristi.  . Pentru mine Christmas moss ul nu e chiar un muschi greu de intretinut. Daca nu l ai avut merita sa incerci - nu e nevoie de foarfeca ci pur si simplu smulgi din el ramurele cind vrei sa l tunzi .
Eu cita vreme o sa am bolovani de genu asta o sa tin moss - se completeaza foarte fain. M ar fi tentat sa mai incerc si alt tip de moss dar aveam deja prea multe tipuri de plante .
@ Faraonu - eu cred ca daca am sa tai rotala si o voi planta sa nu mai fie virfurile pe aceiasi linine problema se rezolva .
|
 |
|