[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: IwaGumiGUY
Forum Index » Profile for IwaGumiGUY » Messages posted by IwaGumiGUY
Dupa un tuns scot la vanzare /schimb - 40 fire Rotala Rodundiflora (doar varfuri rosii sanatoase)
- o cantitate foarte mare de Hemianthus Micranthemoides
- 4 Rasbora Arlechin (Rasbora Heteromorpha) 4lei/buc
- 6 Neoni negrii (Hyphessobrycon herbertaxelrodi) 4lei/buc
Pret plante 25lei ,pestii si plantele se accepta la schimb cu alte produse acvaristice .
Oferte pm sau tel 0758777996.
Salut, vin cu ultima poza a acestui set-up. Am sa ma mut la casa mea in 1-2 luni dupa ce termin
renovarile si va trebui sa car dupa mine toate "sculele" acvaristice. In acea perioada vreau sa renunt
la aproximativ 80-85% din plante, voi face cateva pachete la un pret accesibil ptr cel care le ia pe toate
ori vom face un schimb cu alte produse din domeniu. O sa vin cu noutati la un moment dat. Pana atunci,
ape cristaline
Daca ii mai tii cateva luni ii bag eu in pond
Sunt cativa Sibieni pe aici dar inca nu sare nimeni, eu sunt din Medias asa ca fac si eu cu mana
Vand: - 4 buc. Rasbora Harlequin "Rasbora heteromorpha"(4-4,5cm)
-6 buc. Neon negru "Hyphessobrycon herbertaxelrodi" (4-4,5cm)
Pret 5 lei/buc sau schimb cu produse acvaristice, manado,matrix, komatex, etc...
Astept oferte pm sau tel : 0758777996
Multumesc , se poate inchide!
Donez sau schimb cu orice, o cantitate foarte mare de plante, valabil doar ptr Medias.
Rapund la tel. :0758777996
Femela de Black Phantom Tetra.
@crystony2004 , cu parere de rau au fost retinute ptr. colegul @nickvvv de Sambata seara. Poate pe data viitoare, desi am si eu acea planta
Poti face o improvizatie cu inca o sticluta :https://www.youtube.com/watch?v=xHS6yEDPKSU dar ai mare grija sa lipesti bine toate racordurile ptr ca pierzi mult co2 daca nu sunt bine sigilate! Cat despre cantitatea ta de co2 , nu imi pot da seama, stai tot cu ochii pe acv, sa vezi comportamentul pestilor. Daca vezi ca vin la suprafata si respira greu, daca vezi ca innoata ciudat opreste co2 si oxigeneaza bine cu filtrul, baga bulele in actiune ptr ca scot co2 din apa. Un oxigenat prea puternic ,piatra aerata, valuri puternice la suprafata apei facute de filtru scot co2 din apa.
Oricum la acvariul tau de 60l nu e nevoie sa bagi o cantitate mare de co2, 1bula/sec e ok parerea mea.
Treci pe la farmacie si ia o perfuzie, ai acolo un numarator de bule foarte practic!
Donez o cantitate semnificativa de Rotala Rodundiflora (30fire sau mai mult)
Valabil ptr. Medias . Tel: 0758777996

Cumpar 20kg Manado sau mai mult, depinde de pret.
Astept oferte pm , tel : 0758777996
Ce Dumnezo' ii minunea aia?)
Salut, ma bag si eu ca musca-n lapte. Am si eu testul JBL NO2 la picatura, dar nici odata nu am reusit sa scad NO2 sub 0,05mg/l parca odata am avut 0,025 . Sa inteleg ca nu e ok , trebuie sa fie <0,01 ? Mersi!
Birdman face tot acolo )
Si eu am folosit la inceput silicon , dar nu si-a facut treaba. Recomand picatura ,poxipol sau orice super-glue. Ideea e ca tre' sa fi tot cu ochii pe bomba, sa vezi cum se "intaresc" sticlele, ptr. ca odata inatarite super tare , dozeaza foarte des lamaie si in cantitati tot mai mari deoarece presiune acumulata in sticle e mult mai mare decat cea eliberata la 2/3 picaturi pe sec. Eu am rezolvat problema cu inca un robinet pe furtunul dintre cele doua sticle. Cand vei observa ca sticlele sunt foarte tari , nu mai lasi sarea sa se dizolve in bicarbonat. Dar si aici trebuie sa stai cu ochii pe sticle ptr. ca odata eliberat co2 din sticla 2, cand deschizi robinetul dintre cele doua sticle o sa elibereze multa sare dintr-o data. Asa ca trebuie sa ai mare grija... Putina bataie de cap , dar cu putina atentie faci o treba mai buna decat cu drojdia.
Adevarul e ca iti vine mai multa "zeama de lamaie" pe un furtun mai gros dar nu cred ca asta e problema. Fa o apa cu sapun lichid sau sampoon si unge pe la fiecare imbinatura sa nu ai vreo scapare de co2 pe undeva. Asta face sa se termine mult mai repede co2-ul. Eu am lipit fiecare imbinatura cu Super Glue si nu am mai avut treaba. Acum depinde cat co2 bagi in acv, daca dai mult se termina mai repede. Folosesti vreun test de co2 ?
Apff )) rectific, Mr. Muscle . Tare faza cu parul)
Stai linistit ca si alea se colmateaza, eu dealea am .Orice furtun o sa se aleaga cu depuneri.Multa atentie cu ele ptr ca eu nu am prea avut pana acum, dar pe viitor o sa fiu ca Mr.Proper )

Forum Index » Profile for IwaGumiGUY » Messages posted by IwaGumiGUY
Go to: