Message |
|
Eu zic sa negociezi ptr capac doar si iti faci tu un acv nu atat de inalt. Daca neoanele sunt mici va trebui tu sa pui altele ptr a compensa necesarul de lumina. Coloana de apa zic eu ca e prea mare ptr ce neoane or fi in capac. Iar pretul nu mi se pare prea accesibil. Asta e parerea mea.
|
 |
|
|
 |
|
Parerea mea e ca din nici un acvariu nu trebuie sa lipseasca niste consumatori de alge : Acistrus, Otto, SAE , creveti, etc...
|
 |
|
Din cate stiu eu , o femela daca sta prea mult singura in acvariu si nu are pereche , femela schimba sexul. Poate ai 2 mascul in devenire  Sau poate eu gresesc?
|
 |
|
Nu ca m-as bucura , dar era curios si eu care va fi rezultatul schimbarii fertilizantiilor . Ti-am urmarit topicul de ceva vreme si chiar asteptam sa vad ce urmari o sa aiba loc. Si eu am sa fac aceasta schimbare pe viitor, doar ca viceversa  . Multa bafta in repararea greselilor!
|
 |
|
|
 |
|
Nu am nici cea mai mica idee ce sa fac in coltul din stanga al acvariului, trebuie sa scot piatra aia si sa amenajez cumva dar nu stiu cum. Sa nivelez panta aia? Trebuie sa studiez putin ce zice Amano  Mersi Poru!
|
 |
|
 bine ai venit!
|
 |
|
@hadul : mersi de aprecieri si ptr sfaturi. momentan sa trec de ciclare si sa vad cum isi
dau drumul plantele. apoi o sa vad cu ce specii o sa raman, in functie de cum le merge la fiecare.
pietrele , in special cele mai mari nu mai pot fi mutate, o sa ramana acolo, cat despre cele mici
trebuie sa imi fac timp ptr alte idei. si eu vreau sa raman la plante mai mici , dar pana incepe sa
isi faca de cap gazonul , imi trebuie ceva consumatori sa dea bine la pozat. nu de alta dar vorbisem
cu cineva si dupa ce i-am trimis o poza s-a socat, a crezut ca m-am apucat de tetraristica/  )
Felicitari ptr acvariul tau, imi place mult!
|
 |
|
Misto scalari, de unde ii ai ? 
|
 |
|
Multumesc ptr aprecieri si sfaturi, am sa tin cont de ele, urmeaza zilele astea sa fac niste retusuri cand am timp.
@Andrei1234 : piatra aia are un '' picior'' destul de plat ,sta fixa  si nici nu e chiar asa de mare , o sa o mut saptamana ce vine.
@paradoxx : nu stiu sincer, l-am luat la vrac si in mai multe taguri, oricum e mult de tot si greu ca pamantu  )
@stefanp : ma bucur ca iti trage cu ochiul , da ai dreptate , bolovanii sunt din natura , i-am carat din multe locuri, pe unde treceam opream si adunam cativa, imi aduc aminte ca ala mare si fain l-am luat pe o ploaie de la un nene paznic pe o bere la 2 litri  ).
Am adunat mult mai multi, cred ca mi-au mai ramas de 1 set-up , cred ca o sa ii bag la vanzare cand am timp . De reamenajat
bolovanii mari nu cred ca am cum , sunt prea grei iar in spate e mult manado.
Cand o sa vina vremea tunsului si amenajarea verdetii , am sa cer un sfat la profesionisti
@nickvvv : Mersi de lauda, te astept intr-o zi sa il vezi live 
|
 |
|
Vand sau schimb 2 buturugi tratate, rezistente la apa tinute in acvariu mai mult de un an
timp in care pe ele s-au prins natural mai multe specii de plante ( 3 specii de anubias,java moss, staurogyne repens... ) . Mentionez ca nu plutesc si nu sunt putrezite, dimensiunile lor fiind de 25cm si 35cm. Mopanul in forma de copacel provine dintr-un petshop din Italia si
s-a scufundat la prima introducere in apa, desi era uscat . Pret 150lei ambele negociabil,accept si schimburi cu alte produse de
acvaristica: filtre, Eheim Micro Skimmer , foarfeci curbate si pensete , UV etc.
Ptr mai multe imformatii , astept pm sau tel:0758777996
poze>http://s796.photobucket.com/user/sacamacelaru/library/?sort=3&page=1
|
 |
|
Salutare colegi si mersi ptr sfaturi , am rezolvat-o ptr moment, am folosit acea folie ondulata
ptr amortizare. Nu am avut altceva la indemana asa ca sper sa fie ok. Asa arata acv dimineata
la ora 4 a.m. dupa ce am terminat cu amenajarea. Nu a iesit precum as fi vrut dar e ok, stiu ca
partea stanga e naspa dar nu am avut ce sa fac ,nu dati cu parul , aruncati cu sfaturi!
Orice sfat e bine-venit 
|
 |
|
In urma reamenajarii acv am ramas cu o cantitare foarte mare de plante
care stau intr-un sac de plastic, cine le vrea? Valabil ptr Medias -Sibiu , se accepta
orice in schimb , se ridica de la domiciliu. tel> 0758777996.
|
 |
|
Multumesc de raspunsuri, cred ca am sa raman pe varianta portocalie ptr ca polistiren extrudat subtire nu am la indemana.
@Sebastian Costin stiu care e buba Manado-ului , am sa incerc sa pun niste bucati de plastic in substrat pe post de "dig" sa impiedice alunecarile de teren. O sa vad ce iasa, hai ma apuc de mutat bazinu, numai bine!
|
 |
|
Salutare stimati colegi , maine vreau sa incep un nou set-up, intr-o noua casa, cu un stil " Iwagumi" cat mai autentic.
Vin cu o intrebare : ce ma sfatuiti sa pun sub bolovani ptr. ca nu vreau sa risc vreo crapatura pe fundul acvariului. Vreau sa
pun ceva sa absoarba din greutatea pietroaielor, care zic eu , sunt mari. Mentionez ca am sa folosesc Aquabasis + Manado
dar ptr . o mai mare siguranta vreau sa pun niste bucati de izolanti de parchet, atasez 2 poze cu ce material mi-a ramas de la
renovari. Multumesc anticipat, numai bine!
|
 |
|
Minim 0,5w/l iar perfect ar fi undeva la 1w/l.
|
 |
|
Schimb 1-2poturi de Monosolenium Tenerum pe HC sau Parvula mini.
In cel mai rau caz accept si Eleocharis Parvula . p.m. sau tel :0758777996
|
 |
|
Imi place mult cum arata, felicitari!
Sunt curios, aia sunt Ember Tetra? Caut si eu asa ceva dar
nu gasescla mine , cam la ce pret e un exemplar? Succes !
|
 |
|
Felicitari, sa fie sanatoasa si frumoasa sa te poti mandri cu ea  !
|
 |
|