Message |
|
Daca mai vreti am eu un sac inceput,cam 20 kg,ramas de cand am schimbat sarea.
|
 |
|
ptmdanezu wrote:
dan.pavelescu wrote:Roni sta langa mine, la 2 minute de mers pe jos 
bai
daca vreti va ajut eu cu transportul.
eu lucrez pentru o firma ce are magazine in toate orasele mari ale tarii si intamplarea face ca in seara asta sa duc marfa la mall-ul din Iasi.
Asadar, daca sunteti de acord si vanzatorul este de acord pentru comanda celor din Bucuresti ma ofer eu sa o aduc.
in asa fel scapati de riscul transportului pe curier si coralii vor fi transportati la caldura.
Daniel Ghita - 0736353135
de asemenea, pentru cei ce vor sa vanda si sa transporte ceva in Bucuresti (cutii mici in limitele bunului simt) poate va pot ajuta eu.
Bine de stiut.....
|
 |
|
Aveti grija ca deja e patentata ideea,aviz amatorilor,fara taxa nu merge  )
|
 |
|
Tic-tac,tic-tac..
|
 |
|
Stii cum e aia,e bine sa inveti din greselile tale dar ideal e sa o faci din greselile altora...
|
 |
|
koala wrote:
Daca poti sa-l legi direct la scurgere, e perfect!  ... asa il are si Dragos, montat tot la o scurgere. Solutia e verificata si merge.
Cred ca varianta cu senzor e cea mai bunna deoarece daca il legi direct risti ca dupa un episod din asta sa ramai cu apa dulce in acvariu...
|
 |
|
koala wrote:
senzor de nivel (care taie pompa skimmerului).
Stim pe cineva priceput sa incropeasca asa ceva?
|
 |
|
mugurel wrote:Edy, ai baia in spatele acvariului, unde tii si chillerul, il cuplezi direct la scurgere si gata.
Nu mai incape inca un furtun in gaura aia..dar trebuie sa gasesc o solutie,cumva...
|
 |
|
koala wrote:- Bicarbonatul n-are nici o treaba cu umezitul... pur si simplu, inhiba activitatea bacteriilor si nu le lasa sa se-nmulteasca.
- Si, retine, am vorbit foarte serios in legatura cu vasul ala... nici nu stii cand il apuca damblalele, pa skimmer, si-ncepe a bora. Ia sa-l intrebi pe nen-tu Gabriel, ce-a patit el.
Mai bine nu stiu.
|
 |
|
koala wrote:
kirucd wrote:Depinde cat de neindemanatic esti
Important e ca mamutul ala duce un bazin de 7-800 de litri
Sau, de 650 de litri... cu ciortani si-o stea mancacioasa!
- o scula buna si serioasa, pe care Dragos a facut-o cu mult simt de raspundere.
- iti recomand, cu mare tarie, sa-i incropesti un vas in care sa borasca mizeria... vasul sa aiba capac + senzor de nivel (care taie pompa skimmerului).
- bicarbonatul (ala de bucatarie) face minuni in ceea ce priveste mirosul... eu pun, la fiecare spalare a vasului, cate 2 plicuri.
Buna info cu bicarbonatul,dar odata ce se umezeste isi mai face treaba?
Buna si aia cu stersul putinei....
|
 |
|
Si eu care vroiam sa imi fac 2-3000l....
|
 |
|
Da,in skimmer....
|
 |
|
Pentru necredinciosi
Multumesc Cristi
|
 |
|
Veni azi pe la mine mosu(ala de respira greu),si a lasat un beckett.  )
|
 |
|
No way..
|
 |
|
Nici eu..
|
 |
|
Daca nu faci fata cu imbatatu` si fumatu`imi pot sufleca si eu mansetele..
|
 |
|
Arata bine...spor in continuare!
|
 |
|
Akaiu wrote:Nu te stresa prea tare cu atatea masuratori.
Eu nu am niciun TDS si nici cartus NFS, Nu mai zic de faptul ca osmozorul meu este un kent marine achizitionat in anul 1999. Atat blocul de carbune cat si membrana pe care le folosesc acum au fost achizitionate tot atunci. Deci au stat in dulap ca rezerve timp de 15 ani!!! Si in vara asta cand m-am apucat de bazin le-am pus la lucru
Nu sunt curios cat ar arata un TDS pe apa de la iesire atata timp cat bazinul arata bine si toate lighioanele/coralii nu dau semne de vreun stres.
Tin Sa te contrazic putin:
Daca nu respecti anumite chestii de mai sus te poti trezi cu un acvariu plin de alge,deci nu e de glumit.se poate si fara masuratori dar dupa ani de experienta,asadar nu as recomanda nimanui sa se culce pe-o ureche....
|
 |
|
Au citit astia ca vrem sa le hackuim site-ul si i-au dat drumul....
|
 |
|