Message |
|
Bun venit!
|
 |
|
Indiferent daca e nano sau mai mare costurile initiale sunt aproximativ la fel deoarece te axezi pe aparatura,teste,sare,osmoza,etc....
Cel pe care il ai poti sa il transformi intr-un all in one adica sa ii pui un perete sa ii reduci lungimea la 650-700mm,si in camera rezultata sa pui tot ce ii trebuie.
L.E. oricum ar fi in prima faza cred ca poti economisi bani citind.Mult.
|
 |
|
Trebuie sa prezinti toate masuratorile,complete,ca sa putem discuta,plus poze....altfel nu cred ca o sa reusim decat sa vorbim vorbe.
|
 |
|
Spor la treaba!
|
 |
|
Ci uamini..
|
 |
|
|
 |
|
e posibil sa am ghinion...
cel electronic de la hanna e 275$....
probabil ca o sa mai incerc odata cu un refractometru manual..
|
 |
|
Mai am acasa si un :
Trans Instruments Marine Salt Testa - tester digital salinitate
dar la fel, cand arata bine cand se urca in copaci..
|
 |
|
Inseamna ca tre` sa il desfac..;)
|
 |
|
revenind,totusi ce se poate defecta la un refractometru de nu mai vrea sa mai arate corect?Nu imi aduc aminte sa il fi scapat...
|
 |
|
am cumparat si eu un robinet din ala cu un plutitor pentru a inchide instalatia atunci cand se umple vasul pt autocompletare dar nu am mai apucat sa o si pun in practica.
|
 |
|
Daca as sti ca functioneaza mai mult de 6 luni l-as cumpara...dar pana acum mai am cateva experiente electronice....
|
 |
|
koala wrote:A fost ziua ta?
Da si cand o sa vina....
|
 |
|
Redeschid acest subiect,cum se recalibreaza corect?Eu am incercat cu apa de osmoza,imi arata 0 iar cand masuram in acvariu imi arata SF....Trebuie mentionat ca el meu e chinezesc.
|
 |
|
Mici modificari pe parcurs:
Display 1300x600x500mm
Sump 1200x400x400mm
Pompa de recirculare 9000l/h
Pompa de valuri Wp 40
Pompa de valuri RW 15
Lampa led K3 48 wide blue edition
Lampa led K3 32
2x54w Ati coral plus
ph@orp controller
reactor de calciu
reactor cu biopelleti
reactorul cu matrix
reactor cu denitrate
reactor cu antiphos
reactor cu carbune
Skimmer Beckett cu 1 injector
Popa de dozaj cu 3 capete
ATO+RODI automata.
Chiller
|
 |
|
systhem wrote:Buna!
Am o problema cu osmosorul, cred.
Apa din tg mures, de la robinet are 115-120 TDS. Cand masor apa care trece prin filtre am 160 tds. Ce ar trebui sa schimb? Am filtru RO de 3 trepte (Carbune ?i pre-filtru sedimente) + NPS.
Filtrele au fost schimbate cam de 6 luni.
TDS-metrul?
|
 |
|
Trebuie sa mergi incet,cu rabdare,stiu cum e dar trebuie sa te abtii...in fond stii cum, e "pe banii tai"
|
 |
|
|
 |
|
Daca nu faci nimic e mai rau,credema.
|
 |
|
Nu le lasa sa se dezvolte,incearca cat mai mult sa le indepartezi manual.
|
 |
|