[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: edyr
Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Indiferent daca e nano sau mai mare costurile initiale sunt aproximativ la fel deoarece te axezi pe aparatura,teste,sare,osmoza,etc....
Cel pe care il ai poti sa il transformi intr-un all in one adica sa ii pui un perete sa ii reduci lungimea la 650-700mm,si in camera rezultata sa pui tot ce ii trebuie.
L.E. oricum ar fi in prima faza cred ca poti economisi bani citind.Mult.
Trebuie sa prezinti toate masuratorile,complete,ca sa putem discuta,plus poze....altfel nu cred ca o sa reusim decat sa vorbim vorbe.
Spor la treaba!
Ci uamini..
Shubi wrote:Ai tu un ghinion. Ia-ti o scula calumea si ai rezolvat problema. Asa ceva am eu si merge brici
http://www.ebay.com/itm/REFRATTOMETRO-MILWAUKEE-MR32ATC-/331490979284?pt=Elettronica_Industriale&hash=item4d2e66edd4

asta e pt zahar..;)
e posibil sa am ghinion...
cel electronic de la hanna e 275$....
probabil ca o sa mai incerc odata cu un refractometru manual..
Mai am acasa si un :
Trans Instruments Marine Salt Testa - tester digital salinitate
dar la fel, cand arata bine cand se urca in copaci..
Inseamna ca tre` sa il desfac..;)
revenind,totusi ce se poate defecta la un refractometru de nu mai vrea sa mai arate corect?Nu imi aduc aminte sa il fi scapat...
am cumparat si eu un robinet din ala cu un plutitor pentru a inchide instalatia atunci cand se umple vasul pt autocompletare dar nu am mai apucat sa o si pun in practica.
Shubi wrote:Sunt si mai ieftine, speciale pentru apa sarata, la 105$

image

http://www.amazon.com/Milwaukee-MA887-Refractometer-Temperature-Compensation/dp/B007Z4ITWU

Daca as sti ca functioneaza mai mult de 6 luni l-as cumpara...dar pana acum mai am cateva experiente electronice....
koala wrote:A fost ziua ta?

Da si cand o sa vina....
Redeschid acest subiect,cum se recalibreaza corect?Eu am incercat cu apa de osmoza,imi arata 0 iar cand masuram in acvariu imi arata SF....Trebuie mentionat ca el meu e chinezesc.

Mici modificari pe parcurs:
Display 1300x600x500mm
Sump 1200x400x400mm
Pompa de recirculare 9000l/h
Pompa de valuri Wp 40
Pompa de valuri RW 15
Lampa led K3 48 wide blue edition
Lampa led K3 32
2x54w Ati coral plus
ph@orp controller
reactor de calciu
reactor cu biopelleti
reactorul cu matrix
reactor cu denitrate
reactor cu antiphos
reactor cu carbune
Skimmer Beckett cu 1 injector
Popa de dozaj cu 3 capete
ATO+RODI automata.
Chiller
systhem wrote:Buna!

Am o problema cu osmosorul, cred.
Apa din tg mures, de la robinet are 115-120 TDS. Cand masor apa care trece prin filtre am 160 tds. Ce ar trebui sa schimb? Am filtru RO de 3 trepte (Carbune ?i pre-filtru sedimente) + NPS.
Filtrele au fost schimbate cam de 6 luni.

TDS-metrul?
Trebuie sa mergi incet,cu rabdare,stiu cum e dar trebuie sa te abtii...in fond stii cum, e "pe banii tai"
https://www.youtube.com/watch?v=MeqtPe3XukM
Daca nu faci nimic e mai rau,credema.
Nu le lasa sa se dezvolte,incearca cat mai mult sa le indepartezi manual.

Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Go to: