[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
frumos acvariul imi place, da o senzatie de salbaticie asa
cu silicon dinasta am lipit si eu si la fel de nepriceput o latura a sticlei mia iesit in afara,dar pui apa vezi daca da pe undeva apoi faci semn pe unde curge lasi la uscat pui iar silicon peste(ceva mai mult) si gata. Treaba e ca nu e chiar placut vizual dar ai multumirea ca e facut de tine
LASO MA IN PULA MEA CA AM RABDAT ATAT IN SPERANTA CA OAMENII O SA VB CALUMEA. DA E PREA DE TOT DAO IN PULA MEA DE TREABA
daca imi raspundeai la intrebare era ceva Faye. dar vad ca iti place sa rasp la ce vrei tu nu inteleg dc ai mai raspuns ")
mama ma-ti zapacit dc ai deschis alt topic. CA ASA AM VRUT.
si tu amice cu tot respectul dar te cam bagi ca, chilotii in cur asa fara noima
foarte misto acvariul. Ma roade o curiozitate ) cati pestani ai acolo ?
da, e chiar frumos pestele
Betisoarele acelea parfumate pentru camera afecteaza cumva apa din acvariu ?
foarte misto aranjamentul pietrelor adorabil. si gobyy aia ...sunt maximi
da, mai bine ii dai drumul intr`un mediu cum zice ocean.
A folosit cineva EasyBalance asta de la Tetra? Si daca da a avut efect in legatura cu reducerea de nitriti si fosfati ?
ai avut vreo "reteta speciala" de ai ajuns la parametrii astia?)
si eu am mini-melci)
imi place.
Spune`mi si mie te rog ce valori ai la No2,No3,Cl2 si restul.
misto acvariul. La inceput cand vazusem radacinile alea nu imi placea dar cu plantele asa vine super. Dar piesa dee rezistenta e piesa dupa fundal. RUPE !
decat sa platesti 9-10 lei transport p autocar pentru 1,2,3 plante de la mine mai bine faci o comanda la Rebella de minim 30 lei si iti iei niste plante super
foarte tare alga de pe cioata frumosi tare si guppy aia
nu sta in apa deloc ca e din metal si stiu ca nu trebuie. Da ai dreptate e diferit )). Si pana la urma vorba aia "E frumos ce'mi place mie" )
multumesc !

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: