| Message |
|
|
dragut acvariul fara casa aia  )
|
 |
|
|
|
frumos acvariul imi place, da o senzatie de salbaticie asa
|
 |
|
|
cu silicon dinasta am lipit si eu si la fel de nepriceput o latura a sticlei mia iesit in afara,dar pui apa vezi daca da pe undeva apoi faci semn pe unde curge lasi la uscat pui iar silicon peste(ceva mai mult) si gata. Treaba e ca nu e chiar placut vizual dar ai multumirea ca e facut de tine
|
 |
|
|
|
LASO MA IN PULA MEA CA AM RABDAT ATAT IN SPERANTA CA OAMENII O SA VB CALUMEA. DA E PREA DE TOT DAO IN PULA MEA DE TREABA
|
 |
|
|
daca imi raspundeai la intrebare era ceva Faye. dar vad ca iti place sa rasp la ce vrei tu nu inteleg dc ai mai raspuns "  )
|
 |
|
|
|
mama ma-ti zapacit dc ai deschis alt topic. CA ASA AM VRUT.
si tu amice cu tot respectul dar te cam bagi ca, chilotii in cur asa fara noima
|
 |
|
|
foarte misto acvariul. Ma roade o curiozitate  ) cati pestani ai acolo  ?
|
 |
|
|
|
da, e chiar frumos pestele
|
 |
|
|
|
Betisoarele acelea parfumate pentru camera afecteaza cumva apa din acvariu ?
|
 |
|
|
|
foarte misto aranjamentul pietrelor adorabil. si gobyy aia ...sunt maximi
|
 |
|
|
|
da, mai bine ii dai drumul intr`un mediu cum zice ocean.
|
 |
|
|
|
A folosit cineva EasyBalance asta de la Tetra? Si daca da a avut efect in legatura cu reducerea de nitriti si fosfati ?
|
 |
|
|
ai avut vreo "reteta speciala" de ai ajuns la parametrii astia?  )
|
 |
|
|
si eu am mini-melci  )
|
 |
|
|
|
imi place.
Spune`mi si mie te rog ce valori ai la No2,No3,Cl2 si restul.
|
 |
|
|
|
misto acvariul. La inceput cand vazusem radacinile alea nu imi placea dar cu plantele asa vine super. Dar piesa dee rezistenta e piesa dupa fundal. RUPE !
|
 |
|
|
decat sa platesti 9-10 lei transport p autocar pentru 1,2,3 plante de la mine mai bine faci o comanda la Rebella de minim 30 lei si iti iei niste plante super
|
 |
|
|
foarte tare alga de pe cioata  frumosi tare si guppy aia
|
 |
|
|
nu sta in apa deloc ca e din metal si stiu ca nu trebuie. Da ai dreptate e diferit  )). Si pana la urma vorba aia "E frumos ce'mi place mie"  )
|
 |
|
|
|
multumesc !
|
 |
|
|