[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sonic11
Forum Index » Profile for sonic11 » Messages posted by sonic11
Astia nu fac figuri si au preturi decente
A inceput sa se vada miscare in acvariu
Sa vedem ce populatie va fi
Ma gandeam la ceva plante din habitatul lor natural, dar nu am gesit nici o informatie.
Despre plante artificiale nici nu incape vorba,mai bine lipsa
Geam de 15mm gasesti la Aquadec
Cu sump este mai ieftin plus de asta am o caruta de geamuri de care ma inpidic prin ograda
Ce plante ai recomanda pentru sumatrani?
Atunci asa va fi
Acvaiu va avea 80x40x40 sticla de 6mm cu ranforsari in H si fund dublu, 128 litri brut.
Filtrarea o s-o fac cu sump si ma tenteaza sa folosesc un overflow, aici mai ma documentez
Sunt suficienti 5 litri siporax?
Da la acei pestisori ma refer.
Cred ca voi face urmatoarea combinatie: 6..8 sumatrani, 3..4 corry si 3..4 kuhli.
Ce zice ti ar fi ok?
Bazinul nu exista acum, va fi construit dupa ce ma voi hotara la felul vecinilor si numarul lor.
Pot pune si kuli sau gurami?
Ca idee undeva la 120L sa zicem
Doresc sa infiintez un nou acvariu cu terazone si nu stiu care ar fi vecinii perfecti pentru ei.
Or ce sugestie este bine venita
Am acoperit acvariu cu un capac opac si am marit temperatura la 26 grade iar bupa aceste scimbari femela sa hotarat sa depuna

Am inteles ca trebuie sa tin acvariu acoperit total cat timp eclozeaza icrele, este ok. asa.
Am scos din apa pana a ramas o coloana de 12 cm si am micsorat debitul la pompa de aer.
Temperatura o las asa la 26 grade sau o setez la 24?
Adica sa nu fie pic de lumina in acvariu sau sa aiva capac opac ?
Nu din pacate si nici nu mai pot adauga alti pesti in acvariu, sunt deja multi
Si femela care se vede clar ca este plina de icre
Am respecta tot ce sa scris pe forum, da femela nu a depus.
Am incercat prima data cu apa din acvariu bine aerata, am pus zebrele seara iar dimineata nu se gasea nimic sub plasa.
Am incercat si cu apa fiarta si racita, apoi aerata bine iar rezultatul este acelasi zero icre

Poate cineva sa detalieze tot procedeul poate nu am inteles eu bine.

Acvariu are 20 litri si este dotat cu piatra de aer, incalzitor, plasa pe fund iar locatarii 3 masculi si o femelea.
Am 11 pesti in 75 litri spa.
Testele de spa sunt foarte bune
NO3 0,5
N02 0,02
Ph. 8
GH 13

Stiu ca ph-ul nu-i chiar ok. dar nu am de unde alta apa.
Nu este deformat,doar se exfoliaza solzii deasupra capului in rest nu are nici o problema.
Ancistrus, molly, zebre si xifo
Se manifesta prin aparitia unei julituri deasupra capului, uneori cu exfolierea solzilor.
Pestii nu sunt afectati in nici un fel, mananca si sburda prin acvariu.
Parametri apei sunt toti in regula, pesti noi nu am, mancarea este Tetra gupy.
Bazinul are 75 litri, plantat, aditie de co2 cu difuzor, fitru contine 3 litri de siporax, bureti si perlon.

Primul caruia ia aparut sa vindecat, sa cicatrizat respectiva julitura, dar acum am altu cu aceasi lucru.

Va rog sa ma ajutati, nu gasesc nimic asemanator pe net.
Multumesc frumos domnul Stefan
Am fost atenionat de la inceput dardin pacate nu am ma putut mobifica postul.
Este vorba argou....
Nu pot sta cu pet-uri prin casa, sa explodeze
Bomba asta este un updata

Forum Index » Profile for sonic11 » Messages posted by sonic11
Go to: