Message |
|
Oameni buni am si eu o nelamurire.
Am acasa doua reductoare unul de oxigen si unul de acetilena, întrebarea e se pot folosi la instalatia de co2?
|
 |
|
 Ma bucur ca ai rezolvat problema.
Ape limpezi!
|
 |
|
Din cauza duritatii mari a apei pe frunze se depune calcar la care adera si unele tipuri de alge, aceste depuneri le gasesti pe frunzele b?trâne.
|
 |
|
De aici sau mai poti cauta http://www.aquapets.ro/catalog/piese-de-schimb-jbl-55
Cumperi carcasa f?r? pompa si muti pompa pe carcasa noua.
Bafta si ape limpezi!
|
 |
|
Vezi ca se gaseste capac de cump?rat, asta in cazul in care este fisurat.
|
 |
|
Sunt depuneri de calcar datorate evaporari apei, curatale mecanic atfel nu scapi de ele.
|
 |
|
Daca nu sa aprins si nici semne nu a dat inseamna ca tubul are un filament ars sau amandoua.
Acu am v?zut ca zici ca tubul este nou, totusi verificai filamentele si încearc? cu alt starter.
|
 |
|
Ai montat tubul ca in prima schema? Cea fara condensator.
|
 |
|
Balastul pe care i-l ai este conceput sa lucreze cu uncondesator de 2,4 nano farazi de acea nu se aprinde.
Uite schemele de legaturi pentru ambele variante.
|
 |
|
Ba da dar cu easy carbo poti merge in paralel cu co2 si poti trata zonele afectate cu seringa cu easy carbo.
Poti cumpara online.
|
 |
|
Scapi de aga cu easy carbo.
Cum merge instalatia co2?
|
 |
|
Eu ti-am spus sa cumperi balast electronic nu electromagnetic
Pune un desen cu legaturile care le-ai facut la neon.
Referitor la spuma de deasupra apei trebuie sa lasi uot-ul filtrului mai jos la nivel cu apa sau sub nivel si orientat catre in sus si acea spuma va disparea.
|
 |
|
Iei montajul si faci o cutiuta mai mica, tunel si din cutiuta aceea sufli spre apa.
Am vazut cu occhi mei asa ceva, nu va ajunge la 14...15 grade dar va sufla aer cu 21...23grade.
Am vazut si pe net, osa caut si o sa pun link.
Treaba cu frigiderul mie i-mi pare scumpa si voluminoasa, parca prea complicat pentru scopul propus.
|
 |
|
Daca ai in camera 30 de grade in acvariu va fi un pic mai putin din caza trasferului termic care se executa cu pierderi.
Uite cu spuneam eu mai de vreme, chestia asta am mai vazuto ci la alti
|
 |
|
Vei rezolva sigur problema, poti pune si pe laterale polistiren ce se foloseste la parchet cel de 3...5mm si cu ajutorul a doua ventilatoare scapi de belea
|
 |
|
Aaaaa.. pai spune asa nentule', solutia e sa izolezi termic blatul cu o foaie de polistiren extrudat.
|
 |
|
Ai testat cu mai multe termometre, sa nu-ti dea rasoale termometru.
|
 |
|
Cat de aproape sunt neoanele de luciu apei?
La mine asta vara aveam 27 grade fara sa am ventilatoare montate iar neoanele au 8 cm distanta de la luciu apei.
Poti incerca sa iei sistemul de la lada frigorifica de masina si sa faci un sistem gen tunel care sa inpinga aer din camera in acvariu racinduse in respectivul tunel.
Unul din pereti tunelului sa fie compus din sistemul de r?cire al lazi frigorifice.
|
 |
|
Ofer spre vanzare (sau scimb cu sonda ph sau elecro valva co2) doua drosere electronice de 150w si doua lampli philips 70w 942k metal halid.
Pentru detalii sunati la nr. 0728537378 sau pe pm.
|
 |
|
Singura achizitie second este un filtru extern care a fost dezinfectat cu apa oxigenata, aici oare sa fi proplema?
|
 |
|