[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AdrianMar
Forum Index » Profile for AdrianMar » Messages posted by AdrianMar
AdrianMar wrote:Foarte tare,trebuie sa il vad live intr-o zi .

Pai te astept, ce mai stai

Cand ai drum dai un telefon.

Ok de-abea astept .
Foarte tare,trebuie sa il vad live intr-o zi .
Eu tocmai fac un marin de 54 litrii pentru o pereche de ocelaris si i-am facut sump de 30 litrii .
Pestii se dau numai in Bucuresti,pretul negociem pe privat si pozele la fel.Ofer cadou si hrana jbl novo bits + filtru ressun sp interior si incalzitor ressun de 75 w doar celui ce i-a pestii.Sau schimb pe pompa recirculanta pestii,ori pe led-uri.
La multi ani!
Vand un labidochromis galben de calitate destul de buna.Crescut de mine de la 1cm.Valabil pentru bucuresti.Pretul este absolut negociabil.
Ce tare a iesit!
Mai "traieste" bazinelu'?
delta wrote:250 cm lungime?
cel putin asa scrie in fisa pe care ai postat-o
nu prea pare sa aiba atat

Atat are,este camera mare,cred ca de aici te-ai ghidat.
Uita-te la venustusul mare din prima poza dreapta,ochiometric are cam 22 cm venustusul ala.
Apoi vezi daca intra de 10 ori pe lungimea acvariului,o sa vezi ca intra lejer si mai ramane spatiu in plus,deci nu cred ca este mai mic.
dan.pavelescu wrote:Radule, reguli de respectat:

1 - mori
2 - mi te supui
3 - nu esti Batman

p.s. mumie esti tu, cu vecinii tai

Ti-am zis gogule ca-i batman?
Tu nimic,Radu,Radu )
Gata,merge si la mine,cred ca de la net era,au fost probleme in zona azi.Frumos .
La mine nu merge videoclipul.
Alecs wrote:Multumesc Adrian pentru raspuns, ai putea sa imi spui si cum as putea stabiliza Ph-ul? Am inteles ca trebuie sa reduc CO2, ok. Ce altceva ar trebui sa fac?

Multumesc,

Alex

Doar atat si ar trebui sa rezolvi.
melcu wrote:Ce sunt alea din poza 2 ? Stelute ninja ?

.Sunt Led-uri,daca la alea albe te referi.
Salut!
Si ce ti se pare asa anormal?
Din cele spuse de tine Ph-ul iti scade de la bomba aia noua,fa cumva sa bage mai putin CO2.
Limitele normale,pentru ca predomina viviparii ar fi intre 6.5 si 7.5,optim este 7.
Nu conteaza asa mult valoarea Ph-ului,cat conteaza mai ales sa faci o stabilizare a lui.
Pentru ca probabil ai apa moale,sa stabilizezi tot timpul ph-ul este destul de greu,dar daca reglezi bomba sa bage cat trebuie valoarea o sa se mai mentina.
Ph-ul poate sa scada de la 9 la 5 in nici 1 h,asta daca ceva il determina sa o faca,sau poate creste de la 5 la 8 in cateva ore,insa trebuie sa incerci sa il stabilizezi.
Cum zice titlul schimb synodontis multipunctatus mascul 15 cm pe RAM PC,minim 2 gb DDR2 sau 3.
Se ofera cadou un labidochromis caeruleus de 7 cm si un julidochromis marlieri salvat de mine dintr-un petshop prin februarie anul acesta.
Nu are coada,probabil o malformatie congenitala,mi s-a facut mila de el si l-am cumparat,a crescut,se hraneste,poate concura cu cei mai rapizi pesti pentru hrana,si arata cam straniu,dar interesant fara inotatoare codala,este sanatos tun!
Valabil pentru Bucuresti,transport asigurat de mine in mai multe puncte din capitala.
Pot accepta schimbul si cu un HDD PC de minim 150 Gb ( pe almeu l-am inmormantat ) ),sau cu boxe PC,nu conteaza puterea,sa se auda cam de 4 ori mai tare decat un telefon si facem schimbul .
Doar pentru pescari,desi nu este forum de acest gen,se poate schimba cu voblere de mici dimensiuni,mulineta,rotative mici,chiar si o rola de fir (noua,nedesfacuta), de grosime 0.18 mm.
Sau schimb pe o pompa de valuri,sau pe o recirculanta.
Daca cineva vrea sa cumpere separat,pretul este 10 lei labidochromisul,10 lei julianul,si discutabil synodontisul.
La schimb nu conteaza ca valoarea produsului sa egaleze pe cea a pestilor neaparat.
Detalii PM si poze trimit pe mail daca se doreste.
GARANTEZ PENTRU STAREA LOR DE SANATATE,DACA AJUNG LA CEL CARE DORESTE SA II I-A,IAR EL OBSERVA CEVA IN NEREGULA CU EI,EXCEPTAND CELE SPECIFICATE SUS,II DAU PESTII CADOU!
Salut!
Depinde ce pesti ai acolo,pentru majoritatea plantelor este bun.
O pompa de valuri va ajuta sigur.
2.Incearca cu un singur neon si vezi ce se intampla,macar o perioada.
Foloseste doar 2 neoane,africanilor nu le place lumina puternica,acesta este motivul!
Daca apa nu este dura,lasa acolo pietrele si algele.
PS: Mai bine scapi de plante ),algele sunt bune.
Nu-ti face griji in urmatoarele zile ciclidele or sa haleasca plantele alea naturale.
Daca vrei plante baga numai anubias.

Forum Index » Profile for AdrianMar » Messages posted by AdrianMar
Go to: