[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Schimb multipunctatus pe ram PC sau hardisk de minim 150Gb,nu conteaza brandul,dar sa functioneze  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Cum zice titlul schimb synodontis multipunctatus mascul 15 cm pe RAM PC,minim 2 gb DDR2 sau 3.
Se ofera cadou un labidochromis caeruleus de 7 cm si un julidochromis marlieri salvat de mine dintr-un petshop prin februarie anul acesta.
Nu are coada,probabil o malformatie congenitala,mi s-a facut mila de el si l-am cumparat,a crescut,se hraneste,poate concura cu cei mai rapizi pesti pentru hrana,si arata cam straniu,dar interesant fara inotatoare codala,este sanatos tun!
Valabil pentru Bucuresti,transport asigurat de mine in mai multe puncte din capitala.
Pot accepta schimbul si cu un HDD PC de minim 150 Gb ( pe almeu l-am inmormantat ) ),sau cu boxe PC,nu conteaza puterea,sa se auda cam de 4 ori mai tare decat un telefon si facem schimbul .
Doar pentru pescari,desi nu este forum de acest gen,se poate schimba cu voblere de mici dimensiuni,mulineta,rotative mici,chiar si o rola de fir (noua,nedesfacuta), de grosime 0.18 mm.
Sau schimb pe o pompa de valuri,sau pe o recirculanta.
Daca cineva vrea sa cumpere separat,pretul este 10 lei labidochromisul,10 lei julianul,si discutabil synodontisul.
La schimb nu conteaza ca valoarea produsului sa egaleze pe cea a pestilor neaparat.
Detalii PM si poze trimit pe mail daca se doreste.
GARANTEZ PENTRU STAREA LOR DE SANATATE,DACA AJUNG LA CEL CARE DORESTE SA II I-A,IAR EL OBSERVA CEVA IN NEREGULA CU EI,EXCEPTAND CELE SPECIFICATE SUS,II DAU PESTII CADOU!

Forum Index » Schimburi
Go to: