Message |
|
|
 |
|
Poti sa doresti, dar din 28.02 pana azi, cam ce crezi ca s-a intamplat cu plantele? Ai dreptul la doua incercari
Data viitoare, cu placere
|
 |
|
M-am apucat si mai am putin pana termin de: http://www.aquajournal.net/na/basics/basics_02.html
Mooos.
|
 |
|
Personal nu as face asta. Dar la cat e de mic acvariul ala....
Gandeste-te ce faci cu toata mizeria care se aduna sub nenorocirea aia de gratar. Cum o scoti de acolo?
Ia mai bine un Fan Filter, sau orice altceva de mici dimensiuni si renunta la gratarul ala. Sau poate poti pune un burete ceva, la pompa pe care o ai.
|
 |
|
Face mosu. Dar nu-l vad prin zona. Sau cred ca poate oricare alt admin care are o tara de timp. 
|
 |
|
Io unu, cu toate amenintarile primite, tot m-am inhibat. Trebe sa merg la psihiatru.
P.S. Norocul meu a fost ca am pus ceva poze pe un CD, inainte de a ma speria cisberg 
|
 |
|
|
 |
|
De tradus este. Fiecare din paginile luate de noi, au mai multe subpagini. La mine n-am avut rabdare sa le numar, dar sunt multe rau. Asa ca...
|
 |
|
Io zic sa va opriti, ca altfel s-ar putea sa fim unii care sa ne inhibam
|
 |
|
Eu unul m-am apucat de treaba. Am tradus deja asta: http://www.aquajournal.net/news/index.html
Propun sa facem in felul urmator: deschidem un alt topic, in care cei care traduc nu posteaza decat linkul pe care urmeaza sa il traduca. Nu se va scrie nicmic altceva in postul respectiv. Asta pentru ca cei ce vor sa faca o traducere sa poata vedea cu usurinta ce s-a tradus si sa nu se traduca de 2 ori acelasi lucru. Si am specificat "pe care urmeaza sa il traduca", pentru a se putea vedea si lincurile in lucru. Daca spui ce ai tradus dupa ce ai terminat, este posibil sa mai lucreze cineva la aia.
Ei, ce ziceti, vi se pare ok?
Imparatia, ce ziceti?
P.S. sau ramane tot acest topic, dar nu mai postam alte balarii aici, decat linkul si atat.
P.P.S. Acum ma apuc de asta: http://www.aquajournal.net/na/index.html
|
 |
|
Porcu wrote:
Radek wrote:mie mi-o placut poza cu mica sirena
Oare numa' tie  ? Tu ai recunoscut, alti nu (inca)  .
Pai dupa ce mi-am luat-o prin alte topicuri, crezi ca imi mai vine sa zic ceva? Nimic, nu mai vad decat pesti si plante. Atat si nimic mai mult 
|
 |
|
Incearca sa dai de el pe Planetcatfish
Sau vezi daca nu este cumva Hara jerdoni. Da, stiu, ai spos "hora", dar cine stie?
|
 |
|
E tocmai invers. In zona galbena ar fi prea mult CO2, in cea albastra prea putin.
Iar testul ala habar n-am de ce sta pe verde. Tetra optimatu' ala n-ar trebui sa se simta in acvariu.
De fapt testul iti arata nivelul de Ph. Care poate fi influentat si de alti factori, nu doar de cantitatea de CO2 dizolvata in apa. De exemplu, substratul poate scadea Ph-ul (ADA)
|
 |
|
Satu Mare am vrut sa scriu, ca prea ai scos limbuta un pic complice, dar m-a luat valu'
|
 |
|
Pestii nu traiesc doar din oxigenul dat de plante. De multe ori acesta este insuficient.
Dar, daca faci cum ti-am spus, vei "baga" ceva oxigen in apa. Schimbul de gaze (adica eliminarea CO2 si introducerea O2) se poate face si prin unduirea suprafetei apei.
|
 |
|
Bine ai venit.
Desigur, ca prim pas cersim si noi ceva poze. Asta asa, ca sa nu te lasam sa respiri.
Sebastian Costin wrote:Poate multi nu ma cusoasteti
Asa o fi, dar cei care te cunosc, te cunosc de prin Baia Mare?
|
 |
|
Aerarea acvariului o poti face orientand returul filtrului astfel incat sa produci usoare valuri la suprafata apei.
Schimbul de apa este obligatoriu sa il faci saptamanal, pentru a scapa de elementele nedorite care apar in apa.
|
 |
|
Daca filtr face val mici la supr apei, nu ai nev de tub de O. Imp este ca filtr sa mearga neintr.
|
 |
|
Bine ai venit, "marinule"
Frumos foc acvariul tau, l-am "ochit" la rubrica dedicata.
|
 |
|
Scotoceste putin, se vorbea pe undeva de felul in care culoarea tubului influenteaza cresterea plantei. Adica verdele cresterea pe orizontala (parca) rosu nu mai stiu ce, etc. Ma refer la culoarea redata de tub din spectrul luminii albe.
|
 |
|