[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: IwaGumiGUY
Forum Index » Profile for IwaGumiGUY » Messages posted by IwaGumiGUY
Mare crescator de alge e vecinul tau , se pricepe de minune ) o depaseste detasat pe mama )
Iti tinem pumnii si asteptam poze
Sunt deacord cu moderatorul
Mi se pare mie sau ai mai nivelat burat din fara la volcanit?
Da, un premiu frumos si binemeritat dar Ioane, iti dai seama ca odata cu el s-a ridicat si stacheta. Va trebui sa te autodepasesti in materie de aquascape. Eu am o banuiala ca acvariul nu mai e gol de ceva vreme si inca ne tii in suspans. Hai arunca o poza, un intro ceva sa nu stam pe uscat!
Sunt de aceeasi parere cu colegul paradoxx. eu am la socrii in apropiere langa Medias o apa de fantana casa suna cam asa: No3=5-6
po4=0,8
gh=0-1 )))
kh=18
nici nu stiu cum sa o iau... de buna ,de rea...
Si ceva mai futuristic
Ceva cu acvatice...
Frumos , lipseste doar putina originalitate , o forma mai naturala, sa zicem . Am sa pun niste poze ptr inspiratie ,
cine stie poate vor fi de folos smilie
Sunt sigur ca poti mai mult ptr ca iti urmaresc topicurie si ti-am vazut rezultatele. Iti tin pumnii si hai cu arpagicu in piata)
Ia da o geana prin zona asta, e de folos! Si nu te impacienta, nu e grav!
Ne pierdem vremea cu nano si pestii, eu cred ca ma reprofilez
Super imi place mult de tot, felicitari!
Da , uite ca prietenul (acvaristul) la nevoie se cunoaste, am si uitat ca mai pot colecta niste muguri de unde am mai semanat ;)) . Ne auzi zilele astea.
Nu vreau sa te contrazic , dar parca bate mai mult spre o specie de cryptocoryne. Cel mai probabil wendtii, dar posibil sa ma insel.
Bine ca ti-a venit mie nu mi-a venit deloc ) .
Acum ma gandesc cu regret ca am dat/aruncat un sac de plante cand am refacut setup-ul iar acum nu mai am nimic de adaugat. Sunt nevoit sa ma descurc cu ce am .
Da, am citit si eu despre algele astea si nu prea imi puteam explica nivelul mare de silicati avand in vedere ca nu am nisip
comun ci doar Manado , doar la bolovani nu m-am gandit . Infine am elucidat un mister)
Schimbul de apa il faceam saptamanal 40l apa, dar cred ca am sa il fac de 2 ori pe saptamana. Am incercat sa aspir
substratul dar degeaba, nu prea e mizerie, e curat inca. Fertilizarea o faceam 2ml pps pro si 2ml trace, nu am ajuns la 4ml
Am sa reduc azi iluminatul de la 7ore la 6 ore . Cat despre plantat, vreau doar 1 planta mare pe fundal si restul gazoane
Lumina e la maxim 7 ore pe zi , am inteles ca dispar algele de la lumina multa. Fertilizarea o fac cu pps pro + trace mix + EC. Dar nu stiu ce sa fac momentan. Acvariul e de 200l brut (160l net) si lumina e de 177w. Ce dozaj sa pun zilnic?
Da, asa am sa fac doar ca eram in ceata cu fertilizarea, momentat am intrerupt-o de frica sa nu ma umplu de alte alge, sper sa nu sufere plantele din cauza asta. Acum un an si ceva am mai avut problema asta pana in momentul in care am adus 2 acistrusi , nu mi-a venit sa cred ce curatenie pot face aceste "vacute" ) . Sustin ca Otto nu se pot compara cu Acistrusii la problema asta!
Noutati : am dat in Diatoms (alge maro) , stiu despre ce e vorba, m-am documentat. Stiu ca nu e grav dar imi displace mult. Ce ma sfatuiti , sa o las sa treaca de la sine? Schimburile mai dese de apa ar grabi disparitia lor? Vreun pont ceva?
smilie No ce Dumnezo' o fost asta ? Si daca poate careva sa imi zica
si mie ce parinte isi pune numele pruncului "kzr66" ? O fi in galaxia asta?
Vand sau schimb 2 buturugi tratate, rezistente la apa tinute in acvariu mai mult de un an
timp in care pe ele s-au prins natural mai multe specii de plante ( 3 specii de anubias,java moss, staurogyne repens... ) . Mentionez ca nu plutesc si nu sunt putrezite, dimensiunile lor fiind de 25cm si 35cm. Mopanul in forma de copacel provine dintr-un petshop din Italia si
s-a scufundat la prima introducere in apa, desi era uscat . Accept si schimburi cu alte produse de
acvaristica: filtre, Eheim Micro Skimmer , foarfeci curbate si pensete , UV , fertilizanti , etc.

Ptr mai multe imformatii , astept pm sau tel:0758777996

poze> http://s796.photobucket.com/user/sac...?sort=3&page=1
Asteptam , asteptam un nano sarat, cum zicea un maestru :" Use the Force Viulian !"

Forum Index » Profile for IwaGumiGUY » Messages posted by IwaGumiGUY
Go to: