[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Denis90
Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
poza o poti pune direct ai sa vezi jos sub casuta unde scrii mesajul doua casute albastre, pe una scrie ``options`` si una ``attachments`` apesi pe attachments.
ape limpezi
Salutari si bine ai venit!
Nu lasa acvariul pe acea masa risti sa se crape fundul, muta acvariul pe o masa unde sa stea pe toata suprafata si fugi la un magazin de constructii is ia o placa de polistiren extrudat (are culoarea roz) si pune sub acvariu nu burete. Ai mare rabdare cu ciclarea nu te grabi...poti cauta aici pe forum si iti scrie fiecare pas pentru ciclare, ceea ce tine de plante te-asi sfatui niste plante easy (stai cu ochii pe la donatii pentru ca sunt donatii frumoase), de altfel este si un topic cu cati pesti poti tine in litrajul pe care il are acvariul si compatibilitatea pestilor si daca ai scalari nu fa prostia sa pui creveti, mai bine dupa ciclare ia si pune pestii in acvariul mare si cel mic dedical crevetilor (acvariu nano da search pe youtube si fa-ti o ideie). cu osmoza nu te pot ajuta dar cu co2 e foarte simplu si foarte ieftin pentru tine ca incepator, toata treaba e sa iti achizitionezi un difuzor co2 (20-30 lei) si cauta reteta vestitei ``bombe`` cu gelatina sau citrice (cauta pe forum la search ``bomba co2`` si gasesti tot ce iti trebuie) si un test permanent de co2 de la JBL care costa undeva la 40 lei. NU TE GRABI CU CICLAREA. spor la treaba si ape limpezi
Vand cioata pentru acvariu cu multe ramificatii ideala pentru acvarii mari. dimensiuni de 120mm lungime si inaltime 85.
Bine ai venit Andrei!!! Spor la treaba si ape limpezi
Salut si bine ai venit.....
arata foarte bine „„borcanelul„„ tau dar un sfat sper sa nu te superi schimba background-ul cu un autocolant negru da mai bine iti spun din propria experienta...eu am un „„borcanel„„ dedicat rcs si cand am pus autocolant negru parca am schimbat totul... Bafta si ape limpezi
lasa imaginatia sa isi faca datoria si revino cu niste poze
felicitari...foarte frumoasa jungla din acvariu un acvariu frumos
scuze....m-am grabit sa scriu si nu mi-am dat seama....si eu ti-am dat un singur sfat nu trebuie sa raspunzi ... ``mda`` ...si bacu` l-am dat acum vreo 5 ani...Cu placere pentru sfat
Bine ai venit!!!!
Salutare!!! Dupa cum zice si colegul BORSEC scoate scoicile, plantele de plastic si pune niste plante naturale (urmareste sectiunea Vanzari / Donatii....sunt donatii generoase) si apucate de treaba serioasa...Bafta...
eu asi zice sa pui si un substrat fertil de la jbl....(parerea mea) si mai documenteazate pe net despre ele...cauta pe google si vezi acolo parametri apei, lumina, etc.
Numai in Suceava nu se gaseste sticla peste 6 mm....caut de 2 ani de zile...si nimeni nu face comanda si la firmele de termopan cica ``nu ne complicam``!!!!
adin wrote:
Mai am o intrebare: sanitarul mananca numai de pe jos, adica nu ar trebui sa se ridice si el cu ceilalti sa manance de sus, sau macar de pe la mijlocul acvariului?
Sanitarul mananca doar de pe fundul bazinului...trebuie mancare granule care se scufunda...eu mai fur niste mancare de la creveti si le mai dau...
Eu te-asi sfatui sa scoti plantele alea din plastic si sa cauti ceva natural....ssi cu tetrazonul ala care zici tu ca e speriat asa va fi pana nu ii mai cumperi niste fratiori....tetrazona ca sa fie in largul lui trebuie sa fie minim un banc de 6 exemplare.
Buna ziua. Dupa sum spune si titlul cumpar creveti cristal red, cine ma poate ajuta? Multumesc
Tin sa te felicit pentru acvariul care il ai si pentru munca si pansiunea depusa...Am sa te rog daca poti sa ma ajuti si pe mine cu niste urticularia???? in suceava pe partea de acvaristica e foatre slab nu ai de unde sa iei....am sa revin cu niste poze dintru-un pet-shop cu niste plante sa aveti si voi de ce rade....
O zi buna,
Denis
stefanp wrote:Nu sunt in euro?
Nu scrie stefane ca m-am uitat si eu. caut si eu sticla dar in suceava nu se gaseste....mai am o intrebare la tine...tu numai rcs ai nu ai si alte specii de creveti?
Claudiu29 wrote:
Denis90 wrote:Salut Claudiu...chear necaz mare....eu sunt tot din Suceava dar nu te pot ajuta momentan si eu caut sticla macar de 8 mm de vreo 1 an jumatate si nici o geamgerie din oras nu face comanda (spre mirarea mea) de sticla de grosimea asta. Eu am un acvariu mic de 10 litri in care am tinut rcs dar nu cred ca te ajuta...am sa urmaresc acest topic si daca am sa te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere...Bafta
imi poti da o mana de ajutor....sa vii sa ma ajuti cu pestii.....stau in centru pe aleea pietonala in spate la Casa de cultura a sindicatelor
Sigur prietene ne intalnim in fata casei de cultura in jumate de ora....
Salut Claudiu...chear necaz mare....eu sunt tot din Suceava dar nu te pot ajuta momentan si eu caut sticla macar de 8 mm de vreo 1 an jumatate si nici o geamgerie din oras nu face comanda (spre mirarea mea) de sticla de grosimea asta. Eu am un acvariu mic de 10 litri in care am tinut rcs dar nu cred ca te ajuta...am sa urmaresc acest topic si daca am sa te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere...Bafta
borsec wrote:
Severus wrote:
LE Stefan avea dreptate: crevetii mei sunt mai curajosi - am creveti pana si in acvariul in care cresc Hemichromis lifalili.
In timp au mai disparut din ei, dar tot au ramas destui creveti in acel acvariu.

asa este crevetii lui Severus sunt din trupele de comando am si eu de la el si ... .... este ca pe timpuri ei folosecs melcii pe post de cai
SUPER crevetii

Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
Go to: