[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Denis90
Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
Dragi prieteni eu vreau sa imi fac acvariul cu mana mea....am totul ce tine de proiectul care am de gand sa I'll fac. Sticla era singura problema dar mi-am luat de 6 si am sa ii pun intarituri ca daca nu am gasit mai groasa. Ape limpezi si am sa va tin la curent cu proiectul.
Asa este scorpionule dar sticla e pregatita nu ma ajuns mare lucru vreo 30 roni la dimensiunile spuse mai sus. Ape limpezi
koala wrote:Da, poate sa mearga! Sa fii atent la calitatea foilor mari de geam (laturile mari)!

- Lungime: 100 cm
- Latime: 50 cm
- Inaltime: 40 cm

- fund dublu
- intaritoare superioare longitudinale, duble (adica, 2 fasii de geam lipite intre ele).

Nu stiu ce buget vrei sa aloci acestui proiect, dar acvariul pe care il vinde Ginel (in topicul indicat de scorpionul) este o afacere foarte buna.

Multumesc maestre koala pt sfat...nu am sa aloc acum 1300 lei pe un acvariu dar pe viitor voi dispune...sticla de unde o iau firma confectioneaza mese din sticla (zice lumea ca e mai buna de cat asta care e la sticlarie)
stefanp wrote:Eu am avut un acvariu 80x40x40 , din sticla de 6 mm ce a tinut cativa ani si probabil inca e plin cu apa la noul proprietar.
Din cate stiu grosimea sticlei e determinata de inaltimea acvariului. Poti merge cu 40 cm inaltime linistit.

Iar ca lungime, daca te tine spatiu, da-i un 100 si un 50 latime. Cu fund dublu si ii pui niste intarituri longitudinale.

Oricum, mai asteapta niste sfaturi, nu da comanda de sticla

Exact la 100 lungime 50 latime si 40 inaltime ma gandeam... cu toate intariturile care trebuie
frati acvaristi stiu ca tot am deschis topicuri pe acest subiect...sunt din suceava si in orasul asta nimeni nu aduce sticla mai groasa de 6 mm...vreau sa imi spuneti capacitatea maxima al unui acvariu construit cu sticla de 6 mm cu toate intariturile de riguare pentru siguranta (nu vreau sa ma plimb cu cizme prin camera ) ) astept sfaturile voastre
prietene nici eu nu stiu ce vreau ))) vreau sa imi fac un cub pentru creveti si plante si un acvariu pentru pesti si plante....am ramas placut surprins cand am vazut un cub plantat si cu creveti .... si imi plac si pestii ....imi plac genul tetrazoni.... si tetrazonii cu crevetii nu fac casa buna de spatiu nu e problema...
Multumesc scorpionule aici la dimensiunea 50 x 50 x 50 imi zice sticla de 5 mm.... 6 e suficient...
Fratilor daca fac un acvariu cu dimensiunile de 50 lungime 50 latime si 40 inaltime cu sticla de 6 mm e bun???
Si ai avut parte de pui??
Ai dreptate @scorpionul multe am vazit de 6 mm si aici in suceava cineva avea un acvariu de 120 litri cu sticla de 4 mm cu intariturile de ruguare si la tinut el vreo 4 ani si la vandut de vreo 2 ani si nu are nici o problema....nu vreau sa fie mai inalt de 40 si latimea sa fie de 50... vreau 100x50x40 L x l x i
Salutare!!! Din cate vad Multi baietei tetrazoni...ti-au depus vreodata???
Salut stefane... spatiul imi permite bugetul nu prea...acum m-am intors ca asi vrea sa imi fac un cub cu dimensiunile de 50 lungime 50 latime 50 inaltime cu sticla de 6 sau 8....am o promisiunde de sticla de 8 si sa vad daca imi9 aduce....sticla de 6 am disponibila multa...
Salutari!!! Daca ai curatat bine suprafata de siliconul vechi nu are nimic....in legatura cu amenajarea acvariului care ai scris mai sus ca ai pus plante artificiale si scoici parerea mea sa scoti tot din acvariu si sa iti pui plante naturale si un substrat decent ...incearca sa faci un habitat cat mai natural pestilor....cateva plante naturale, o cioata (cauta o cioata mai frumoasa prin padure sa fie din categoria foioase si sa fie uscata cioata) si va arata frumos...fara plastic si scoici.... trebuie sa iti achizitionezi un filtru mai mare pentru filtratea ape (de preferat extern) si lumina mult mai multa...Lasa acvariul la ciclat si apoi pui pestii. Documenteaza-te de pe forum.
Bafta si ape limpezi
multumesc mult koala
Sau sa il facde 100 x 40 x 40???? cu sticla de 8 ce sfat imi dati???
Cu mare placere
Va salut dragi colegi!!!
Vreau sa imi construiesac un acvariu cu dimensiunile urmatoare: 100 cm lungime x 50 cm inaltime x 50 cm latime, volum apa 250 litri. sticla cu grosimea de 8 este buna sau sa pun sticla de 10??? ce parere aveti??? Eu asi opta pentru sticla de 8 ca e mai eftina. Astept parerile voastre...Va multumesc
Este si riscul de a exploda, dar aceasta problema o poti controla din doza de drojdie...eu folosesc bomba de 2 ani si exact cum spune colegul @paulc fara gelatina doar apa zahar si drojdie.
salut! uite ai aici o descriere mai amanuntita..
http://www.aquascaping.ro/acvaristica-de-apa-dulce/plante-de-acvariu/263-utricularia-graminifolia
prieteni nu va certati ...un desen nu chear bine realizat il postez sa vada colegul jjojjo ce are de facut

Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
Go to: