Buna ziua dragi colegi acvaristi ma numesc Claudiu sunt din suceava si am patit o nenorocire....m-am apucat sa fac curat in bazinul meu de 150 litri facut de mine si a venit un vecin cu , copilul la mine si aveam o cana de metal si a tranit-o de acvariu si la facut bucatele.....acum stau cu pestii in borcane si galeti.....un coleg care ma poate ajuta cu o donatie ce consta intr-un acvariu sau un pont de unde asi putea gasi sticla de 8 sau 10(mai ieftina ca nu prea am bani ca am investit in fostul bazin) in suceava....am intrat pe toate forumurile si nimeni nu stie de unde sa iau sticla (daca nu gasesc nici acvariu nici sticla cred ca am sa donez pestii) poate incurca pe cineva un acvariu pe acasa....Va multumesc mult!!!!
Salut Claudiu...chear necaz mare....eu sunt tot din Suceava dar nu te pot ajuta momentan si eu caut sticla macar de 8 mm de vreo 1 an jumatate si nici o geamgerie din oras nu face comanda (spre mirarea mea) de sticla de grosimea asta. Eu am un acvariu mic de 10 litri in care am tinut rcs dar nu cred ca te ajuta...am sa urmaresc acest topic si daca am sa te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere...Bafta
This message was edited 1 time. Last update was at 01/07/2013 18:47:04
pana gasesti un acvariu sa nu stai cu pesti in borcane si cani,poate gasesti cuti de scartietoare sau intr o cutie de lemn sau carton puin celofan ceva mai mare si ai un fel de bazin
b37dra wrote:pana gasesti un acvariu sa nu stai cu pesti in borcane si cani,poate gasesti cuti de scartietoare sau intr o cutie de lemn sau carton puin celofan ceva mai mare si ai un fel de bazin
am sa caut o varianta....sunt nebun de cap ca sunt strans la sange cu bugetul si a mai venit si copilul ala care imi venea sa il arunc pe geam.....
Denis90 wrote:Salut Claudiu...chear necaz mare....eu sunt tot din Suceava dar nu te pot ajuta momentan si eu caut sticla macar de 8 mm de vreo 1 an jumatate si nici o geamgerie din oras nu face comanda (spre mirarea mea) de sticla de grosimea asta. Eu am un acvariu mic de 10 litri in care am tinut rcs dar nu cred ca te ajuta...am sa urmaresc acest topic si daca am sa te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere...Bafta
imi poti da o mana de ajutor....sa vii sa ma ajuti cu pestii.....stau in centru pe aleea pietonala in spate la Casa de cultura a sindicatelor
Denis90 wrote:Salut Claudiu...chear necaz mare....eu sunt tot din Suceava dar nu te pot ajuta momentan si eu caut sticla macar de 8 mm de vreo 1 an jumatate si nici o geamgerie din oras nu face comanda (spre mirarea mea) de sticla de grosimea asta. Eu am un acvariu mic de 10 litri in care am tinut rcs dar nu cred ca te ajuta...am sa urmaresc acest topic si daca am sa te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere...Bafta
imi poti da o mana de ajutor....sa vii sa ma ajuti cu pestii.....stau in centru pe aleea pietonala in spate la Casa de cultura a sindicatelor
Sigur prietene ne intalnim in fata casei de cultura in jumate de ora....
Buna seara Claudiu,
Nu stiu daca te ajuta prea mult, dar am gasit un model de acvariu foarte ieftin, pe care ai putea sa il folosesti temporar.
Avand in vedere distanta mare dintre noi este tot cu ce te pot ajuta.
Multumesc baieti de idei. Multumesc mult si lui Denis90 pentru ajutor. Sunt nebun de cap ca stau cu plantele prin galeti lighene prin casa cu pestii am rezolvat. am un borcan din sticla vechi de pe vremea strabunicii are cam 50 litri ca o damingeana deocamdata asta e acvariul meu. Nu vrea nimeni sa dea comanda de sticla ca e comanda mica si la firma de termopane sticla mai groasa de 4 mm nu folosesc... nici nu stiu ce sa fac....
Nu scrie stefane ca m-am uitat si eu. caut si eu sticla dar in suceava nu se gaseste....mai am o intrebare la tine...tu numai rcs ai nu ai si alte specii de creveti?