[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Necaz mare...Cine poate ajuta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Claudiu29
Junior member

IP:

Buna ziua dragi colegi acvaristi ma numesc Claudiu sunt din suceava si am patit o nenorocire....m-am apucat sa fac curat in bazinul meu de 150 litri facut de mine si a venit un vecin cu , copilul la mine si aveam o cana de metal si a tranit-o de acvariu si la facut bucatele.....acum stau cu pestii in borcane si galeti.....un coleg care ma poate ajuta cu o donatie ce consta intr-un acvariu sau un pont de unde asi putea gasi sticla de 8 sau 10(mai ieftina ca nu prea am bani ca am investit in fostul bazin) in suceava....am intrat pe toate forumurile si nimeni nu stie de unde sa iau sticla (daca nu gasesc nici acvariu nici sticla cred ca am sa donez pestii) poate incurca pe cineva un acvariu pe acasa....Va multumesc mult!!!!
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

Salut Claudiu...chear necaz mare....eu sunt tot din Suceava dar nu te pot ajuta momentan si eu caut sticla macar de 8 mm de vreo 1 an jumatate si nici o geamgerie din oras nu face comanda (spre mirarea mea) de sticla de grosimea asta. Eu am un acvariu mic de 10 litri in care am tinut rcs dar nu cred ca te ajuta...am sa urmaresc acest topic si daca am sa te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere...Bafta

This message was edited 1 time. Last update was at 01/07/2013 18:47:04

Nu ma pun cu prostul ca are mintea odihnita
[Email]
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

pana gasesti un acvariu sa nu stai cu pesti in borcane si cani,poate gasesti cuti de scartietoare sau intr o cutie de lemn sau carton puin celofan ceva mai mare si ai un fel de bazin
[Yahoo!]
Claudiu29
Junior member

IP:

b37dra wrote:pana gasesti un acvariu sa nu stai cu pesti in borcane si cani,poate gasesti cuti de scartietoare sau intr o cutie de lemn sau carton puin celofan ceva mai mare si ai un fel de bazin
am sa caut o varianta....sunt nebun de cap ca sunt strans la sange cu bugetul si a mai venit si copilul ala care imi venea sa il arunc pe geam.....
Claudiu29
Junior member

IP:

Denis90 wrote:Salut Claudiu...chear necaz mare....eu sunt tot din Suceava dar nu te pot ajuta momentan si eu caut sticla macar de 8 mm de vreo 1 an jumatate si nici o geamgerie din oras nu face comanda (spre mirarea mea) de sticla de grosimea asta. Eu am un acvariu mic de 10 litri in care am tinut rcs dar nu cred ca te ajuta...am sa urmaresc acest topic si daca am sa te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere...Bafta
imi poti da o mana de ajutor....sa vii sa ma ajuti cu pestii.....stau in centru pe aleea pietonala in spate la Casa de cultura a sindicatelor
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

Claudiu29 wrote:
Denis90 wrote:Salut Claudiu...chear necaz mare....eu sunt tot din Suceava dar nu te pot ajuta momentan si eu caut sticla macar de 8 mm de vreo 1 an jumatate si nici o geamgerie din oras nu face comanda (spre mirarea mea) de sticla de grosimea asta. Eu am un acvariu mic de 10 litri in care am tinut rcs dar nu cred ca te ajuta...am sa urmaresc acest topic si daca am sa te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere...Bafta
imi poti da o mana de ajutor....sa vii sa ma ajuti cu pestii.....stau in centru pe aleea pietonala in spate la Casa de cultura a sindicatelor
Sigur prietene ne intalnim in fata casei de cultura in jumate de ora....

[Email]
Black
Member
[Avatar]

IP:

Salut !
Pacat de acvariu si de munca depusa.
Sticla cred ca gasesti mai usor la magazinele de termopane pe comanda.

http://www.youtube.com/watch?v=3pfTFevnEMU
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24485.page
[WWW]
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna seara Claudiu,
Nu stiu daca te ajuta prea mult, dar am gasit un model de acvariu foarte ieftin, pe care ai putea sa il folosesti temporar.
Avand in vedere distanta mare dintre noi este tot cu ce te pot ajuta.

Festina lente !
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

exact ce am spus si eu,o cutie de polistirent este foarte buna,binenteles provizoriu
[Yahoo!]
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

b37dra wrote:exact ce am spus si eu,o cutie de polistirent este foarte buna

Dupa ce am citit postul tau mi-am adus aminte de acest video si m-am gandit ca este mai explicit.
Va doresc o seara placuta si mult succes

Festina lente !
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Pestii pot fi tinuti temporar si intr-un butoi de plastic... la umbra si cu o pompa de aer (sau un filtru).

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Claudiu29
Junior member

IP:

Multumesc baieti de idei. Multumesc mult si lui Denis90 pentru ajutor. Sunt nebun de cap ca stau cu plantele prin galeti lighene prin casa cu pestii am rezolvat. am un borcan din sticla vechi de pe vremea strabunicii are cam 50 litri ca o damingeana deocamdata asta e acvariul meu. Nu vrea nimeni sa dea comanda de sticla ca e comanda mica si la firma de termopane sticla mai groasa de 4 mm nu folosesc... nici nu stiu ce sa fac....
stefanp
Moderator

IP:

Daca ai cu ce veni in Iasi, este un domn care face acvarii si le face la pret bun.

Eu mi-am lipit un bazin de 120x50x45 (cm, Lxlxh), cu sticla de 10 mm, la 300 de lei (siliconul a fost al meu, sticla si manopera am platit-o).

Iti pot da numarul lui de telefon. Doar sa ai pe cineva cu masina sa puteti sa-l luati din Iasi.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Claudiu29
Junior member

IP:

stefanp wrote:Daca ai cu ce veni in Iasi, este un domn care face acvarii si le face la pret bun.

Eu mi-am lipit un bazin de 120x50x45 (cm, Lxlxh), cu sticla de 10 mm, la 300 de lei (siliconul a fost al meu, sticla si manopera am platit-o).

Iti pot da numarul lui de telefon. Doar sa ai pe cineva cu masina sa puteti sa-l luati din Iasi.
Stefane portofelul meu e cu naftalina de cateva luni
stefanp
Moderator

IP:

Inteleg...dar un acvariu tot trebuie sa-ti faci intr-un final...

Daca vrei dimensiuni mai mici, atunci si sticla e mai subtire si pretul mai mic.

Sau, tin minte ca dumnealui cumpara sticla de la Bacau si o transporta firma respectiva.

Nu mai tin minte care e firma (parca Moldoglass). Oricum, poti arunca un ochi sa vezi un pret si transport si ti-l lipesti singur.

http://www.moldoglass.ro/

Si alta firma, tot din Bacau: http://www.megaglass.ro/index.html

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Claudiu29
Junior member

IP:

stefanp wrote:Inteleg...dar un acvariu tot trebuie sa-ti faci intr-un final...

Daca vrei dimensiuni mai mici, atunci si sticla e mai subtire si pretul mai mic.

Sau, tin minte ca dumnealui cumpara sticla de la Bacau si o transporta firma respectiva.

Nu mai tin minte care e firma (parca Moldoglass). Oricum, poti arunca un ochi sa vezi un pret si transport si ti-l lipesti singur.

eu stiu daca vin astia de la bacau pana la suceava pentru sticla de un acvariu...
stefanp
Moderator

IP:

Nu stiu ce sa zic...poti sa trimiti un mail. N-ai ce pierde.

Apropos, parintii mititelului nu despagubesc si ei cu ceva? Asa mi se pare normal...

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Claudiu29
Junior member

IP:

stefanp wrote:

asa preturi mici au astia?????FLOAT 10 mm m2 14,65 lei
stefanp
Moderator

IP:

Nu sunt in euro?

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

stefanp wrote:Nu sunt in euro?
Nu scrie stefane ca m-am uitat si eu. caut si eu sticla dar in suceava nu se gaseste....mai am o intrebare la tine...tu numai rcs ai nu ai si alte specii de creveti?

[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: