[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
buna ziua  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
danielfox
Unripe member

IP:

buna ziua.
ieri seara mi am luat doi pui de betta (mascul si femela).M am documentat inainte si stiu informatiile elementare despre ei.Am un acvariu de 10L.nisip verde decorativ si moss prin acvariu.

intrebarea mea este,doresc sa ii separ.dar in acelasi acvariu.sa pun un perete intre ei.am inteles ca geamul nu este tocmai potrivit intrucat se vad si se infoaie.
daca pun o *foaie* de plastic culisanta intre ei de genul plexiglas sau plastic dur ,as afecta cu ceva apa / pestii ?
consider ca fiind pui de 2 luni 5L pt inceput le sunt indeajuns mai ales ca ei *sufera* de inversul claustrofobiei.

la cerere pun si poze.

multumesc si sper sa ma ajutati.

raspund foarte repede.

This message was edited 1 time. Last update was at 31/07/2013 09:52:33

viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Daca plasticul e drept fara sa isi poata agata masculul coada in el, atunci e ok - eu as pune fara probleme.
Daca nu e curat, il poti spala cu solutie cu clor, dar musai sa clatesti in apa cu ceva de declorinat dupa. Sau nu folosi produse chimice decat daca il clatesti foarte bine dupa.

Pune si o poza cu inainte si dupa ca sa vedem

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
danielfox
Unripe member

IP:

buna seara.
va fac poza cum ajung acasa.este o bucata de plexiglas pe care am spalato foarte bine cu apa si burete din acela de sarma.si clatita foarte bine.si este fixa intre geamurile acvariului astfel incat puii mei sa nu aiba pe unde sa iasa.

va multumesc pentru indicatie.
intrebare poza o pot uploada direct sau trebuie cu imageshack?a

seara placuta.
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

poza o poti pune direct ai sa vezi jos sub casuta unde scrii mesajul doua casute albastre, pe una scrie ``options`` si una ``attachments`` apesi pe attachments.
ape limpezi

Nu ma pun cu prostul ca are mintea odihnita
[Email]
danielfox
Unripe member

IP:

am ajuns acasa.
si am gasit masculul facand cuib:/ dar eu nu vreau sa fac pui acum si trebuie sa schimb apa.

daca il stric va face altul? daca da.cat timp?
simpfzoli
Membru de baza

IP:

cu siguranta va face altul. pina femela va depune , dupa care ar trebuii sa scoti femela pentru ca va fi omorita de catre mascul
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: