Message |
|
am sa merg maine sa vad exact ce granulatie are si sa vad daca scrie ceva de tratare chimica....multumesc mult pentru raspuns
|
 |
|
Denis90 wrote:va salut!!! piatra vulcanica care se gaseste prin magazinele de constructii este buna pentru filtrarea acvariului?
|
 |
|
va salut!!! piatra vulcanica care se gaseste prin magazinele de constructii este buna pentru filtrarea acvariului?
|
 |
|
eu am un acvariu plantat de 100 litri si am iluminat 4x18w si le merge bine plantelor
|
 |
|
Cumpar raci de acvariu in Suceava sau imprejurimi. astept oferte PM
|
 |
|
@dragos matei...te cred...nici eu nu am avut melci in acvariu pana cand am achizitionat niste plante si de atunci...
|
 |
|
pune niste poze...nu cred ca afecteaza plantele...si eu am o gramada in acvarii...nu este acvarist sa nu aiba melci in acvariu.
|
 |
|
Pune niste poze sa vedem mai exact despre ce este vorba
|
 |
|
la acvariul meu de 50l am 300 de guppy si nu am probleme cu spraybaru` sa se infunde  (Vacile sunt disponibile pt cei interesati.) Am aflat ca rozica a fost gasita pe centura pitestiului cu o varza murata in mana si lingea o inghetata  ma bucur sa aud ca este bine
|
 |
|
@opincarul ofer 20 metri patrati de parchet laminat si doua vaci cu lapte (una gestanta) pe acvariul tau
Ce zici?
|
 |
|
Salut. Bafta multa si asteptam poze
|
 |
|
uite imi sare in ajutor vecinul meu @stefanp ma ia cu masina sa nu inghet in tren...iti multumesc @stefanp
|
 |
|
Ms @koala sper sa nu fie mai frig ca la SV aici azi au fost -15g
|
 |
|
Daca e nevoie vin si eu de la Suceava sa il ajut sa aleaga culoarea
|
 |
|
@claudiu86 intra la in sectiunea My Profile si trece locatia sa ne fie mai usor. Despre cioata ce sa spun te-ai grabit...scoate cioata din acvariu si daca nu ai posibilitatea sa o fierbi macar tine-o cam 3 zile intr-o galeata cu apa si in fiecare seara sa arunci apa, iar pe durata acestui proces schimburi de apa pana apa revine la normal altfel o sa ai mult si bine apa aia rosie in acvariu... in 3 zile poti rezolva problema (mai bine ar fi sa o fierbi in 3 ape cu sare si dupa o mai fierbi inca odata fara sare dureaza cam 4 ore asa am patit si eu si iti spun din proprie experienta dar tu decizi ce vei face)...bafta
|
 |
|
|
 |
|
da @koala am uitat ca prietenul nostru vrea si culoare anume...scuze ca am omis treaba asta  mii de scuze
|
 |
|
|
 |
|
Cumpar melci asasini... astept oferte...PM
|
 |
|
din cate am citit si mi-a zis si stefanp@ nu pot tine si mascul si femela de betta in acelasi acvariu, dar daca a-si face pe mijlocul acvariului asta un tronson de 10l x 10L x30 h si sa bag o femela...e buna ideea mea sau sa nu ma chinui
|
 |
|