[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Denis90
Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
am sa merg maine sa vad exact ce granulatie are si sa vad daca scrie ceva de tratare chimica....multumesc mult pentru raspuns
Denis90 wrote:va salut!!! piatra vulcanica care se gaseste prin magazinele de constructii este buna pentru filtrarea acvariului?

va salut!!! piatra vulcanica care se gaseste prin magazinele de constructii este buna pentru filtrarea acvariului?

eu am un acvariu plantat de 100 litri si am iluminat 4x18w si le merge bine plantelor
Cumpar raci de acvariu in Suceava sau imprejurimi. astept oferte PM
@dragos matei...te cred...nici eu nu am avut melci in acvariu pana cand am achizitionat niste plante si de atunci...
pune niste poze...nu cred ca afecteaza plantele...si eu am o gramada in acvarii...nu este acvarist sa nu aiba melci in acvariu.
Pune niste poze sa vedem mai exact despre ce este vorba
la acvariul meu de 50l am 300 de guppy si nu am probleme cu spraybaru` sa se infunde (Vacile sunt disponibile pt cei interesati.) Am aflat ca rozica a fost gasita pe centura pitestiului cu o varza murata in mana si lingea o inghetata ma bucur sa aud ca este bine
@opincarul ofer 20 metri patrati de parchet laminat si doua vaci cu lapte (una gestanta) pe acvariul tau

Ce zici?
Salut. Bafta multa si asteptam poze
uite imi sare in ajutor vecinul meu @stefanp ma ia cu masina sa nu inghet in tren...iti multumesc @stefanp
Ms @koala sper sa nu fie mai frig ca la SV aici azi au fost -15g
Daca e nevoie vin si eu de la Suceava sa il ajut sa aleaga culoarea
@claudiu86 intra la in sectiunea My Profile si trece locatia sa ne fie mai usor. Despre cioata ce sa spun te-ai grabit...scoate cioata din acvariu si daca nu ai posibilitatea sa o fierbi macar tine-o cam 3 zile intr-o galeata cu apa si in fiecare seara sa arunci apa, iar pe durata acestui proces schimburi de apa pana apa revine la normal altfel o sa ai mult si bine apa aia rosie in acvariu... in 3 zile poti rezolva problema (mai bine ar fi sa o fierbi in 3 ape cu sare si dupa o mai fierbi inca odata fara sare dureaza cam 4 ore asa am patit si eu si iti spun din proprie experienta dar tu decizi ce vei face)...bafta
Mare problema cu spraybaru` asta...e o treaba serioasa nu te poti juca daca nu se asorteaza su filtrul sau furtunul filtrului in caz ca e extern va dati seama ce se poate intampla...pestii vor vi foarte stresati din aceasta cauza ... trebuie sa ne sfatuim cu totii sa ne intalnim sa il luam pe colegu` cu noi si sa isi aleaga el cu manuta lui.
da @koala am uitat ca prietenul nostru vrea si culoare anume...scuze ca am omis treaba asta mii de scuze
Chaseyoung@ fratele meu intreaba ce gauri are la spraybar ca daca sunt mici nu e bun ca nu are debit de iesire si iar ai sa ai necazuri.... smilie si colegului nostru Radu_Dragan@ nu uita ceea ce merita
Cumpar melci asasini... astept oferte...PM
din cate am citit si mi-a zis si stefanp@ nu pot tine si mascul si femela de betta in acelasi acvariu, dar daca a-si face pe mijlocul acvariului asta un tronson de 10l x 10L x30 h si sa bag o femela...e buna ideea mea sau sa nu ma chinui

Forum Index » Profile for Denis90 » Messages posted by Denis90
Go to: