[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buna ziua  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
MarianI
Unripe member

IP:

"Ma numesc Marian si sunt din Bucuresti. Am un bazin de 450 litrii brut, cu substrat si decor 3D facut de mine. Probabil undeva la 360-380 litrii net. Este foarte putin populat de ani de zile.
Este echipat cu filtru extern 2000 l/h, instalatie CO fara PH controller, 4 tuburi T5 cu lampa respectiva. Nu am mai schimbat tuburile de ani de zile, asa ca realizati cat de " plantat" este. Mai mult cu alge.. Ma "ocup" de acvaristica de ani de zile, fara multe pretentii dar cel putin nu renunt la schimburile de apa de 30% pe saptamana si sunt foarte departe de a suprapopula acvariul. Deci nu chinuiesc pestii."
Cam asa scriam candva despre mine. Intre timp din punct de vedere acvaristic nu s-a schimbat nimic. Consider ca este momentul sa ma apuc mai serios de treaba. Asa ca o sa am nevoie dea jutorul vostru, dupa ce mai citesc pe forum, ca nu am mai intrat de mult.

O zi buna tuturor.
[WWW]
murder
Junior member

IP:

Bine ai venit!! Iti urez mult succes!
borsec
Member
[Avatar]

IP:

bere + liber = relaxare
[Yahoo!]