[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Nu s-a lafait cu lucrul ca-l executa generalu'. De curiozitate...entitatea suprema ce a zis legat de lipitura?
Buna treaba. La scobitoare?
Asta-i chiar bancul cu doctoru' Ionescu....
Antipatie la nivel maxim.....
ionutlatcan wrote:Super pret de pret ... 900 lei. Schimb si cu cas de oaie, bara fata Opel Zafira B, Iphone 5s.

Refresh.....
Sikaflex... . Faina treaba iese.
Nu prea esti in situatia sa dozezi toate trei. As incepe cu Mg prima data cateva zile pana la o valoare mai aproape de 1300. de pe la 1200 bagi si ceva kh.... . Ca este destul de sus ca sa faci aditia aia de ABC+.
Aia-i buna sa bagi nasu-n ea dimineata. Arunci cafeaua pe geam....
Mda...pt un rockscape in putina. Vreau sa fac una cu pereti de sticla ultraclara . Ce stiu astia...niste tzarani....
Pictichromis paccagnellae face ravagii. Gramma loreto sau royal gramma e in limite. La mine convietuieste cu un Decora si un clovn.
rectific...cas de uaie....solid.
Super pret de pret ... 900 lei. Schimb si cu cas de oaie, bara fata Opel Zafira B, Iphone 5s.
Pret nou - 650 lei.
Pret nou - 300 lei
Probleme....

De cateva zile asist la o depreciere a LPS-ilor. Am cateva capete de LPS care s-au dus. O colonie devreo 7 capete de acan si vreo 5 capete de euphilia.
Aseara am facut teste de Mg=1160, NO2=0 si NO3= spre 5. Nu mai am teste de kh si pana vine va trebui sa am incredere ca sunt in limite. In rest...ca de obicei.
SPS gen pocilopore, seriatopore, montipore sunt ok, poate o usoara decolorare fata de normal. Astazi vreau sa testez K, Iod si Fe. E ceve ce-mi scapa?
Ieri am desfacut o cutie in care aveam ceva reefbugs de ceva timp si la acre nu mai umblasem. Cecredeti ca am gasit....sute de ganganii misunau acolo .
Gandaci in casa nu am...sa fie oare reef bugs pe uscat asa??? nu pot banui decat ca de la umiditate au aparut ganganiile.
Vand PH-Controller JBL si sonda Hanna+solutii calibrare - 700
Bre..nu baga Dorei d-aia ca bagi cine stie ce boli in bazin. Daca ai o sursa sigura ....poti sa te risti, daca nu....mai bine renunta.
Eu as baga caulerpa. Mai dai viata stancilor.
Umple-l cu flori initial...
Anunt valabil... scade pretul la 700.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: