Message |
|
Coane Carbone.... SPS ca a mata nu gasesti la niminea...
|
 |
|
Iti confirma si fantoma mea. Dispari cu un clic...
|
 |
|
Eu as fi zis Domnu' Caisa. Macar atat merita Shubi.... 
|
 |
|
Mda...avem ness la discretie acu... 
|
 |
|
Bag sama ca la debite unii fac teorie si altii practica... 
|
 |
|
Bine punctat ...
Cresterea coralilor, mai ales SPS, cumulata cu sotie, copii, soacra, job, etc etc.... da cu virgula de multe ori.
Problema este la cei cu acvarii mici pt ca nu prea poti pune ciortani in bazin si nici pesti asa multi...fie ei si mici. Atunci incolteste ideea adaugarii unor corali pentru a intregi acel tablou la care te referi.
|
 |
|
Stai ca abia a intrat online colegu....vin si corectiile cu scuzele de rigoare imediat...
|
 |
|
Nu uita de preludiu... 
|
 |
|
Bre nea Doua Fumuri... , inteleg, faci confuzii si pui Focsani-ul in Buzau, te scuzi ca scrii pe tastatura franceza si nu gasesti punctul, majuscule nu folosesti neam ca sa rasucesti mintile cititorului cu gramatica mai mult decat cu acvaristica. Matale folosesti motto-ul ala al politicienilor: "Daca nu poti sa-i convingi domne...zapaceste-i !!! " Pana la urma vei avea parte de respectul nebunului...toata lumea iti va da dreptate si va parasi masa discutiilor. Apoi sa vezi festin si jubileu pe capul tau!!! 
|
 |
|
Asa arata acum 7 ani un bazin cu Iwasaki 6500k. Ca sa citez un reefer din topicul de unde am luat poza....zici ca s-a pisat cineva in bazin. 
|
 |
|
ionutlatcan wrote:
Shubi wrote:....sau ia o plasa gata facuta.....
Io zic sa mergi pe mana lu' Domnu Shubi.... 
O fost si gluma....da sfatul e pe bune. Nu vad bine matele alea atarnate acolo. Un fagure de plexi e belea. Si vorba aia...poa sa fie cu numele noastre acolo. Un souvenir pe care sa-l vezi zilnic....
|
 |
|
Io propun un test ...dar mai mult fac o glumitza. A se lua ca atare.
Daca te duci in curtea omului la Plescoi .... si vezi cum tine carnea de oaie la lumina si aer la zvantat , iti vine in minte un lucru. Nu as putea sa o pun in magazie cu ventilatorul si 2 neoane de 6500???
Va spun eu...nu merge. Ceea ce vrea sa deseneze Dragos si nu se vede este ca omul nu a reusit sa bage soarele-n neon si coralii duri se adapteaza, si nu doar lumina conteaza in buna lor dezvoltare. Avem atatea carente in bazin incat sa dai vina doar pe lumina....e comedie.
Parerea mea....hac.
|
 |
|
Shubi wrote:....sau ia o plasa gata facuta.....
Io zic sa mergi pe mana lu' Domnu Shubi.... 
|
 |
|
Are 150 cm lungime.
|
 |
|
Vezi ca Red Sea reef foundation A contine si strontiu. Odata cu aditia de Ca introduci si strontiu in bazin.
|
 |
|
Bonus difuzor in-line sau fraguri corali....
|
 |
|
250 lei... bonus si o priza programabila.
|
 |
|
850 lei.... iese cashu din schema...
|
 |
|
Andrei1234 wrote:Am uitat sa spun ca am in lucru la domnul Dorin o lampa identica cu a lui Andrei Panaite, tot cu sursa normala pe care o voi schmba când domnul dorin v-a gasi pe stoc sursa dimabila.
Cine e Domnu Dorin....e Regili Ledurilor ???
|
 |
|
La gradina de SPS merge o gasca de gobiodoni diferiti. Vor sta ca pasarelele in SPS-ii aia.
|
 |
|