[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
ionutlatcan wrote:Vand Lampa Dymax 3x150w HQI + 2x80w T5, timer incorporat. Noua costa 3500 lei. Se vinde cu 1500.

Pret de pret ..... 1000 lei.
Scad pretul la 350. Mentionez ca doar balasturile au fost 300 lei.
Mergi pe 100x50x35 mai bine.
Pescarie tata...nu gluma...
Update...

Caut in continuare Eufilii, Frogspawn in special si verde cu mov.
Vand lampa DIY 6x24w T5 + neoane ATI ( 3 Blue Plus, 2 Coral Plus si 1 Purple ) , balasturi Phillips. Pret 400 lei.

image
koala wrote:

@reefer: Cosmine, nu am UV si nici nu prea cred in treaba asta... DA, hepatusul e ala de la tine! Sa zic asa, acum are undeva pe la 15-16 cm lungime si e cel mai tupeist peste din septel.

E ca pietonii din Buzau....s-a molipsit saracu'...
Vreau eu pestele....
Imi vine in minte un singur cuvant.... COSTITZAAAAA!!!!
Si eu...
Ai facut calculele sa vezi cat te costa acea lampa facuta de tine? Eu zic sa mai astepti putin si iei o lampa ok. Eu am avut si facuta de mine...si de firma. Ca sa o faci tu merita doar daca o faci full spectrum. Ce lampa este cea de fabrica?
Update

image[/url]
Un loc 4 surpriza. Nu ma asteptam la un loc atat de bun. Multumesc juriului, felicitari concurentilor!!!

M-as bucura sa stiu plus-urile si minus-urile bazinului punctate de juriu.
Niciunul. Fa unul custom. Daca iti va parea ceva complicat la inceput.....va fi ceva simplu cand va fi operational. Incearca un 70x50x40 si un sump de cel putin 70 lungime. Vei avea loc sa te desfasori si vei oferi sistemului un volum de apa extra. Parerea mea este ca aceste sisteme gata facute sunt proiectate sa functioneze standard si orice modificare aduce batai de cap in ceea ce priveste functionalitatea si estetica.
Curaj Dane!!!
Schimb cu Iphone 4s, 5, 5s, Samsung Note3, S5.
Cu Ph-ul cum stai?
Hmmm...asterine. Am vazut vreo doua ...erau calare pe polipi. Le-am dat jos. Isi revin usor...usor. Am lasat mancare extra prin piatra sa satur lighioanele. Se pare ca s-au inmultit viermii si alte cocomarle in piatra si nu mai e papa. Revin....
Eu tin Kh la 7 maxim 8 si plate-urile merg ok. Cum dozezi kh?
Scad pretul la 1400.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: