| Message |
|
|
foarte bine ti-a iesit acvariul zici ca e profesional serios. Peisaju e cat de cat dragut sunt sigur ca il faci si mai frumos cu timpu;  . Spor cu el
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
foarte frumos acvariul pestii numai zic ...e prima data in viata cand vad pesti sa stea asa la mangaiat  si pustiul e la fel de frumos sa va traiasca sa va aduca numai bucurii !
|
 |
|
|
|
Vand :
FIltru intern Resun 1100SP nou la cutie 2 bucati - 50 lei bucata
Filtru intern Aquael mikro profesional - 35 lei
Filtru intern Aquael mikro profesional ulitizat 1luna - 20 lei
Tub Ferropol intreg - 15 lei
Pompa aer APS50 - 30 lei
Sticluta Tetra - Algumin nedesfacuta - 15 lei
Sticluta Tetra - Plantamin nedesfacuta 15 lei
Nuca cocos decor intreaga 25 lei
Nuca cocos decor pe jumatate cu gaura pentru sanitar - 15 lei
Puteti da pm sau nr contact 0764512633
|
 |
|
|
eu dupa vreo 2-3 nasteri ale femelelor xhipfo,molly,guppy ma plictisisem de atat de multi pui si cum fatau le dadeam drumu la cei mici in acvariul comunitar.Sa vezi hunting  ))
|
 |
|
|
superbi si pestii si acvariul  . Pestii iai achizionat cand ai startat acvariul sau ii ai demult ?
|
 |
|
|
|
dan p ce vrei sa spui cu " dimiensiunile acvariului sunt total aiurea" in rest sunt de acord cu tine da partea asta nu o inteleg
|
 |
|
|
|
se umfla si mai mult dublu decat este acum.Eu am avut 2 femele in trecut carre erau gestante amandoua si eram la fel ca tine nu stiam cand am vazut ca i se umfla tare tare burta am puso dar oricum a ta mai are de\stul
|
 |
|
|
|
primu rand scalarii aia dar ca fi sa ii tii ar cam trebui amandoi singuri in acvariu si intr`unul de vreo 100+ litrii deci si ei ar trebui isa ii dai restul nu am vazut exact ce mai ai doar ca sunt o sumedenie
|
 |
|
|
|
ai multi pesti pentru acvariul ala ceea ce inseamna ca e suprapopulat.femela e gestanta dar e abia la inceput mai poate dura si o luna pana fata poate si mai mult. ai nevoie de o triere in acvariu. Ai foarte multe specii care nu sunt binevazute unele cu altele
|
 |
|
|
calitatea pozei execrabila cum v-am obisnuit nu am ce sa cer mai mult la un s3  )
|
 |
|
|
un amano si un red rili micut  Cam atat am putu sa prind se ascund pe sub toate balariile si sunt si micuti acum. Doar amano ii am maturi restul doar ce au ajuns la maturitate sexuala.
|
 |
|
|
foarte misto pestele
|
 |
|
|
|
mai frumos setupul asta
|
 |
|
|
Si azi au venit si crevetii mult asteptati  sunt la aclimatizat de ceva timp am incercat sa le fac niste poze dar se ascund prin balariile alea de mama focului  )
|
 |
|
|
frumos
|
 |
|
|
|
niste microrasbora galaxy, niste iriatherina wernerii sunt ff frumosi si pasnici,dar fiecare cu gusturile lui
|
 |
|
|
|
foarte frumos acvariul. sunt f placut impresionat arata super.
|
 |
|
|
|
si eu folosesc jbl pro flora si sunt multumit de el pana acum am vazut o crestere mult mai rapida la plante de cand il am. Si vorbind de rezerve daca iei mai multe odata ai reducere considerabila. Consider ca butelie nu iti trebuie decat la un acvariu mare(dar fiecare cu parerea lui). Mai pune si tu poze
|
 |
|
|