Message |
|
Asa sunt si ai mei, niste cersetori! 
|
 |
|
|
 |
|
Se mai intampla sa se "blocheze" tractul genital si sa nu poa' sa nasca puii... nu e o boala.
Uneori se intampla si la speciile ovipare/ovovipare... femelele nu pot depune icre si se intampla acelasi lucru. Se spune ca "s-au pietrificat icrele in ea".
|
 |
|
Sa fie sanatoasa si fericita!
Nu te necaji ca ai fata, pentru ca e mai bine sa te alegi cu un ginere betiv... decat cu o nora curva!
|
 |
|
|
 |
|
Ala mare are cam 8 cm... restu' au cam 6 cm... cel mai mic are 4 cm. Cam asa ceva.
Edit: Am pus ruleta pe ei... 10 - 8 - 6 cm...
|
 |
|
|
 |
|
Alteta Sa Solara, Porcu, mi-a trimis 2 bucati de Anubias si 2 Pistia... sa-i dea Dumnezeu sanatate!
- Anubiasii... i-am legat de suporturile alea unde-au stat pompele de valuri... am acoperit gaurile din peretele de piatra.
- Pistiile plutesc "in legea lor".
- daca ma invrednicesc, o sa incerc si ceva poze.
- pestii "baga-n ei" ca spartii... au crescut vizibil. Singura exceptie este "handicapatul".
|
 |
|
Eu am crescut pe garla, in Damaroaia... plecam la pescuit cu momeala-n buzunar (rame, mamaliga sau viermusi) si cu guta infasurata pe o bucata de carton. Taiam trestia direct pe balta.
|
 |
|
Vazusem proiectul la Carbone, pe forum... a mai avansat?
|
 |
|
2timpi wrote:Peacemaker dinala de plantat clowni in anemone poti sa-ti face din niste peturi de apa minerala taiate si sus si jos apoi lipite intre ele cu supergluE,eventual si niste scoci.
Sticle de apa de 2 litri, d-alea de plastic, decupate si "conectate" intre ele cu gauri + soricei... nu tre' sa fie o lipitura ermetica.
|
 |
|
Artur wrote:... am bagat ieri 6 ancistrus in acvariu, o pereche matura si 4 undeva pe la 6 cm, care nu pot fi luati in gura de dihaniile mele  ) si de aseara pana dimineata, nu a mai ramas nici o alga pe pietrele mele, au lins absolut tot  )))
Acu' sa te tii!
Sa vezi cat de mult se caca Ancistrusii!... o sa ti se para ca astronotusii erau "niste ingeri imaculati".
|
 |
|
La rugamintea lui Andrei, o sa inchid topicul... daca el se razgandeste, e suficient un PM.
|
 |
|
um02122 wrote:... Rog un moderator sa blocheze acest topic.
Vorbesti serios? Vrei sa-l inchid?
|
 |
|
De dimineata m-am trezit cu "dor de duca", asa ca am luat fetele si-am apucat drumu' Buzaului.
- prima oprire, la pensiunea Cetatuia (Magura / Buzau ): http://pensiunea-cetatuia.ro/
- carnati de Plescoi, pastrama de berbecut, mamaliguta si salata de gogosari.
- am cafelit si-am stat la soare, pe terasa pensiunii... fetele-au baut cocktailuri, eu am ars-o cu beri NA... plm, ca soferii!
- M-am intors pe "drumu' vinului" si-am oprit la Chitorani / Prahova, la Conacul Domnitei Ralu: http://www.domnitaralu.ro/
- piept de rata cu piure de ardei gras rosu... fille de Butterfish cu piure de dovleac... muschiulet de porc cu hribi.
- prajiturile le-am luat la pachet, ca nu mai puteam sa respir.
Am venit acum, pe o ploaie diluviana care a inecat DN1-ul.
Sa fiti iubiti!
|
 |
|
|
 |
|
Arata mult mai bine acum!
Barbucatalin wrote:Filtrul intern are pieptene la in. Asta nu ar functiona pe principiul skimmerului de la Eheim astfel incat sa aibe rol in distrugerea biofilmului?
- Doar daca exista o diferenta de nivel intre "apa din acvariu" si "apa din filtru"... adica, daca ai o "cascada" acolo.
- Daca nivelul apei in filtru este acelasi cu nivelul apei din display, atunci biofilmul trece frumusel printre dintii de la pieptan.
- Nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme, eu vad destula miscare la suprafata apei.
|
 |
|
|
 |
|
Salutare!
- da, e bine sa-l faci din geam de 12mm si cu fund dublu... aici gasesti cateva informatii: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/28399.page
- eu am ranforsari superioare din geam de 12 mm, late de 6 cm. Deci, se poate. Dar, desigur ca poti folosi si streifuri din geam mai subtire, lipite intre ele.
- bazinul meu are 200x50x55 (cm)... geam de 12 mm... fund dublu si ranforsari longitudinale. NU am ranforsari transversale!
PS: Completeaza orasul tau de resedinta (in My Profile - Location).
|
 |
|
- De vreo 2 zile, puii de astronotus se plimba pe langa peretii de piatra... foarte atenti si vigilenti.
- Am presupus ca exista o ponta "proaspata" de Ancistrus si ca ciortanii "vaneaza".
- Ei bine, am avut dreptate!... am gasit niste pui de Ancistrus, in ciorapu' din sump.
|
 |
|