Message |
|
Linux, Firefox... merge blana!
Pavelescule, avem de vorbit.
|
 |
|
Yeap, si mie-mi place atmosfera generala... inca e aglomerat (dupa gustu' meu), da' arata bine.
|
 |
|
Asta DA, pana termini sticla.
|
 |
|
E bine, mai poti sa stai o zi... maine repeti manevra si vezi cum arata testele.
|
 |
|
E buna de bagat in acvariu... o sa pluteasca o perioada. Trebuie "ancorata" cu ceva bolovani.
Edit: Nu mai scrie cu diacritice, pentru ca forumul nu le recunoaste.
|
 |
|
Terminati mah!  ... nu trebuie fierte!
- curata bine toate partile putrezite... curata coaja de pe ele.
- spala-le cu apa clocotita (la dus) si aia e tot.
- la inceput o sa pluteasca si-o sa faca niste muci albi... le trece.
|
 |
|
Am mutat eu topicul aici...
- schimburile de apa scad nitratii "aritmetic"... daca schimbi 50% din volum, atunci si nitratii scad "la jumate". Asta, ca sa stii la ce sa te astepti.
- pentru pesti, "lateralele" acvariului NU sunt oglinda! Asta vedem noi, din afara acvariului... pentru ei, sunt doar niste pereti transparenti.
- da-le de mancare in multe portii mici... NU le da mult, dintr-o data!
- atunci cand pestii ajung la maturitate, e ideal sa ai 4-5 femele la fiecare mascul... evident ca nu se intampla mereu asa, da' asta ramane de vazut pe viitor.
- eu as renunta la filtrul ala intern (nu stiu daca nu ti-am mai spus treaba asta)... filtrarea se poate suplimenta si cu al doilea filtru extern, daca va fi cazul.
|
 |
|
Gabi C wrote:Citeodata am mustrari de constiinta ca avansez greu cu germana.
Cind vad cuvinte de genu asta ( de pe foaia de concediu) ma linistesc : Gleitzeitplusstundenausgleich. 
Plm, pentru mine germana suna asa: "unghe, bunghe, das is gut, algemainezaitung, foraiber, obartainer, oberliht"
|
 |
|
Bine-ai venit!... Oficial vorbind.
- acvariul arata bine iar plantele par sanatoase!
- imi place!
|
 |
|
Testeaza apa zilnic si o sa vezi care e "pragul critic".
|
 |
|
La astronotusi n-o sa ai niciodata apa "cristal"... obisnuieste-te cu ideea, si aia e!
"Tine-te" de schimburile de apa si-o sa fie bine!
|
 |
|
|
 |
|
Mie-mi scapa intelegerii ratiunea pentru care ai vrea sa acoperi lemnul cu ceva... da' ma rog, nu comentez.
|
 |
|
Plm, tot sunt multi si-asa!... da' tu vino cu filmarea, ca o sa carcotim dupa aia. 
|
 |
|
|
 |
|
Manca numa' ashea, "de ochii tai"... dupa aia se ducea repede si vomita, ca "fotomodelele" alea anorexice.
|
 |
|
Zsido wrote:...foarte misto au fost,mai ti minte oare cati bani ai dat pe imperator?
Am dat exact 200 de euro... era puiandru, in perioada aia in care-si schimba "desenul" de la coloratia de juvenil -> la coloratia de adult.
Uite cum arata cand l-am adus acasa...
Pentru restu' de golani  ... mai baieti, eu am incercat "marea cu degetul" de 2 ori... aproape 4 ani.
Am pierdut pestii, de fiecare data, pentru ca nu am unde sa fac carantina... nu e vorba de bani, cat e vorba de dezamagirea sufleteasca. Ii cresti si-i faci mari, ca sa moara de la gris... plm, firu' vietii!
Atunci cand o sa avem magazine ca "afara"... unde sa poti sa comanzi pestii doriti si sa ti-i cumperi "cu garantie" (carantinati)... poate ca atunci o sa iau in calcul iarasi varianta "sarata".
In rest, sa fim sanatosi si sa ne bucuram de pestii nostri! 
|
 |
|
|
 |
|
Pestii arata foarte bine, hraniti, grasuti, intretinuti. 
|
 |
|
- Daca ai un mascul acolo, precis se impuiaza... masculu'-si alege "grota" si "cheama" fetele la "distractie".
- Da' stai linistit, ca puii de astronotus ii vaneaza pe fraierii aia mici.
|
 |
|