Message |
|
Buna , as avea nevoie de 1-2 poze cu scala de culori de la testele
SiO2 si Fe2 JBL. Daca are cineva pe acasa mai ales cel de silicati
ptr ca nu il gasesc nicaieri. Multumesc mult!
|
 |
|
Salutare, cumpat un pachet de plante de preferabil easy ptr a trece peste
o ciclare. Am nevoie de o cantitate suficienta ptr un acvariu de 130l , nu
conteaza specile (crypto, echinodorus, nuferti ,anubias,cabomba, valisneria, rotala,etc..) si nici pretul , doar sa
fie sanatoase si fara alge. Daca se apuca cineva de tuns , eu le iau la urgenta
prin curier a 2-ua zi . Astept un semn p.m. sau tel 0758777996 , Andrei.
|
 |
|
Ce e bila aia ? 
|
 |
|
M-ai distrus cu iwagumiul tau jur! Imi curge din gura  )
Imi place mult ...
|
 |
|
Mult m-au disprat si pe mine diatomele dar iti spun din propria experienta, ia-ti vreo 4 acistrusi !!! Nu exista curatator de pietre mai bun ca ei, nici SAE, RCS, Otto sau Hillstream Loach . Dar sa nu ii inveti cu mancare, le ajunge doar algele. Succes!
|
 |
|
@vm70: pfff, e destul de scump , acelasi pret e si in italia, dar daca esti multumit de el ... e perfect!
@psihoactiv : asta da pret, asa parca m-ar batea gandul sa imi iau si eu unul. macar sunt originale sau daca vin din China sunt si made in China ? sunt curios ce ai vrut sa zici prin 90% din comenzi , coletul a sosit OK?
|
 |
|
Hai cu niste noutati sa vedem efectul Twin!
|
 |
|
Ia ia ca am vazut acum, povesteste, am vazut ca ai avut probleme cu algele. Zi-mi cat ai dat pe el, cat e transportul , ce pareri ai dupa o jumatate de an de folosinta?
|
 |
|
@ioanis mersi de link , bun articol!
|
 |
|
Despre Twinstar stiu demult, inca urmaresc topicurile, ma cam bate gandul sa iau unul dar nu sunt sigur ce face si cum face mai ales la gramada de bani care se cere la achizitionarea lui. Video-ul a fost pus special in sectiunea DiY in caz ca avem vreun cunoscator al electronicii sau a limbii. Eu nu ma pricep deloc , dar pare ca functioneaza pe acelasi principiu cu Twinstar. Asteptam pareri de la cei mai invarsta...
|
 |
|
Preocupari de sambata seara => uite peste ce am dat: https://www.youtube.com/watch?v=xY_A5u6_VJs
Daca se pricepe careva la electronica si mai ales limba, sa ne traduca ce se intampla in acest video!
Mult succes!
|
 |
|
Vand pietre mari suficiente ptr un hard-skape de 200l , au fost adunate toata vara ptr.
acvariul meu http://s796.photobucket.com/user/sac...?sort=3&page=1 dar am adunat
cu o jumatate de sac mai mult de cat imi trebuiau  . Sunt foarte dure, nu se sfarama , nu murdaresc apa,
bag de seama ca sunt sisturi cristaline sau ceva de genul . Oricum sunt de la munte sigur ! Cel mai mare
bolovan este egal in dimensiune si greutate cu cel din acvariul meu .
Astept oferte , accept si schimburi cu aparatura sau alte produse dedicate acvaristicii, pm sau tel 0758777996.
|
 |
|
Cumpar fitinguri ptr un Eheim 2213 in si out, furtune si o garnitura.
Astept oferte: pm sau tel 0758777996
|
 |
|
Exact 
|
 |
|
Exista si specii de rechin care nu au nevoie sa innoate ptr a respira!
|
 |
|
Pasionat desavarsit de acvaristica vin si eu cu ceva de apa dulce sau doar dulce?
|
 |
|
Si eu sunt de aceeasi parere, as bascula niste pietris din fata dreapta in spate ,
asa incat sa poti vedea si in fundul gradinii fara sa te ridici pe varfuri
Sunt curios , in ce tii rasborele? 
|
 |
|
Salutare, donez plante provenite din acv meu dupa o tunsoare.
Valabil doar azi ptr Medias. Pm sau tel :0758777996
|
 |
|
Cumpar filtru eheim cu debit intre 700-1000l/h.
Astept oferte , p.m. sau tel: 0758777996
|
 |
|
Imi place mult hardscape-ul !  mult succes!
|
 |
|