[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
teste de apa  XML
Forum Index » Apa
Author Message
remus13
Junior member

IP:

salut eu sunt de la tara si nu stiu daca miar trebui teste de apa din cauza ca eu folosesc apa de la fantana si isi schimba mereu valorile
Va rog sa imi raspundeti urgent >multam
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

da,neaparat iti trebuie niste teste de apa,dar avand acvariul la tara,nu stiu ce ai putea schimba fara vreo cateva sute de lei bune inspre imbunatatirea calitatii apei.din fericire si eu am un acvariu la tara,intr-o zona de munte,unde totusiapa nu este dura,si este prefiltrata prin mai multe straturi de nisip,argila si de-astea.nici nu e nevoie sa o mai las la"declorare" sau aerisit,o pot pune imediat ce devine la aceeasi temperatura cu a camerei sau a celei din acvariu.asa mai ieftin iti pot recomanda jbl 6 in 1 insa nu stiu daca vei sti ce solutii iti trebuie,in afara de aqua safe si inca una ce iti recomanda pe-acolo..iti recomand sa iei ceva scump,si sa urmezi instructiunile daca stai bine cu banii

This message was edited 1 time. Last update was at 12/08/2014 05:31:22

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
IwaGumiGUY
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Sunt de aceeasi parere cu colegul paradoxx. eu am la socrii in apropiere langa Medias o apa de fantana casa suna cam asa: No3=5-6
po4=0,8
gh=0-1 )))
kh=18
nici nu stiu cum sa o iau... de buna ,de rea...
[Yahoo!]

Forum Index » Apa
Go to: