[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
daca molly a murit nu e posibil sa il fi mancat ceilalti locuitori ?
Azi am avut putin timp liber si am citit jurnalul tau de la prima la ultima pagina. Bazinul arata super ca desprins dintr`un peisaj colorat si mi se pare foarte tare ca ai inceput fara sa stii nimic despre marine si ti-a mers asa de bine. FELICITARI FOARTE FRUMOS !
frumosi scalarii dar parca nu se compara cu frumusetea discusilor care ii ai acolo bine gusturile nu se discuta.
E bine ca sunt ok acum si ca totul a revenit la normal in noua casa . Sper ca in max o saptamana sa dau si eu drumul la ciclare
nu stiam ca piatra calcaroasa face apa dura(na cultura generala) ) dar m-am linistit inseamna ca am si de unde lua pietre. Nisip da stiu ca am vorbit da la mine si azi ploua torential is 18 grade afara ) nici daca ma bati nu ies din casa). Tu ai mutat pestisorii inapoi ?
tia dat putina bataie de cap burta aia ) dar bine ca ai rezolvat-o,daca si la pesti le e ok atunci e calumea. Eu inca ma interesez pt nisip si pietre ca alea de care iti ziceam mi-au spus ca sunt calcaroase si nu sunt sigur daca face bine sa le bag. Spor la treaba !
Salut ! As dorii sa cumpar 2 exemplare de carasei albino(aia rozalii),negrii sau portocalii. Daca are cineva astept pm sau relatii la telefon 0764512633. Multumesc !
frumos domne` frumos .
frumosi pestii,insa acvariul mi se pare umpic cam gol.
Cred ca in afara de asteptare ai putea sa pui niste bacterii gen EasyStart sau ceva de genul
si uite asa mai aflu si eu ceva
@ Horia : Super abia astept!!!
am vazut pe un site spartura de coral vanduta ca substrat. Se poate folosi si asa?
pai pentru hobbyul meu totii banii plus ca nu am nevoie decat de vreo 7-8 litrii deci nu o sa fie asa de scump. MErsi inca o data de sfat. Abia astept sa dau drumul la setup si eu
am inteles deci la ce ma gandeam eu siporax+matrix nici nu e vorba. O sa merg pe spartura de coral atunci. Multumesc pt sfat !
frumos pestele mi-as lua si eu unul dar la ce specii are la mine in petshop ... )
Urmeaza sa fac un acvariu 200litrii cu ciclide.(astept ca userul horia sa termine setupul nou sa imi trimita acvariul) si am o dilema. Ce material filtrant sar potrivii mai bine pentru ciclidele de malawi sau ce combinatie de materiale. am o canistra de 6 litrii + 2 interne in care intra 1-1,5 litrii. Multumesc anticipat !
pune si niste poze pare interesant si foarte simplu in descriewrea ta. Mi se pare mult mai ok sa o faci handmade decat sa dai 4-5 sute lei pe o instalatie
foarte frumoase decorurile. Bazinul e super frumos
frumoase tare soparlicile
nu ai de ce sa pui sare decat pt ce ti-au spus colegii tratament sau chestii de genu. Betta nu necesita sare in apa deloc

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: