| Message |
|
|
|
daca molly a murit nu e posibil sa il fi mancat ceilalti locuitori ?
|
 |
|
|
|
Azi am avut putin timp liber si am citit jurnalul tau de la prima la ultima pagina. Bazinul arata super ca desprins dintr`un peisaj colorat si mi se pare foarte tare ca ai inceput fara sa stii nimic despre marine si ti-a mers asa de bine. FELICITARI FOARTE FRUMOS !
|
 |
|
|
frumosi scalarii dar parca nu se compara cu frumusetea discusilor care ii ai acolo  bine gusturile nu se discuta.
|
 |
|
|
E bine ca sunt ok acum si ca totul a revenit la normal in noua casa  . Sper ca in max o saptamana sa dau si eu drumul la ciclare
|
 |
|
|
nu stiam ca piatra calcaroasa face apa dura(na cultura generala  ) ) dar m-am linistit inseamna ca am si de unde lua pietre. Nisip da stiu ca am vorbit da la mine si azi ploua torential is 18 grade afara  ) nici daca ma bati nu ies din casa  ). Tu ai mutat pestisorii inapoi ?
|
 |
|
|
tia dat putina bataie de cap burta aia  ) dar bine ca ai rezolvat-o,daca si la pesti le e ok atunci e calumea. Eu inca ma interesez pt nisip si pietre ca alea de care iti ziceam mi-au spus ca sunt calcaroase si nu sunt sigur daca face bine sa le bag. Spor la treaba !
|
 |
|
|
|
Salut ! As dorii sa cumpar 2 exemplare de carasei albino(aia rozalii),negrii sau portocalii. Daca are cineva astept pm sau relatii la telefon 0764512633. Multumesc !
|
 |
|
|
frumos domne` frumos  .
|
 |
|
|
|
frumosi pestii,insa acvariul mi se pare umpic cam gol.
|
 |
|
|
Cred ca in afara de asteptare ai putea sa pui niste bacterii gen EasyStart sau ceva de genul
|
 |
|
|
si uite asa mai aflu si eu ceva
@ Horia : Super abia astept!!!
|
 |
|
|
|
am vazut pe un site spartura de coral vanduta ca substrat. Se poate folosi si asa?
|
 |
|
|
pai pentru hobbyul meu totii banii  plus ca nu am nevoie decat de vreo 7-8 litrii deci nu o sa fie asa de scump. MErsi inca o data de sfat. Abia astept sa dau drumul la setup si eu
|
 |
|
|
am inteles  deci la ce ma gandeam eu siporax+matrix nici nu e vorba. O sa merg pe spartura de coral atunci. Multumesc pt sfat !
|
 |
|
|
frumos pestele  mi-as lua si eu unul dar la ce specii are la mine in petshop ...  )
|
 |
|
|
|
Urmeaza sa fac un acvariu 200litrii cu ciclide.(astept ca userul horia sa termine setupul nou sa imi trimita acvariul) si am o dilema. Ce material filtrant sar potrivii mai bine pentru ciclidele de malawi sau ce combinatie de materiale. am o canistra de 6 litrii + 2 interne in care intra 1-1,5 litrii. Multumesc anticipat !
|
 |
|
|
|
pune si niste poze pare interesant si foarte simplu in descriewrea ta. Mi se pare mult mai ok sa o faci handmade decat sa dai 4-5 sute lei pe o instalatie
|
 |
|
|
|
foarte frumoase decorurile. Bazinul e super frumos
|
 |
|
|
frumoase tare soparlicile
|
 |
|
|
|
nu ai de ce sa pui sare decat pt ce ti-au spus colegii tratament sau chestii de genu. Betta nu necesita sare in apa deloc
|
 |
|
|