[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Razvan M
Forum Index » Profile for Razvan M » Messages posted by Razvan M
Cumpar, primesc donatii ... de plante .. eventual si prin posta cred ca se poate face transportul .... (Am primit niste java de la cineva, si a ajuns in stare impecabila..)
Eventual daca puteti trimite mai multe, suport eu, plata pentru courierul rapid (Fan courier) .. doar daca puteti trimite mai multe ptr. ca courierul e scump si ca sa nu coste courieratul mai mult ca plantele .. Primesc si donatii orice.. ce tine de plante
Sincer, nu vedeam ce deranjeaza la ochi,dar este adevarat.. pietrishul da o impresie foarte neplacuta...
nu am inca puietul , dar o sa-l am in bazinul de 100 numai al lor, ma refeream ca le-am dat galbenus celor mari ...
Tocmai le-am dat niste galbenus de ou la pestanii mei ca am inteles ca si lor le place (mi-a zis cineva).. dar surpriza.. scuipa galbenusul ..
Probabil nu le place .. ciudat....
Cryptocoryne walkeri (lutea) , cum o pot inmulti ?
Mersi anticipat ..
Primesc ca donatie orice planta... trebuie sa umplu cu plante un bazin de 100 Litri
Mersi, am sa incerc cu galbenusul de ou, ca la artemia nu ma incumet .. ;)
Aha, pai o sa incerc, cred... cu galbenusul de ou ce este ? .. cum se prepara ? ... este bun ? ...
Si in loc de artemia , ce as putea sa le dau ? ceva in comert nu gasesc ? .. sincer e prea mare bataie de cap .. mai ales ca deja mi-au facut capul calendar niste persoane din casa, pentru al 2 lea acvariu ...
Am fost la pet-shop, si intr-o punguta mi-au dat cica artemia congelata.. care obisnuiesc sa o dau la pestanii mei ... este visinie, cu viermisori in jur de 2 - 5 mm .. o tin la congelator, si le dau din 2 in 2 zile ..
Oare se poata da de aia si la pui ? ..
Daca nu .. poate-mi zici si mie exact ce trebuie sa le dau .. (te rog sa explici ca la prosti .. ca na.. nu a reusit nimeni sa ma lamureasca pana acum.. fiecare pas..cumperi aia, fierbi aia... etc.)
Johnny .. eu nu stiu daca ai citit tot ce am scris, dar tocmai am achizitionat un acvariu de 100 L (65 x 37 x 50) in care voi tine cei 2 scalari care mi-au depus din nou acuma 5 zile, si probabil imi vor mai depune...
Apropos, in timpul depunerii si dupa depunere trebuie lasata lumina deschisa ? .. pentru ca la mine pana acum cat timp au depus.. a 2 a zi (inchideam lumina) nu mai era nici o icra, iar cand am lasat neonul deschis, a2-a zi mai erau jumatate din icre...
eu cu 1.5 mil m-am facut si cu capac , si cu acvariu de 100 Litri cu sticla de 8 mm ....
Daca te-ai hotarat sa-ti faci acvariu .. si ai trecut si pe la 2x2 din centru iasului .. fa-ti acolo un acvariu, pentru ca le fac bine, si chiar daca acvariu e de sticla de 6 ei iti pun de 8 , la un pret rezonabil ca sa fie siguri ca tine .... Oricum fac acvarii bune.
La mine pe post de capac e un suport resun, cu 2 neoane si dedesubt pusa o bucata de plexiglas, si pentru ca suportul este in ton cu mobila .. arata extra super...
Gandeste-te ca nu merita ...
Si cei 20 w is putini , eu merg pe 30 w la un acvariu de 100 , si ma gandesc sa mai cumpar un suport resun pentru ca nu e scump si voi merge pe 60 w ...
Chiar daca unii au spus "Suport ? .. o sa vezi ce naspa arata" .. va arat niste poze sa vedeti ... un suport de ala , numai ca e lung de 120 cm poti vedea tot la 2x2 , aveau si mai mici de 60 cm ... dar le-au dat , arata exact (identic) la fel ca cele de 120 cm, dar nu sunt asa lungi ...
Despre aquael, ce pot sa zic, nu e mare chestie.. nu are carbune, ceramica, nimic (doar burete) , dar in schimb e compact si poate fi ascuns intre plante...

Acvariul care l-ai descris tu, cu banii mei (fara capacul juwel) il fac la 3.5 mil , sau chiar mai putin ...

Oricum mai gandeste-te...
Cumpar neon Philips Aquarelle , eventual se poate trimite prin posta cu ramburs.. astept oferte...
Elodea densa daca este taiata (mi-a crescut prea mare ) va muri ? .. sau doar nu va mai creste ?
Deci in concluzie, nu voi pune neoni ... defapt eu mai mult am facut acvariul ala pentru plante deci .. cei 2 scalari .. si cu 2 cory ar fi perfect
:-o Mi-e cam frica sa pun neoni, e un pic cam agresiva perechea, si sa nu-i manance..am sa iau vreo 3 neoni sa vad daca o sa-i omoare sau nu, asta dupa ce imi voi stoarce de icre
Aha, mersi
Si de pesti nu zice nimeni nimic ?
Ce as putea sa tin in acvariul ala ? (Sa nu-i chinui , sa se simta bine la dimensiunile acvariului ... )
Aha, si butelia cu CO2 .. cum o pot obtine ? (sau de unde se cumpara? cum arata?)
Reductorul si numaratorul probabil voi gasi la vreun pet-shop ...
Din pacate ancistrus nu voi lua ca nu-mi place, iar pleco arata cat de cat acceptabil dar se face foarte mare....
Poate gasesc un Siamense algae eater ;) (e bun ?)
Mersi de raspunsuri, uite din pacate nu stiu ce silicon s-a folosit ptr. ca nu am facut eu acvariul .. mi l-a facut cineva (un prieten ca sa zic asa) .. uite am sa intreb si am sa-ti spun

Forum Index » Profile for Razvan M » Messages posted by Razvan M
Go to: