Message |
|
up
|
 |
|
Cumpar, primesc donatii ... de plante .. eventual si prin posta cred ca se poate face transportul .... (Am primit niste java de la cineva, si a ajuns in stare impecabila..)
Eventual daca puteti trimite mai multe, suport eu, plata pentru courierul rapid (Fan courier) .. doar daca puteti trimite mai multe ptr. ca courierul e scump si ca sa nu coste courieratul mai mult ca plantele .. Primesc si donatii orice.. ce tine de plante 
|
 |
|
Sincer, nu vedeam ce deranjeaza la ochi,dar este adevarat.. pietrishul da o impresie foarte neplacuta...
|
 |
|
nu am inca puietul , dar o sa-l am in bazinul de 100 numai al lor, ma refeream ca le-am dat galbenus celor mari ...
|
 |
|
Tocmai le-am dat niste galbenus de ou la pestanii mei ca am inteles ca si lor le place (mi-a zis cineva).. dar surpriza.. scuipa galbenusul ..
Probabil nu le place .. ciudat....
|
 |
|
Cryptocoryne walkeri (lutea) , cum o pot inmulti ?
Mersi anticipat ..
|
 |
|
Primesc ca donatie orice planta... trebuie sa umplu cu plante un bazin de 100 Litri
|
 |
|
Mersi, am sa incerc cu galbenusul de ou, ca la artemia nu ma incumet .. ;)
|
 |
|
Aha, pai o sa incerc, cred... cu galbenusul de ou ce este ? .. cum se prepara ? ... este bun ? ...
|
 |
|
Si in loc de artemia , ce as putea sa le dau ? ceva in comert nu gasesc ? .. sincer e prea mare bataie de cap .. mai ales ca deja mi-au facut capul calendar niste persoane din casa, pentru al 2 lea acvariu ...
|
 |
|
Am fost la pet-shop, si intr-o punguta mi-au dat cica artemia congelata.. care obisnuiesc sa o dau la pestanii mei ... este visinie, cu viermisori in jur de 2 - 5 mm .. o tin la congelator, si le dau din 2 in 2 zile ..
Oare se poata da de aia si la pui ? ..
Daca nu .. poate-mi zici si mie exact ce trebuie sa le dau .. (te rog sa explici ca la prosti .. ca na.. nu a reusit nimeni sa ma lamureasca pana acum.. fiecare pas..cumperi aia, fierbi aia... etc.)
|
 |
|
Johnny .. eu nu stiu daca ai citit tot ce am scris, dar tocmai am achizitionat un acvariu de 100 L (65 x 37 x 50) in care voi tine cei 2 scalari care mi-au depus din nou acuma 5 zile, si probabil imi vor mai depune...
Apropos, in timpul depunerii si dupa depunere trebuie lasata lumina deschisa ? .. pentru ca la mine pana acum cat timp au depus.. a 2 a zi (inchideam lumina) nu mai era nici o icra, iar cand am lasat neonul deschis, a2-a zi mai erau jumatate din icre...
|
 |
|
eu cu 1.5 mil m-am facut si cu capac , si cu acvariu de 100 Litri cu sticla de 8 mm ....
Daca te-ai hotarat sa-ti faci acvariu .. si ai trecut si pe la 2x2 din centru iasului .. fa-ti acolo un acvariu, pentru ca le fac bine, si chiar daca acvariu e de sticla de 6 ei iti pun de 8 , la un pret rezonabil ca sa fie siguri ca tine .... Oricum fac acvarii bune.
La mine pe post de capac e un suport resun, cu 2 neoane si dedesubt pusa o bucata de plexiglas, si pentru ca suportul este in ton cu mobila .. arata extra super...
Gandeste-te ca nu merita ...
Si cei 20 w is putini , eu merg pe 30 w la un acvariu de 100 , si ma gandesc sa mai cumpar un suport resun pentru ca nu e scump si voi merge pe 60 w ...
Chiar daca unii au spus "Suport ? .. o sa vezi ce naspa arata" .. va arat niste poze sa vedeti ... un suport de ala , numai ca e lung de 120 cm poti vedea tot la 2x2 , aveau si mai mici de 60 cm ... dar le-au dat , arata exact (identic) la fel ca cele de 120 cm, dar nu sunt asa lungi ...
Despre aquael, ce pot sa zic, nu e mare chestie.. nu are carbune, ceramica, nimic (doar burete) , dar in schimb e compact si poate fi ascuns intre plante...
Acvariul care l-ai descris tu, cu banii mei (fara capacul juwel) il fac la 3.5 mil , sau chiar mai putin ...
Oricum mai gandeste-te...
|
 |
|
Cumpar neon Philips Aquarelle , eventual se poate trimite prin posta cu ramburs.. astept oferte...
|
 |
|
Elodea densa daca este taiata (mi-a crescut prea mare  ) va muri ? .. sau doar nu va mai creste ?
|
 |
|
Deci in concluzie, nu voi pune neoni ... defapt eu mai mult am facut acvariul ala pentru plante deci .. cei 2 scalari .. si cu 2 cory ar fi perfect 
|
 |
|
:-o Mi-e cam frica sa pun neoni, e un pic cam agresiva perechea, si sa nu-i manance..am sa iau vreo 3 neoni sa vad daca o sa-i omoare sau nu, asta dupa ce imi voi stoarce de icre 
|
 |
|
Aha, mersi
Si de pesti nu zice nimeni nimic ?
Ce as putea sa tin in acvariul ala ? (Sa nu-i chinui , sa se simta bine la dimensiunile acvariului ... )
|
 |
|
Aha, si butelia cu CO2 .. cum o pot obtine ? (sau de unde se cumpara? cum arata?)
Reductorul si numaratorul probabil voi gasi la vreun pet-shop ...
Din pacate ancistrus nu voi lua ca nu-mi place, iar pleco arata cat de cat acceptabil dar se face foarte mare....
Poate gasesc un Siamense algae eater ;) (e bun ?)
|
 |
|
Mersi de raspunsuri, uite din pacate nu stiu ce silicon s-a folosit ptr. ca nu am facut eu acvariul .. mi l-a facut cineva (un prieten ca sa zic asa) .. uite am sa intreb si am sa-ti spun 
|
 |
|