[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Razvan M
Forum Index » Profile for Razvan M » Messages posted by Razvan M
Ouch m-ai prins, ma refeream la "Butonasul ala" la care desupra scrie bass, si nu la egalizator...
chiar eu am avut aceasta problema, un pic mai jos bassu si e ok ...
Si eu am cautat pe net .. dar n-am gasit durata de viata... Hai luminati-ne si pe noi ! ..
Pai buturuga nu o pui in acvariu cu tot cu apa in care ai fiert-o.

Si normal ...
Pai am s-o tin in apa.. si gata...
Din moment ce vor fi discusi, probabil vor prefera apa dulce..
Am sa o fierb vreo 6 ore.. cu schimb de apa si cu sare.. cata sare sa pun ?
Faza e ca a mea nu e cumparata, am gasit-o prin casa, este si oarecum sculptata de cineva care se ocupa de asa ceva, dar are o forma draguta asa ca de ce sa nu o pun in acvariu ?
Am o buturuga acasa, nu este tratata, sau orice altceva este pura.. poate fi pusa in acvariu ?
Iti zic eu .. pui eticheta
[url=http://www.google.ro (sau orice alta adresa)] Aici scrii textul ce vrei sa apara ca link [/url] 
O sa iau doar unul atuncia si asa is scumpi
Uite am cumparat ... un resun (pentru cei ce stiu ce e ala) ... si are pe el 2 neoane.. si anumite 2 x 15 w osram fluora (in viitor o sa mai iau un resun sa am 4 neoane) dupa cate am vazut e prea uratica culoarea, asa ca m-am gandit sa o combin cu un philips TLD .. am incercat combinatia si a iesit beton, dar mai este si Osram + AquaGlo .. cum iese ? .. a incercat cineva ?
labeo mananca alge ? .. uite ca n-o stiam.. pai e unul dintre pestii mei favoriti.. Gata.. am hotarat ce iau
P.S. Poate se mai scutura da™ lene si altii si participa la concursuri LOL .

OffTopic: Eu particip la concursuri in care stiu ca voi castiga ceva ce-mi place si ce vreau si daca am sanse... (Uitati-va la CONCURS - Carciuma )
As vrea si eu sa-mi ziceti niste pesti care scapa acvariul de alge, dar sa nu aud de ancistrus.. creste prea mare si nu-mi place cum se lipeste de geam ...adica fetelor din casa nu le place, si na.. poate mai imi pun clor in acvariu
http://www.juwel-aquarium.de/en/beleuchtung46.htm?cat=202 - izolatoare
Pentru filtru as prefera si un filtru intern cu oxygenator incorporat. Am unul la celalalt acvariul si isi face treaba bine.. mai vad eu ...
De asa ce ziceti ?
Is oarecum materialist deci daca nu castigi nimic, mai bine nu participi ..
PS: Is deacord cu Sandu ...
Ce ai castigat mai exact ?
Cu toate ca poate e prea tarziu .. la poza asta din ce e facut backgroundul la acvariu ? (polistiren, spuma ? sau e doar un fundal negru fara nimic si mi se pare mie a are un efect de stanca...?)
Acuma citez si eu pe altii ca stiu ca e greu sa te uiti prin zecile de topicuri care dezbat probleme asemanatoare, ca si eu am fost ca tine (Si inca poate mai sunt..)
Greii acvaristicii recomanda Philips TLD830
Ouch, uitasem de el... Dar ma gandeam ca si PVC-ul e gros de vreo 9 mm (ala cu goluri intre pereti si care se foloseste la capace HOMEMADE) ...

Forum Index » Profile for Razvan M » Messages posted by Razvan M
Go to: