Message |
|
Ouch m-ai prins, ma refeream la "Butonasul ala" la care desupra scrie bass, si nu la egalizator...
|
 |
|
chiar eu am avut aceasta problema, un pic mai jos bassu si e ok ...
|
 |
|
Si eu am cautat pe net .. dar n-am gasit durata de viata... Hai luminati-ne si pe noi ! ..
|
 |
|
Pai buturuga nu o pui in acvariu cu tot cu apa in care ai fiert-o.
Si normal ...
Pai am s-o tin in apa.. si gata...
|
 |
|
Din moment ce vor fi discusi, probabil vor prefera apa dulce..
|
 |
|
Am sa o fierb vreo 6 ore.. cu schimb de apa si cu sare.. cata sare sa pun ?
|
 |
|
Faza e ca a mea nu e cumparata, am gasit-o prin casa, este si oarecum sculptata de cineva care se ocupa de asa ceva, dar are o forma draguta asa ca de ce sa nu o pun in acvariu ? 
|
 |
|
Am o buturuga acasa, nu este tratata, sau orice altceva este pura.. poate fi pusa in acvariu ?
|
 |
|
Iti zic eu .. pui eticheta
[url=http://www.google.ro (sau orice alta adresa)] Aici scrii textul ce vrei sa apara ca link [/url]
|
 |
|
 O sa iau doar unul atuncia si asa is scumpi 
|
 |
|
Uite am cumparat ... un resun (pentru cei ce stiu ce e ala) ... si are pe el 2 neoane.. si anumite 2 x 15 w osram fluora (in viitor o sa mai iau un resun sa am 4 neoane) dupa cate am vazut e prea uratica culoarea, asa ca m-am gandit sa o combin cu un philips TLD .. am incercat combinatia si a iesit beton, dar mai este si Osram + AquaGlo .. cum iese ? .. a incercat cineva ?
|
 |
|
labeo mananca alge ? .. uite ca n-o stiam.. pai e unul dintre pestii mei favoriti.. Gata.. am hotarat ce iau 
|
 |
|
P.S. Poate se mai scutura da™ lene si altii si participa la concursuri LOL .
OffTopic: Eu particip la concursuri in care stiu ca voi castiga ceva ce-mi place si ce vreau si daca am sanse... (Uitati-va la CONCURS - Carciuma  )
|
 |
|
As vrea si eu sa-mi ziceti niste pesti care scapa acvariul de alge, dar sa nu aud de ancistrus.. creste prea mare si nu-mi place cum se lipeste de geam ...adica fetelor din casa nu le place, si na.. poate mai imi pun clor in acvariu 
|
 |
|
http://www.juwel-aquarium.de/en/beleuchtung46.htm?cat=202 - izolatoare
Pentru filtru as prefera si un filtru intern cu oxygenator incorporat. Am unul la celalalt acvariul si isi face treaba bine.. mai vad eu  ...
De asa ce ziceti ?
|
 |
|
Is oarecum materialist deci daca nu castigi nimic, mai bine nu participi ..
PS: Is deacord cu Sandu ...
|
 |
|
Ce ai castigat mai exact ?
|
 |
|
Cu toate ca poate e prea tarziu .. la poza asta din ce e facut backgroundul la acvariu ? (polistiren, spuma ? sau e doar un fundal negru fara nimic si mi se pare mie a are un efect de stanca...?)
|
 |
|
Acuma citez si eu pe altii ca stiu ca e greu sa te uiti prin zecile de topicuri care dezbat probleme asemanatoare, ca si eu am fost ca tine  (Si inca poate mai sunt..)
Greii acvaristicii recomanda Philips TLD830
|
 |
|
Ouch, uitasem de el... Dar ma gandeam ca si PVC-ul e gros de vreo 9 mm (ala cu goluri intre pereti si care se foloseste la capace HOMEMADE) ...
|
 |
|