| Message |
|
|
|
Cu mihaicalin era vorba sa fac miscarea.. suporti izolanti, daca gasesc imi mai pun un neon ..sper... si probabil in viitor am sa-mi pun si un aparat co2 electric
|
 |
|
|
Acum serios ,eu am o combina Sony care scoate vreo 80 w si nu mi s-a parut ca pestii ar fi stresati.Eu zic ca or sa reziste.
Okay  ... ms de raspuns  .
Daca tu zici ca o sa reziste, de ce mai intrebi?
Post editat de Dolly
|
 |
|
|
|
Postat mai tarziu .. or fi necesare.. dar ce sa iau prima data ? ...
|
 |
|
|
Mda, deci amandoua is necesare...O sa vad care e treaba cu becurile economice si cu (.) instalatia co2 ...
Capacul e cel care l-a aratat Allen_g30
Adica asta
|
 |
|
|
|
Ai de vanzare ? (eventual am sa ma duc si la 2x2, aproape singurul petshop din iasi sa intreb...)
|
 |
|
|
|
Deci tocmai m-am apucat de populat acvariul cu plante.
Acvariul meu are dimensiunile de 60 lungime, 50 inaltime, 30 latime...
Am doar un neon, capacul e de firma light-glo .. are 15W neonul .. iar acvariu are vreo 80L mi se pare. Stiu ca nu ating minimele de 0.5w\l dar, nu prea mai am cum sa adaug un neon pe langa ca nu gasesc cum sa-l izolez.. pot compensa chestia asta prin instalarea unei instalatii co2 electrice cumparate ? .....
|
 |
|
|
|
Eu la capacul meu, Light-glo am niste garnituri la neonul lor, dar eu vreau sa mai pun unul facut de mine (defapt de MihaiCalin) si nu gasesc garnituri ca alea...
|
 |
|
|
|
Deci cum zice si titlul .. am un capac light-glo dar din pacate are doar un neon si nu face fatza (neon de 45 cm, cu 15w nu poate mai mult..) si mai vreau sa adaug unul, dar spre nefericirea mea am avut suporti (aia in care se conecteaza neonul) neizolati la un alt capac si mi-a facut scurt (circuit) ... are cineva sau stie ceva de suporti pentru tuburi de neon care sa protejeze contactele de apa
Cititi dar dati si o mana de ajutor.. I need it
|
 |
|
|
Eh .. sper ca mai mult de 4 ore sa nu urle muzica
O sa am grija sa dau bass-ul mai incet...
Mersi de recomandari ! 
|
 |
|
|
|
Am un sistem home cinema 5.1 CAT ! .. Si urmeaza o mica petrecere, mi-e frica sa nu pateasca ceva pestii din cauza muzicii prea tari.. sa-i mut altundeva sau ce as putea sa le fac ?.. (Poate sunt ok si cu muzica)
|
 |
|
|
Am incercat
Poate totusi imi fac un acvariu mai mare si ii voi muta.. sper..
|
 |
|
|
|
Am sa incerc.. cu toate ca sansele is minime... este cineva care tine mult la pestii astia...
|
 |
|
|
Nu-ti zic ca te sperii
5 scalari, 3 gurami albastrii ..
|
 |
|
|
|
Respect.. Imi place cum arata totusi cum ai zis si tu.. pacat de inaltime si lungime..
PS: Nu e cumva cam mic stratul de pietris ? .. Eu la acvariul meu de 80L am strat de 7 cm (asa mi-au zis unii ca trebuie, si mai ales ca tu ai acvariu inalt :rol: )
|
 |
|
|
Si cum am zis probabil am sa scap de sanitari.. ca scalarii sau gurami nu-i dau nici un ruptul capului ...acuma 3 zile am dat cei 2 fosilis.. asa ca nu mai sari cu gura cand nu stii ce se petrecere, daca ai chef acuma sa vii cu amenintari cu "O sa zbori de pe forumul asta" stai calm ... Singurul care o sa zboare de pe forum o sa fii tu daca continui sa te porti asa... mai du-te la cativa useri de pe aici si le mai zi.. o sa zbori in Tomesti sa vedem daca la toti or sa le convina..
Toate cele bune...
|
 |
|
|
credeai ca pe alt forum vei fi laudat pentru aglomeratia din acvariu???
Nu vrei sa-mi iei un interviu ? ...
Nu, am zis eu ceva de asta ? .. oricum incerc sa mai scap de pesti...
|
 |
|
|
Ai gresit... 80 de litri ...
De sanitari voi scapa probabil de curand (Ca nu o sa mai traiasca mult, sunt batrani ...)
S-ar putea sa-mi mai fac un acvariu asa ca pe moment tin pestii si ii voi transfera in celalalt acvariu ..
PS: Nu scap de paparazzi nici aici ? 
|
 |
|
|
|
Pai in acvariul meu .. domina scalarii ....
Ce-mi sugerati ? ..
FILTRU cu 2 compartimente... cu (,) carbuni, burete si ceramica...Sufla destul de tare.. adica pestii mei nu au o treaba..sunt multumiti ! ....
|
 |
|
|
Dupa parerea mea .. daca ai vreo 6 carasi de marime medie.. pot incapea linstiti (am vazut acvariul tau si , nu prea e incarcat.. deci probabil ar incapea..)
Mai sunt notropisii (Notropis lutrensis) ... Uite aici o poza .. nu cresc mai mari de 7.5 CM deci cred ca ar fi potriviti pentru acvariul tau ...
|
 |
|
|
Din pacate, gigantea nu poate fi taiata fara sa fie stricata pentru ca e o planta lasata frumoasa de Dumnezeu.
 Pacat.. plantele care mi le-ai recomandat chiar arata bine, acuma urmeaza sa fac rost de ele .. ia ziceti ce parere aveti de echinodorus red diamons.. si in general.. Sunt pe cale sa cumpar cativa puiuti  ...
|
 |
|
|