In sfarsit mi-a venit minunatia de acvariu
65 x 37 x 50 cu sticla de 8 mm, silicon negru ... o bijuterie ce sa mai ...
Pe el am lumina deocamdata 2 x 15w (osram fluora 77 + Philips TLD)
Vreau sa bag in substrat 1 x Sera Floredepot 4.4 kg + 1 x Pietrish maruntit 2 - 3 mm 5 kg
Plante.. nepretentioase, poate niste anubias, java moss, rotala, cryptocoryne si cam atat (poate si niste echinodorus dar nu sunt sigur)
Pesti .. Asta chiar nu stiu, vreau niste pesti dragutzi decorativi .. care sa traiasca mai mult de 2 ani (nu ca neonii care am auzit ca in jur de 2 ani traiesc) ... poate-mi ziceti si mie , pe moment am sa tin acolo o pereche de scalari care mi-au depus de mai multe ori .. si poate am sanse sa mai depuna o data si sa scot niste puiuti ..
Fundal de la juwel negru tridimensional .. sper sa gasesc, daca nu, imi voi face propriul background din polistiren (am gasit o bucata la pet-shopul din oras de background de la juwel 45 x 45 .. dar nu-mi ajunge, sper sa mai aduca inca 2 bucati ... ;) )
Pompa
pe moment AquaEL fan mini (220L\h) ... Incalzitor 100w ....
Intrebari:
1. Ziceti-mi un filtru care sa si aereze apa dar nu cu bule ci sa faca valuri la suprafata apei .. care sa fie pe masura acvariului meu (Am auzit ca aerare apei este mult mai eficienta cu valuri , si nu cu bule.. este adevarat 2. (sa nu radeti) Cum se foloseste
Reactor 500 , ce mai imi trebuie la el ?
3. Niste discusi pot tine in acvariul ala ? (E destul de inalt parerea mea, si pot avea o dezvoltare completa

)
4. Ce pesti pot tine ca mancatori de alge ? .. Un labeo e de ajuns ?