[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: giostana
Forum Index » Profile for giostana » Messages posted by giostana
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by giostana
asa cum am spus si mai sus. primul care vine, il ia.
nu se fac rezervari pentru mai tarziu( se stiu cazurile in care se razgandeste omul)
mai sunt si alte persoane interesate, fara suparare pentru nici unul, se va da primului ajuns aici
daca nu, ajunge la gunoi
acvariu 65x40x45
sticla 6mm
trebuie relipit.

primul venit il ia.
074 504 6432
rezolvat
maine merge la petshop
nu mai vrea nimeni?
se poate muta anuntul la rubrica donatii.

primul venit primul servit.
074 504 6432
Schimb Mascul betta albastru, sau il dau cuiva care are mai multa experienta cu ei.
salut.
am nevoie de un dulap pentru acvariu
dimensiuni aproximative: 70 lungime X 30 latime X 80 inaltime (cm). daca are cineva si la alte dimensiuni e ok.
ma gasiti pe tel sau pe mess. ID giostana / 074 504 6432
cu cat mai repede cu atat mai bine
multam
astept oferte.
ai pm
ma gamdeam ca am exagerat eu cu cva....
ce vi se pare in neregula la el?
e pe drum unul de 150.
deci....
vand acvariu tablou cu volum 40 L.
este foarte bine plantat, cu fundal negru. cele 4 specii de plante (valisneria , elodea, hygrofila si echinodorus ) sunt dispuse concav. Puctul focal este in partea stanga si este reprezentat de un “luminis”
in el vietuiesc 3 gupi, un xifo, un sanitar alb, si cativa melci pomaceea.
Acvariul are urmatoarele dimensiuni: L 65 – l 22 – H 30 (cm) , sticla este de 6 mm.
poze cu acvariul http://new.photos.yahoo.com/pozegio/album/576460762317363391#page1

Pretul 80 ron (negociabil)

Pentru mai multe detalii,
giostana@yahoo.com
tel 0745 046432
Gio

multam.

PS disponibil in Bucuresti
@Ter
Ti-am dat pm mai demult.l-ai citit?
nu are nimeni nici cu bani nici fara bani?
Cumpar resun de ala mic.aveti vreunu’ de vanzare?
multam
L-am “pervertit” pe un coleg la acvaristica si i-am promis ca il mai ajut cu cate ceva.
Daca mai aveti ceva de prisos pe acasa m-ar interesa.
Ma gandeam la un resun de ala mic, sau la un acvariu mai vechi. Donatie sau contra cost.
Acum i-am dat un “borcam” mai vechi de-al meu cu cativa vesti si buruieni, sa ii intre microbul in sange.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index