[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
georgemonda wrote:Mai e tratamentul cu tuicomicina, da ala da dureri de cap

Bai, potoliti-va cu vorbele astea, maine-poimaine o sa va aud ca bautura si tigarile fac rau. Ce naiba..

Mai nene (sper ca nu ma injurii pentru expresia asta) esti de belea!
Artur multam de apreciere. Merge cropuita poza clar. Eu am pastrat- o necropuita sa am crevetele putin mai central si sa nu " dea asa tare in ochi " lemnul
Cristi - clar esti primu cu dublu ban - de la Koala si Porcu
De marin ma cam tem. Aia e treaba serioasa tare. Eu am mai citit jurnale de marin si la Batman si altele , plus jurnal de a lui Koala de cind tinea pesti de apa sarata.
Concluzia nu am curaj sa ma apuc de asa ceva .
Am mai prins un cadru dragut . Ma cam deranjeaza pestele ala in fundal dar nu am ce sa-i mai fac .... si scuze pentru postarile mele infinite ...

[/img]image
Ce este sigur, este ca ursuletul Koala de la status va fi inlocuit cu un Grizzly .
dan.pavelescu wrote:Io n-am zis asa ceva, sa se consemneze asta

Sa inteleg ca am trecut iar pe primu loc la ban.
Adica sa inteleg ca nu o sa l mai vedem niciodata?
Maestre cind ne mai dai si noua o poza de ansamblu cu bazinul ?
Multam Maestre.
Artur wrote:Asa zic si eu, se vede superb verdeata in "perla"... Parca ar fi un glob din ala cu o mica lume a lui

Fix asta a fost incapul meu cind am vazut bula.
Silviu- da si mie dintre cele doua prima imi place cel mai mult . Mi se pare foarte faina . Ma bucur ca ti place si tie .

Si una mai de detaliu

[/img]image
Am sa pun de departe una din cele mai faine poze ale mele de macro pe partea de acvariu de pina acum .

[/img]image
Cred ca nu mai sint in virfu listei.... Simt ca altcineva preia conducerea ...
Ce e sigur tre sa ne cautam alt forum. Ne haleste Koala.
dan.pavelescu wrote:Ce facusi bre, ai dat drumul la sifoane?

Multumesc Silviu
Fain acvariu. Faini pesti.
Am prins o chestie draguta inseara asta - sper ca se disting bulele de O2 ordonate ....
[/img]image
Pai aici e buba. Eu ti am zis bag 15 ml de npk booster la 2 zile si tot sint pe minus sa zic asa. La plantele tale trebuie sa ajungi cu po4 pe la 0.6-0.8 ppm. Iar NO3 macar 10 ppm.....
Skija eu zic ca nu e de la co2. Are carente de macro parerea mea. Niste teste ar spune tot. Din experienta personala monte carlo e mai sensibil la insuficienta macro decit la co2.
In primul an cind am tinut monte carlo am bagat co2 cu nemiluita dar fara sa adaug macro. Aveam doar sol fertil si micro. S a dus naibii tot.
Legat de prima problema a crevetilor- si eu am destui in canistra. O duc bine mersi si acolo i las.
Legat de fertilizare macro. Poti vedea bazinul meu actual. La 2 zile fertilizez cu 15 ml de NPK booster dar am inca carente de P si N. Ma bate gindul sa suplimentez si eu cu elementele astea de la easylife. Cred ca plantele iti sufera din cauza lipsei de macro. Ce valori ai la po4 si N ?
georgemonda wrote:.....sa-ti cumperi doi oscari gay

Sa zic...sa nu zic... Poate ii da Koala doi.... Clar m? astept la ban....

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: