Artur multam de apreciere. Merge cropuita poza clar. Eu am pastrat- o necropuita sa am crevetele putin mai central si sa nu " dea asa tare in ochi " lemnul Cristi - clar esti primu cu dublu ban - de la Koala si Porcu De marin ma cam tem. Aia e treaba serioasa tare. Eu am mai citit jurnale de marin si la Batman si altele , plus jurnal de a lui Koala de cind tinea pesti de apa sarata.
Concluzia nu am curaj sa ma apuc de asa ceva .
Artur wrote:Asa zic si eu, se vede superb verdeata in "perla"... Parca ar fi un glob din ala cu o mica lume a lui
Fix asta a fost incapul meu cind am vazut bula. Silviu- da si mie dintre cele doua prima imi place cel mai mult . Mi se pare foarte faina . Ma bucur ca ti place si tie .
Pai aici e buba. Eu ti am zis bag 15 ml de npk booster la 2 zile si tot sint pe minus sa zic asa. La plantele tale trebuie sa ajungi cu po4 pe la 0.6-0.8 ppm. Iar NO3 macar 10 ppm.....
Skija eu zic ca nu e de la co2. Are carente de macro parerea mea. Niste teste ar spune tot. Din experienta personala monte carlo e mai sensibil la insuficienta macro decit la co2.
In primul an cind am tinut monte carlo am bagat co2 cu nemiluita dar fara sa adaug macro. Aveam doar sol fertil si micro. S a dus naibii tot.
Legat de prima problema a crevetilor- si eu am destui in canistra. O duc bine mersi si acolo i las.
Legat de fertilizare macro. Poti vedea bazinul meu actual. La 2 zile fertilizez cu 15 ml de NPK booster dar am inca carente de P si N. Ma bate gindul sa suplimentez si eu cu elementele astea de la easylife. Cred ca plantele iti sufera din cauza lipsei de macro. Ce valori ai la po4 si N ?