Message |
|
E doar un refugiu pentru betta momentan. Nu stiu pe viitor daca va deveni mai mult de atit sau il voi desfiinta.
|
 |
|
Te sfatuiesc sa o cumperi. La 2 bule pe secunda vei vedea ca dizolva muuult mai bine CO2 daca ai si extensie .
|
 |
|
Nu e cine stie ce Silviu , uite pun o poza de acum - apa e usor tulbure - tomcai s-a facut schimbul de apa . Meseriasu sta in moss poate prinde vreun pui de crevete.
|
 |
|
Ai extenisia la taifun ?
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:N-am prea revenit, Herr Direktor. Stau un pic pe net si beau o bere ca sa uit cat am muncit azi si cat am de munca maine.. 
Sa inteleg profesore ca esti in Haustria ?
Artur -nu prea am ce arata la nano ... sint 2 bolovani , o crenguta si ceva moos aruncat acolo si lumina doar ce intra pe geam . 
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Cred ca endleri, poecilia wingei
Bine ai revenit Mister!
Da asa e , poecilia wingei . De citeva zile imi frec creierii ce specie ar fi mai potrivita la noul meu nature. Mi se par eleganti ca si pesti ( endlerii ).
Gasii acu seara o poza cu primul meu bazin de aici .... prima mea incercare de a potrivi plante si pesti . Poza e vai de steaua ei .
[/img] 
|
 |
|
Mi ar placea la urmatorul scape daca as gasi asa ceva . Doar masculi .
http://fs2.directupload.net/images/150302/prbjxw75.jpg
|
 |
|
Taifunul este eficient la 1-1,5 bule pe secunda. Daca ai mai mult de atit ai nevoie neaparat de extensie la el , altfel pierzi mult din CO2 .
|
 |
|
Mihai ma bucur ca ti place.
Silviu nu stiu daca as reusi sa fac un iwagumi dupa poza aia . Poti incerca tu daca vrei . 
|
 |
|
Cred ca un marin are farmecul lui aparte. Mai mult ca sigur la un moment voi incerca unul dar acum nu cred ca as avea timpul si nici nervii sa incep asa ceva . Si o poza necosmetizata cu bazinul din seara asta . Pestii sint cam blurati , echipamentele nu sint scoase althernatera inca nu a iesit de dupa lemne ....
Silviu la ce te referi cind spui sa fac un landscape dupa prima poza ?
[/img] 
|
 |
|
Ca si o curiozitate lacul are 470 m adincime .
[/img] 
|
 |
|
Si inca o poza . E fain ca sint zone ale lacului unde ai voie sa pui si patura sau sa faci baie .
[/img] 
|
 |
|
Multumesc frumos domnilor. Nenea Koala boier ca de obicei.
Ce e fain aici in zona ca-s foarte multe lacuri pe linga oras. Ieri am facut o iesire mica la Chiemsee . Cred ca cel mai fain dintre ele. Daca nu l-ati vazut si tranzitati zona merita sa va opriti sa aruncati o privire.
[/img] 
|
 |
|
bluemonk wrote:
Gabi C wrote:Foarte frumos. Bravo ! Ei zic ca sinugurul lucru care-i lipsteste este o poza fara echipamente si un colant alb in spate . 
La partea cu colantul acum imi pare rau ca nu i-am pus unul cand am instalat acvariul ca n-am suficient spatiu pana la perete sa-i pun unul permanent acum, insa am retinut ideea cu un panou alb pus pentru poze. Am sa fac si efortul cu echipamentele daca zici ca merita  Multumesc pentru aprecieri.
Merita fara discutie poza fara echipamente. E foarte elegant ca si aranjament.
|
 |
|
Foarte frumos. Bravo ! Ei zic ca sinugurul lucru care-i lipsteste este o poza fara echipamente si un colant alb in spate . 
|
 |
|
koala wrote:Asear'am servit niscaiva Glenfiddich 18 Year Old
Ai gusturi fine mastre. Bune astea de 18 ani. Ma refer la whisky. 
|
 |
|
Te inteleg ce zici .  E fain sentimentul ca din nimic realizazi ceva frumos.
Legat de un lost nature - pune mina si fa unul ca doar nu te opreste nimic .
|
 |
|
Foarte fain inceputul . Parca mi pare rau ca nu ai un acvariu de " firma " pentru ce ai realizat.
|
 |
|
Io nu mai zic altu nimic . Azi mi am dat seama ca la rasbora am numai masculi ( poate o femela intre ei ) . Asa ca ma abtin .... 
|
 |
|
Ti-a iesit frumos .
|
 |
|