[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Ai facut o treaba buna, o sa tina apa fara probleme. O sa te chinui un pic cu banda de hartie. Ca sa fie un pic mai usor ai putea sa dai cu un fas din ala cu apa
Festin, ce sa mai...
Si pana la urma care vor fii dimensiunile bazinului, ca m-am pierdut. Nu de alta dar daca ramai la 100x60, 50 kg de nisip mi-se par multe mai ales ca ai si multa piatra vie. Eu pe o amprenta de 100x65 cu 30 kg de piatra, 30 kg de nisip au fost suficiente pentru a avea un strat de aprx. 5 cm.
Dupa parerea mea nu are rost sa iti mai pierzi timpul si nervii sa cureti siliconul la sump, oricum o sa fie dedesubt si nu o sa se vada. O sa ai nevoie de nervi tari la bazin...
Asta nu e o problema o sa le aditionez pana o sa se termine.

Acum am alta problema: dupa cum am scris si mai sus, in bazin am acum trei creveti 2 Aboinensis care o duc bine mersi si un Wundermani care atunci cand l-am adus avea o culoare roz. Acum este transparent sta toata ziua ascuns si de cand l-am bagat in bazin l-am vazut de doua ori atunci cand le-am dat de mancare. Ce as putea sa fac sa il destressez, un masaj ceva.... ???
Bravo, lasa ca o sa iasa si acvariul, ... ti-ai facut mana pe sump deci nu are ce sa nu iasa bine

Spor si pe sambata seara asteptam niste poze !
Mitzi wrote:Esti ingrozitor de rapid.
Imi place cum se contureaza acvariul.Nu mai ai mult si treci si la pestani.

Multumesc, daca totul merge bine pana la sfarsitul lunii ar trebui sa apara si pestanii
kirucd wrote:Seachem Stability e ajuta la reducerea nitratilor. Asta nu inseamna ca piatra veche iti reduce nitratii, ci bacteriile
care sint in Stability. Mai usor cu mancarea. Si daca ai Stability aditioneaza ca si cand ai cicla acum bazinul, nu strica
sa ai aditie mai mare de bacterii.

Asa am aditionat bacteriile, ca si cand as lua-o de la zero si o sa merg conform indicatiilor pana in ziua a saptea. Cat despre mancare o sa fac cum ai zis tu, o data la doua zile.
Am dat drumul si la circulatia apei prin reactor dupa ce a mers in "gol" cu aditia de bacterii in el doua zile. ( robinetul e pe jumatate deschis)
Mersi!
Iar in ceea ce priveste tevaraia nu trebuie sa iti faci griji, eu nu am montat nici macar chiuvete si m-am descurcat mult mai bine decat ma asteptam, asa ca nu o sa ai nicio problema cu astea
Subscriu celor de mai sus, arata extraordinar, dar parca mergea un pic mai mare bazinul...
dan.pavelescu wrote:
CatalinBarbu wrote:Un neastamparat

Deci oficial, te urasc

Eu nu gasesc neam, zici ca-s blestemat

Si cand te gandesti ca am doi...

Acum pe bune, Peti (Aqua-life) mai avea miercuri inca 5 in afara de astia...
Un neastamparat
CatalinBarbu wrote:Decapant si adeziv de lipit (Tangit) au si la Dedeman la preturi bune.

Ma refeream strict la decapantul Tangit si la adezivul Tangit. Tevaraia eu am luat-o de la Timisoara...
De marti am inceput sa dozez din nou Seachem Stability, de ieri a venit in bazin si echipa de curatenie care e compusa din:
-Nassarius Vibex 10 buc
-Turbo 7 buc
-Stea de mare Archaster Typicus 1 buc
-Lysmata Wundemanni 1 buc
-Lysmata Aboinensis 2 buc
-Blue Legs Hermit Crab 1 buc
-Red Legs Hermit Crab 1 buc.
Si testul de NO 3 arata asa:
Decapant si adeziv de lipit (Tangit) au si la Dedeman la preturi bune.
Salutare. Tot ce tine de PVC se gaseste si la BWInstal Timisoara. Eu de acolo am luat si e ok.
Cel mai bine e sa il suni sa vb cu el la telefon. Are mai multe decat sunt pe site. Nu a apucat sa le puna pe toate. La sfarsitul lunii o sa mai aduca "marfa"si practic daca nu are acum iti poate aduce orice atunci. Stabiliti pretul si gata

0745316535 Peti
Eu azi am facut comanda la Peti de miste meci, doi creveti, o stea, doi crabi. O sa vina miercuri cu autocarul. Daca cutia sta in autocar si nu la bagaje nu vad sa fie problema. In acelasi timp Baia Mare - Sibiu nu e totuna cu Baia Mare- Bucuresti, dar eu zic ca nu sunt riscuri mari.
Mult succes! Sa ne tii la curent...
Si NO3-ul de azi dupa doua schimburi de 25% fiecare.

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: