astea sunt niste setupuri vechi.. intre timp am progresat, zic eu, deci cele noi ar trebui sa va placa si mai mult.
Problema este ca pana cresc mossurile((am 7 tipuri )cum trebuie nu o are rost sa fac o poza..
Mi-a mai zis cineva de termometru, deci cred ca o sa il mut.
|
 Poze momentan nu am la ce sa fac, sunt in perioada in care tai, tund, plantez , leg si forma in care arata acum nu spune prea multe..
Fara co2 ritmul de crestere este lent, ceea ce este si un avantaj pt mine si un dezavantaj.
Cand voi avea ce sa arat sigur voi posta.
Imi plac aquascape-urile, dar nu la mine in acvariu, in bazinele mele vreau sa imi creasca plantele care imi plac pestii si crevetii(mai ales).. Dupa mine acvariul este un tot care cuprinde toate aceste lucruri..
Si cateva poze a unor setup-uri mai vechi a acvariului de 15l
|
Poze actuale nu am.
Maine astept sa imi vina ceva important din germania si poate apoi.
Poze ceva mai vechi as putea sa pun.
Oricum, nu sunt la nivelul tau ciprian sau sergiu sau cibserg.
cativa de pe aici, imi stiu deja acvariile.
Datorita faptului ca sunt student si acvariile le am acasa, am incercat sa le fac sa mearga, spre singure...
tot ce fac eu este sa schimb apa si sa fertilizez la sfarstiul saptamanii iar in rest de hranitul pestilor se ocupa mama.
Din acest motiv, nu folosesc co2, lucru cu care unii nu ar fi de accord, dar majoritatea plantelor se pot creste si fara, evident in ritm de anubias..
|
Buna seara.
Ma numesc Cosmin, am 24 de ani si acvarist de vreo 4.
Imi plac nano-urile si tot ce implica asta, adica creveti, mossuri, pesti mici, etc..
Am 3 acvarii
15l, 25x25x25, substrat quart negru, filtru dennerle, lumina dennerle 11w, mossuri si creveti si anentome helene.
25l 40x30x20, iluminare arcadia arc pod 11w, resun mini, anubiasi nana petite si mossuri, creveti
30l, nano cub dennerle, aquatic nature solar boy duo 26w, filtru dennerle, substrat deponnit mix, hydrocotyle verticillata, eleocharis parvula, marsilea hirsuta, pogostemon helferi, microsorium windelow mini, microsorium pteropus, staurogyne repens, bolbitis heudeloti, anubias nana petite, monoselenuim tenerum, pseudomugil gertrudae, creveti + melci.
|