[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
koala wrote:Bah, eu am o regula simpla... daca prostul se da jos din masina, il bat. Punct. Plm, nu stau sa caut explicatii savante. Nu ma intereseaza.

Asta m-a uns la inima.
Mestere Batman mai stau doar citeva zile si mai am ina de vazut neamuri... . Mi-ar fi placut la maxim sa ne vedem. Nu au vrut bulangii astia sa-mi dea mai mult concediu. Am baut ieri pinot gri si sauvignon de purcari. Vai de steaua mea. Nu am baut in viata mea ceva mai bun. M-am facut praf. Dar nu-mi pare rau.
Mestere azi am mincat slanina de mangalita, cas proaspat cu piine coapta pe vatra si rosii aurora. Totul ok exceptind traficul auto. Cred ca m am obisnuit cu aia de acolo. Aici in rominica mi se pare extrem de agresiv . Desi am ca sofer cam 300 mii kilometri m am simtit ca un incepator. In Cluj am oprit la o trecere de pietoni ca statea unu pe trotuar si nu l lasa nimeni sa treac? strada. Am oprit si din spate mi am luat claxoane de la o duba. Apoi gagiu m a depasit si a început sa ma Sicaneze. M am socat.... Si o gramada de faze de astea de care ma dezobisnuisem.. In rest e fain acasa.
Mestere nu cumva sa renunti la pesti...
Nu imi mai aduc aminte ... arata bine bine.
skija wrote:60 mm macro ?

Da maestre. Aia e.
dan.pavelescu wrote:ma puncte puncte fut in occident, vreau acasa

Mestere sa iti infig cutitul in rana. Miine seara maninc sarmale si beau un Roze de Purcari .
..............

[/img]image
Oxygen against CO2....

[/img]image
Superb!!!
Mama frate cum arata acvariul ! La pensie imi fac si eu unul .
Silviu iti iese mult mai bine decit ma asceptam primul pas. . Sincer mi se pare foarte pretentios proiectul , usor de dat in kitsch dar se pare ca ai inceput bine .
Si eu sint deacord cu asta legat de numarul de pesti intr un bazin. Mai acum ceva ani aveam un acvariu de 54 litri in care tineam in jur de 12 platy maturi. Exagerat de mult dupa teorie . Schimbam saptaminal cam 40 % din apa , le dadeam hrana de caitate iar pestii se simteau foarte bine - vioi , sanatosi . I am tinut 2 ani fara sa am nici un deces sau boala in rindul lor .
opincarul wrote:
Gabi C wrote:Si eu recomand killifish. Sint extrem de frumosi si sint pesti Putin pretentiosi. Si marimea ii recomanda la un spatiu de asta.

Si nu doar marimea. Stilul de viata al unor killi africani ii face perfecti pentru tinut intr-un acvariu mic, in conditiile in care filtrarea e inexistenta, iar plantele putrezesc in ochiul lor de apa (e deja celebru faptul ca unele specimene isi traiesc viata intr-o urma de elefant, plina cu apa).

Eu daca nu as avea creveti cred ca nu ar lipsi pestii astia din nici un scape al meu.
Si eu recomand killifish. Sint extrem de frumosi si sint pesti Putin pretentiosi. Si marimea ii recomanda la un spatiu de asta.
Antecume wrote:Gabi, Alex ce aparate foto folositi?
Va ies niste poze super faine.
Banuiesc ca niste DSLR-uri. Folositi si obiectiv separat?

Eu folosesc un Canon 550D si pentru pozele astea o lentila de macro , un f60 de la Canon. E o lentila foarte performanta raportata la pretul care il are.
Cum zice si Silviu in timp iti formezi si ochiul pentru ceea ce trebuie sa vezi in poza .
.....

[/img]image
............

[/img]image
Oficial jurnalul este inchis. Dar din cauza lui Alex08 ( i-am rasfoit prin jurnal azi ) am mai tras si eu citeva poze acu seara .

[/img]image
Asta ultima e cea mai tare poza a ta de pina acum ( parerea mea vb lui Vacaroiu ). Super wide ( ceea ce mie-mi place mult ) zona de lumina sub care l-ai prins , triunghiul facut de greanga - maxim de faina .
Foarte faine si astea. Prima si as treia zici ca sint scene dintr-un film
Silviu - sint multe acvarii foarte bune.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: