[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Adevarul este ca s-au facut cateva acvarii tare faine anul acesta si parca de la an la an, Romania mai face cativa pasi in fata in domeniu, ceea ce nu poate sa ne faca decat sa fim mandri de realizari!.

Si eu am senzatia ca fata de anul trecut sint mult mai multe acvarii " foarte bune " anul asta ceea ce este imbucurator. A crescut mult nivelul in ultimul an la multi acvaristi.
In ce ma priveste cind am inscris acvariul la concursuri la rubrica adresa am trecut adresa la care locuiesc .... asa ca eu mai mult ca sigur reprezint Germania .... asta este .
....

[/img]image
...
[/img]image
Multumesc frumos domnilor pentru cuvintele frumoase .M-au miscat.De acea va dedic cite o poza pentru ele.

[/img]image

Cam acesta a fost jurnalul lui " lost nature " .
In august am ceva concediu , iar din septembire daca totul este in regula voi incerca sa incep un nou jurnal ,care dupa cum am mai spus va fi cu dedicatie .
A fost primul meu setup in care am folosit gama de fertilizare Dennerle . Marturisesc ca daca nu as fi cistigat la concurs nu as fi avut curiozitatea sa testez produsele lor .
Ce pot spune ca am fost foarte placut surprins de ele. In aceasta perioada am avut cele mai sanatoase plante si cu cele mai vii culori de cind tin eu acvarii . Un mic minus pe partea de macro - as fi vrut sa vad N si P defalcat . In rest jos palaria.
Multumesc tututror celor care au avut rabdarea sa rasfoiasca si sa comenteze in jurnalul meu .Sper ca v-a placut si nu v-am sufocat prea tare cu pozele.
Meserie- acvariul . Imi place si coloana sonora .
Tot asa arat si acum ..... In pozele din tinerete .
Una peste alta desi am avut doar doua saptamini cu 28 grade in apa am pierdut aproape tot christmas moss. Nu-mi dau seama totusi de ce. Acum e undeva la 26 grade apa din bazin dar nu da semne sa-si revina ce a mai r?mas din el. Inca o chestiune ciudata , si asta am vazut-o de mult - plantele din zona out ului de la filtru cresc mult mai încet decit celelalte.
dan.pavelescu wrote:Io nu te vad, ca m-am cinstit cu bajetii, dar te cred pe cuvant

edit: scuze, dar n-am mai servit nimic de multa vreme si sunt extaziat acum

Sa-ti fie de bine . Acu foarte clar nu se vede da eu ma stiu cum arat si-s sigur ca-s io ala din poza.

Silviu- te-ai decis la obiectiv ? Ce iti cumperi pina la urma ?
Autoportret. Se vede putin neclar dar eu sint in bula de O2( eu si aparatul foto )

[/img]image
Arata bine bazinul .
Cit de frumosi sint! Daca-i vede fetita mea vrea si ea.
Eu zic ca si 250 este ok daca folosesti materiale pentru filtrarea biologica de calitate ( matrix, eheim substrat pro ). Eu am un bazin de 126l brut si am un professionel 4+ 250 cu capacitatea de 3,5 l pentru materiale. Am apa cristal .
Experience 250 am vazut ca are 3 l volum pentru materiale de filtrare - ar trebui sa ajunga . Depinde foare mult si de numarul de pesti din bazin si incarcatura biologica.
Daca bugetul iti permite poti lua si experience 350 . Cu cit mai mare cu atit mai bine .
Mie gama classic nu-mi place deloc - mi se pare crima si pedeapsa amorsarea la ele. Mai bine un ecco pro 300 ( daca ungi garnitura la curatarea filtrului se lucreaza foarte usor cu el. Sau gama experience - iarasi este foarte in regula .
Radu_B wrote:Mai bine ne-ai spune care e bugetul

skija wrote:Asta nu se mai opreste , admin blocheaza postul )

Am in jur de 100 de creveti si poze sint doar cu citiva .....ar fi nedrept sa nu am poze cu toti , deci grosu de abia acum urmeaza .... ... glumesc. Cam astea au fost pozele.
Antecume wrote:Cum ai facut sa perleze crevetele?

Foarte simplu - am marit doza de CO2.
......
[/img]image
Domnilor se pare ca aveti rabdare inca cu mine ..... asa ca-mi mai permit 2 poze ....
Legat de apa asa este , flitrarea biologica supradimensionata face diferenta . .

[/img]image
Multumesc mult de tot- boieri ca de obicei .Ma bucur tare ca am invatat sa fac si poze si ca va plac. . Sincer imi plac si mie cum au iesit .
Vedem urmatorul scape .... tare mi-as dori sa aiba un plus fata de asta .
......
[/img]image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: